Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka soutěžících se pokusí dobýt legendární pevnost Boyard. V několika náročných disciplínách musejí ukořistit klíče a indicie, aby měli co nejlepší výchozí pozici pro závěrečné získání zlatého pokladu... (oficiální text distributora)

Recenze (140)

boshke 

všechny recenze uživatele

Musím se kouknout na tu původní verzi. Ta přece nemůže být tak stupidní jako ta britská. Jako moderátora mohli jen těžko obsadit něco hloupějšího. Její komentáře byly opravdu k popukání, třeba "pomozte mu vylézt" a vzápětí "zvládne to sám". Postava pana Boyarda je zcela nesmyslná, postava toho 35 let vězněného kapitána zase příliš stupidní (zřejmě mu pan Boyard pere i žehlí, protože i po těch letech má sněhobílou, nažehlenou košili). Soutěžící byli navíc v tomto konkrétním díle dost neschopní (no jo, wrestleři), tak asi v šesti lidech vyhráli pouhých 19 liber... 40% ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Tahle soutěž mě nebaví ještě víc než všechny ostatní soutěže, ve kterých týmy běhají a plní úkoly.. Ty jako takové nejsou špatné, ale celé to pojetí mě ubíjí.. Vůbec mi to nepřipadá napínavé a nudí mě to.. Nemluvě o naprosto trapných hláškách a příšerném "Kapitánovi" (nebo tak nějak se mu říká), který každou svoji hádanku okecává těmi nejtrapnějšími historkami.. Nebýt něj, byla bych možná schopná dát i vyšší hodnocení.. Ale takhle? To už mě víc baví sbírání zlatých bludišťáků.. ()

Reklama

Mičl odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle má na COOLu nahradit Kdo přežije? Zařazením (ještě k tomu této trapné britské verze) do svého programu ztratila stanice minimálně 50% diváku (můj odhad), včetně mě. Ani z nostalgie nedám hvězdu, směle to posílám do odpadu a na coolu to bojkotuju. Chci zpátky Survivora, ideálně od první série, nebo alespoň pokračování po Mikronésii. ()

lili6 

všechny recenze uživatele

Nehodnotná parodie na původní francouzský Pevnost Boyard. V tomto podání to spíše působí směšně, nezajímavě a v divákovi to rozhodně nevyvolává touhu po dobrodružství či napětí. Největším přehmatem jsou oba moderátoři, kteří si hrají na zlého a hodného policajta. Ovšem jejich role by se měli spíše jmenovat hloupá blondýnka a trapný pan navíc, který mě svými rádoby hláškami neuvěřitelně konsternuje. Třešničkou na dortu je ten strejda ve věži, který se musí tak max. sám sobě smát, když se na to doma v televizi dívá. Chtěla jsem, aby se pevnost vrátila, ale tohle opravdu neni ta správná cesta. ()

hansek990 

všechny recenze uživatele

Oproti originálu mnohem horší, samozřejmě. Naprosto trapný ˇˇmoderátor´´ či jak to nazvat, kterej má neustále debilní řeči, úkoly taky nic moc, ovšem nejhorší je ten dědek ve věži, opravdu nechápu jak tam mohli někoho takovýho dát. Pro mě to aspoň trochu zachraňuje moc pěkná průvodkyně, která je možná blbá a ukecaná, ale je na co se dívat... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Stavba pevnosti začala za vlády Napoleona v roce 1801 a trvala 56 let. Je široká 31 metrů, dlouhá 61 metrů a vysoká 20 metrů. (Ficik)
  • Pevnost se nachází u západního pobřeží Francie na souřadnicích 45°59'59.006"N, 1°12'49.717"W. (Ficik)
  • Heslo k získání zlata má pokaždé 5 písmen. (Illuminare)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno