Reklama

Reklama

VOD (1)

Překrásná Serena si vezme za muže velmi úspěšného podnikatele. Štastný pár společně vládne lesnímu průmyslu a zdá se, že nikdo a nic nemůže narušit jejich manželství plné něžností a lásky. Tajemství z minulosti a žárlivost bude však velmi těžká zkouška i pro ně. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (100)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Nepochybuji, že knižní látka má patřičný spád, dynamiku, patřičnou nepředvídatelnost a tak nějak celkově se jedná o krásně zpracovaný příběh. Nezmiňuji to jen tak náhodou, jelikož právě tyto faktory v jejím filmovém přepisu tak zoufale chybí a nezachrání to ani zuřivě se snažící herci Bradley Cooper a Jennifer Lawrence. Na závěr snad jen dodám, že u finále (které na mě osobně působilo poněkud směšným dojmem) jsem si začal říkat, proč zrovna tito herci kývli na něco tak zoufale nudného a průměrného. ()

nmafan 

všechny recenze uživatele

I ponurost může být kýč. Ale není to tak zlé, jak by reference napovídaly. Jen je to prostě film Susanne Bierové a ne "film s Bradleym Cooperem a Jennifer Lawrenceovou". Divná severská tragédie, která se nedopatřením odehrává v Severní Karolíně. A která by bez těch dvou superstár mohla mít méně zklamaných diváků. ()

Reklama

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Nedotažené psychologické drama odehrávající se v krásném a přitom drsném prostředí, které jakožto prostředek je jediné vyždímáno na maximum a film tak dostává i díky napínavějšímu závěru malinký westernový nádech. Scénář však pokulhává, jelikož herci nedostali dostatek prostoru předvést své charaktery, a střih byl kolikrát... no zvláštní. Jakoby se při natáčení nevědělo, co vyprávět. Bradley a Jennifer, ikdyž se jedná, v několika scénách, o jejich nejintimnější počin, už spolu natočily hezčí a lepší filmy. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Knihu jsem nečetla. Co se týče filmu, tak povedený podle mě není. Je to nemastné neslané nezáživné a nezajímavé. Nevím nakolik je to samotným příběhem a nakolik nepovedeným scénářem. Z hlavních postav mi nebyl sympatický nikdo, mohl to být i záměr ale pochybuju o tom. Postavy byly charakterizovány jen několika málo znaky a působilo to naivně lacině a nereálně. Nechápu že se Cooper a Lawrence upsali k tomuhle veledílu, oba je mám za dobré herce ale tady to stejně nefungovalo. Chtěla jsem dát původně dvě hvězdičky, nevím pořádně za co by byla ta druhá a po tom klišé nudném a silně umělohmotném závěru (a vůbec celé druhé polovině) SPOILER ve stylu hurá sláva to je náš kladný hrdina mě vážně přešla chuť. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Divácky nepříliš atraktivní film, kterému podkopává nohy především nepovedený scénář, který ani trochu nedokázal vystihnout podstatu knihy. Serena ve filmu je úplně jiná Serena než v knize, navíc je zde postavou spíše vedlejší, což mi vzhledem k tomu, že se film jmenuje Serena, nepřijde úplně v pořádku. Po filmařské stránce zde toho nelze moc vytýkat, pěkná kamera, výprava, kdy si zejména český divák bude užívat záběry na českou krajinu, Bradley Cooper a Jennifer Lawrence jsou výborní, ačkoliv Jennifer docela trpí právě tím, že zejména ve druhé polovině, kdy bychom se konečně měli ponořit do hloubky charakteru Sereny, je odsunuta na druhou kolej. Serena je ve výsledku velmi nezajímavé a nevtahující drama, na které si za pár měsíců nikdo ani nevzpomene. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • 80 procent štábu, který čítal 250 lidí, tvořili Češi. (agass)

Reklama

Reklama