Komentáře uživatelů k TV seriálu (3)

  • Zíza
    **

    Odpočinkový seriál, s pěknými a rozpustilými kloučky a Miori, která nám nedávno zaperlila v Ikemen desu ne. Nic složitého, prosté jak facka, nic vás nepřekvapí, ani herecké výkony. Jen se mrknete na francouzské jídlo, které nikdy jíst nebudete (ani nechcete - alespoň v mém případě). Jenomže i na odpočinkové a bezmyšlenkovité dorama je to až moc nezáživné, fanservisu to má pomálu a všechno je tak klasické a okoukané, že pokud za sebou máte řádku japonských (korejských či taiwanských "mýdlových oper"), tak vás tohle začne po chvilce nudit. Stalo se. Ale pro ty, kdo ještě nejsou přesycení a mají chuť kouknout, jak jeden sympaťák vaří francouzské jídlo a jak se o něj dvě holky neperou a jak se stará o svou starou rockovou bandu tím, že je zaměstná ve své nové restauraci, a jak přijme jako servírku nemehlo, co tehdá pracovalo i s jeho mamkou, a jak Osugi Ren hraje bohémského malíře... tak se koukněte. Pro mě už to nemá ceny. Nemá to pro mě žádnou přidanou hodnotu. Přeloženo.(16.2.2012)

  • ainny
    ***

    Šedý průměr na francouzský způsob. Každá scéna je předvídatelná a nic tam nepřekvapí ani v nejmenším. Všechno běží podle zaběhnuté šablony a ani nemá vůli to vzít někde zajímavou oklikou. A nezachrání to ani Miura Shôhei, který by měl být víc sám sebou a míň Ikutou. Vůbec mám pocit, že jeho rolí byl do děje protlačen Nakatsu, který je IMHO jenom jeden. Vidět se to dá, ale jednou bohatě stačilo. P.S. Vlastně jo, jedna věc mě na konci překvapila, ale o té se tu rozepisovat nebudu. :^)(13.8.2012)

  • Sykon
    ***

    Tohle je jeden z těch seriálů, ke kterým je potřeba přibrat ještě kyblíček na klín, aby kalhoty zůstaly neposlintány. Jídlo je totiž hlavním tématem číslo 1. Zápletka samotná by už takovou reflexivní reakci nevyvolala, není totiž nikterak originální, ovšem daří se jí vyhýbat se nějakým větším kiksům. Výsledný dojem je tak vcelku příjemný, pokud se člověk dokáže odpoutat od občasných záchvatů hladu a závisti hercům na obrazovce... Já sám mám navíc raději podniky s charimastem, spíš než nafintěné katalogové nóbl restaurace, takže uděluji body za sympatický koncept resaurace.(19.6.2012)

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace