Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka soutěžících se pokusí dobýt legendární pevnost Boyard. V několika náročných disciplínách musejí ukořistit klíče a indicie, aby měli co nejlepší výchozí pozici pro závěrečné získání zlatého pokladu... (oficiální text distributora)

Recenze (140)

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Tak tohle rozhodne ne! Moderatori stoji za pekne kulove. Tupa prsata zubata blondyna, ktera opakuje kazdou vetu stokrat a chlapek, co si mysli, ze bude vypadat jako macho, kdyz soutezicim nadava. Jeho trapny vyraz se neda nazvat ani parodii! Navic nepochopili rozdil mezi povzbuzovanim a zbytecnym dokolecka opakovanym popisovanim ocividnych udalosti. Jeste ze zustali originalni Paklic a Paces, jen za ty davam jednu hvezdu. Jinak je to vysmech! Nahradit otce Fura jakymsi pochybnym profesorem "Caryfukem" hovori za vse. Je to zkratka uboha ujecena verze, ktera nesaha originalu ani po gumicku od ponozek. *********************** Verze s Christopherem Ellisonem a Jodie Penfoldovou je o neco koukatelnejsi, te bych dala o hvezdu vic, ackoli blaznivy Kapitan je stejne zalostny jako Caryfuk. Miss you, Yann Le Gac! ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Trapná zvučka, trpaslíci, blondýna, prehnane cynický Boyard, namakanci, entuziazmus a týmový duch, všetečné otázky už spomínanej blondýnky, dalšie cynické poznámky od Boyarda, kľúče, nápovedy, hláskovanie, väčšinou zlatiaky. Takto nejako znie stručný súhrn jediného dielu britskej značne zjadnodušenej verzie Pevnosti Boyard. ()

Reklama

st.verka 

všechny recenze uživatele

Moderátoři slabí jak čaj, děvče je alespoň pohledné, ale jinak šílené a ten "šerif" v černém je totálně nezajímavý a kontraproduktivní, naprostá absence kouzla osobnosti. Nedodá tomu ani za mák napětí či dramatičnosti. Disciplíny jsou už navíc okoukané. O dabingu ani nemluvím, to překřikování se vážně nedá. A zařadit to po sériích "Kdo přežije" to naprosto zabíjí. Nemá to zkrátka žádnou "šťávu". ()

mrx.friend 

všechny recenze uživatele

Je fakt, že mi momentálně chybí možnost srovnání s originálem, kterej jsem tak hltal jako malej, nicméně: britská verze, jak jsem četl, je prý hodně okleštěná, ale jednotlivé úkoly se mi nostalgicky vybavují, stejně jako celý postup, jak se dostat k pokladnici, boyardové postavy, atd., což je plus - svým způsobem jsem si oživil klasiku. Jenže největší mínus vidim v tom, že tomuhle nějak chybí původní kouzlo, za což můžou jednak soutěžící, možná i ona zkrácená stopáž (hraje se tu strašně na fofr), ale hlavně moderátorská dvojice - Bože, jak ti mi jsou nesympatičtí! Ženská, která má na sobě víc plastiku, než všechny moje hračky z dětství dohromady, co pobíhá po pevnosti v sandálcích na podpatku a chlápek, kterej si posiluje ego fexírováním a zesměšňováním kdekoho kolem, co cení zuby jako v reklamě na Paradontax, kulí oči jako při zácpě na záchodovym prkýnku a řehtá se jako potrefená kobyla. Tak trapný, až tím celou tu soutěž shazuje. Pak se přidávám ke zdejší většině v tom, že i na mě je to strašně uřvaný - jak se všichni hecujou navzájem, křičí jeden přes druhýho, včetně tý blonďatý moderátorky od Matella... :-/ ()

SallyZen odpad!

všechny recenze uživatele

Starýho Boyarda jsem neviděl, ale tohle je hrozná blbost. Dědeček ve věži mi přijde jako sklerotik, co si toho moc nepamatuje, Paklíč z tou blonckou tam lítaj jak utržený ze řetězu a s nima samozřejmě tým, který se snaží stihnout za pomocí překážek vyhrát peníze. Nelíbí se mi ani celkově ta soutěž. Vlastně, že jeden tým plní úkoly a nemá žádného oponenta. Tím jsou samozřejmě čas a různé úkoly. Jenže já mám radši když proti sobě stojí dva či více týmu nebo jednotlivců než jeden tým. Tohle je dost velká nuda. Doufám, že v tomto televizním čase na Coolu vrátí brzy SURVIVOR, protože tomuto pořadu se budu vyhejbat. Jooo a samozřejmě největší suchar je ten moderátor. 5% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Heslo k získání zlata má pokaždé 5 písmen. (Illuminare)
  • Pevnost se nachází u západního pobřeží Francie na souřadnicích 45°59'59.006"N, 1°12'49.717"W. (Ficik)
  • Stavba pevnosti začala za vlády Napoleona v roce 1801 a trvala 56 let. Je široká 31 metrů, dlouhá 61 metrů a vysoká 20 metrů. (Ficik)

Reklama

Reklama