Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka soutěžících se pokusí dobýt legendární pevnost Boyard. V několika náročných disciplínách musejí ukořistit klíče a indicie, aby měli co nejlepší výchozí pozici pro závěrečné získání zlatého pokladu... (oficiální text distributora)

Recenze (140)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 5/10 Hudba 7/10 Prostředí 5/10/// +hudební Boyard theme, soutěživost, jistá zábava -neoriginalita, slabší uvaděči a průvodci/// Koukám si takhle na prvních pár dílů a koukám, že nostalgie nějak nefunguje. Všímám si že postavy, které jsem si pamatoval, tu nejsou a že je to celé nějaké jiné a přitom stejné. Tak jsem zapátral a aha ono se jedná o britskou verzi. No nazdar si říkám. A taky si říkám, že jako náhražka Trosečníka je to velice slabé a možná i zbytečné se tímhle pořadem v současné našlápnuté konkurenci (pro mě třebas zajímavější The Amazing Race) zabývat. Sice chápu tvůrce, že když je koza dojná, má se podojit až na kost. Jenže si taky říkám, že to je v tomto případě zbytečný pokus. O mém názoru svědčí i to, že tato verze měla jen 5 řad. Navíc koukat se na to stejné ve stejném prostředí není moc zábavné. Klidně si ale počkám na originál a jestli ho budou vysílat, mrknu klidně na všech 20 řad.To je panečku výzva./// Celkem 53%/// ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Už jen při zaslechnutí znělky se ve mě probouzí vzpomínky na dětství, kdy jsme s rodinou tento pořad sledovali. Vzpomínky byly vesměs kladné, ale ty roky co uplynuly jsou znát. Nepamatoval jsem si přesně jak je soutěž stavěná, ale teď když ji znovu začali vysílat jsem si vzpoměl. A je to stále to, co mě na této soutěži tak bavilo. Bohužel nevzpomínám si zda dříve byl česká dabing tak odpudivý... Situace kdy jeden soutěžící plave kilometr od ostatních ve velkých vlnách a zbytek týmu mu fandí, tyto scény neměli být předabovávané. Ten dabing je asi to jediné co mi na soutěží vadí, pak už jen vysílací doba, která mi neumožní ji sledovat pravidelně. ()

Reklama

Elleannie 

všechny recenze uživatele

To byly časy, kdy jsem tenhle pořad přímo žrala.. Bavilo mě to napětí při jednotlivých úkolech, nesnášela jsem onen tunel plný havěti (nejspíše od té doby nesnáším šváby, brrrr) a držela jsem pěsti týmům, které jsem si oblíbila při "hrabání" peněz. Dnes už to sice pro mě nemá takové kouzlo jako kdysi, ale to nic nemění na tom, že to byla a stále je jedinečná soutěž. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Krásný případ toho, jak se s rozestupem mění vnímání diváků. Před znovuuvedením na COOLu bylo hodnocení, pokud si dobře pamatuju, vyšší řádově o desítky procent, s připomenutím bohužel nostalgie opadla a poslední, co zůstalo stejně dokonalé a kvalitní, jak v našich vzpomínkách, je pouze úvodní znělka. ()

MaryLynn 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu za to, že jsem se na to vydržela dívat celý jeden pořad. Asi jen z nostalgie. Tupá kozatá blondýna, nudnej pan Boyard, který si nadávání zvyšuje sebevědomí. O dědkovi z věže nemluvě - výsměch. A pak ten přihlášený tým! Jeden svalovec vedle druhého, ale holku na ramenou skoro neunese a nevyšplhá po laně. Prostě jen přehlídka fotomodelů. Jo a dělat na tohle dabing taky musí být peklo. "Máš na to, děláš to dobře, ještě máš dost času, dělej, zrychli, pospěš, hlavně klid, .....krát 10 ................. už musí ven, pojď ven, honem!" ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Pevnost se nachází u západního pobřeží Francie na souřadnicích 45°59'59.006"N, 1°12'49.717"W. (Ficik)
  • Heslo k získání zlata má pokaždé 5 písmen. (Illuminare)
  • Stavba pevnosti začala za vlády Napoleona v roce 1801 a trvala 56 let. Je široká 31 metrů, dlouhá 61 metrů a vysoká 20 metrů. (Ficik)

Reklama

Reklama