Reklama

Reklama

VOD (1)

Celebrity - jsou slavné, jsou sexy, ve svých dokonalých outfitech vypadají naprosto božsky. Tenagerky Rebecca, Nicki, Chloe a Sam jsou kamarádky z lepších rodin a Hollywoodské hvězdy milují. Vesměs mají vše, na co si vzpomenou, mají ale i velkou touhu se pobavit. A bez zábran. Když k nim do školy nastoupí Marc, jehož tatínek pracuje u filmové distribuce, začne teprve ta parádní jízda. Společně vyrážejí na noční tahy do bytů Hollywoodských celebrit a to rozhodně ne pouze na exkurzi! – V kradených autech si odvážejí hory značkových kousků, ve kterých ohromují na párty. Jak dlouho si ale budou bezstarostně užívat, než spadne klec? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (7)

Trailer 3

Recenze (370)

joehot 

všechny recenze uživatele

Země se sice otáčí dokola, ale svět jde do prdele tou nejpřímější cestou. Celkem souhlasím s tématem snímku, dnešní mládež povětšinou JE povrchní, nezodpovědná, bez smysluplných cílů a těžko v budoucnu využitelná, nicméně forma, kterou o této chorobě společnosti Sophia Coppola vypráví, se sama dá shrnout slůvkem povrchní. Postavy jsou ploché a bez vývoje (že by záměrně?), dynamika nulová, stereotypičnost v podobě opakování téhož dokola a dokola ke konci nudí. Děcka v jejím podání jsou fascinovaná světem laciných celebrit, facebooků a různých omamných látek - o to víc je fascinující, že prakticky nesouloží. P.S. Film de facto stojí na sex-appealu Emmy Watson, o němž si je Coppola moc dobře vědoma, a tak nám Hermionu nakrucuje do různých, oku-libých a představivost-týrajících pozic. Ron by čuměl. ()

Mr. Filuta 

všechny recenze uživatele

KILL IT WITH FIRE before it lays eggs. Nejprve sem si myslel, že jsem napíšu značně generačně pobouřený a znechucený komentář... pak jsem trochu vychladl a zařekl se, že Bling Ringu nedopřeju, aby ve mě splnil svůj účel. Jedná se totiž pouze o prvoplánovou provokaci a trolling, který ve mě chvílemi vyvolával tak silné davivé reflexy, že by na ně mohl být hrdý Herschell Gordon Lewis. Těžko se pak člověk může ovládnout, aby dokázal odlišit rozhořčení z náplně filmu nad jeho kvalitou. Jeden z mála filmů, který opravdu nedoporučuji ke shlédnutí. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Aneb jak si užívají rozmazlení fakani z LA. Tak nějak jsem doufal, že tenhle film má mít vzdělávací funkci. Ale být vygumovaným teenagerem, tak si z tohoto film odnesu jen to, že je celkem prča prolízat a vykrádat milinové vily filmových hvězd. Vzhledem k tomu, že je to film spíš pro bulvární čtenáře a hloupé nanynky co si dělají každý týden nové gelové nehty, tak nemůžu hodnitit výš než hodonotím = 25% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Banda fracků vykrádá celebritám šatníky a to prosim dvě třetiny filmu. Jeden barák je hotovej, takže hurá na další. Jinak se nedělo ale vůbec nic. Že to takhle nepůjde do nekonečna je jasný už z textu distributora, takže nikoho hromadná zatýkačka nepřekvapí a nemyslím, že se v tomto případě jedná o spoiler. No a to je vlastně všechno. V zásadě je to o tom, jak lidi kradou a pak je zatknou. I v tý nejbéčkovější kriminálce je okolo i nějaká ta šťáva, ale tady ne. A závěrečný poučení? No když vykrádáte baráky Lindsay Lohan a Paris Hilton, může se z vás stát nakonec i celebrita. No to mi poser záda! 10% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tenhle kousavý film udělal z Emmy Watson konečně bezkompromisní top sexsymbol jedenadvacátého století, a mě fascinuje, jak málo lidí si to nejspíš uvědomuje. Herecká módní policie podle Sofii Coppoly a zároveň bezkonkurenční modla pro magory, kteří potešeně sledují jepičí životy celebrit. Fetishist and proud. ()

Galerie (213)

Zajímavosti (28)

  • Premiéra snímku se konala na filmovém festivalu ve francouzském Cannes. (Weasley)
  • Ve filmu i v traileru byla použita skladba "212" od Azealia Banks, kterou vybrala sama Emma Watson. [Zdroj: emmawatsonfan.net] (Weasley)
  • Coppola chtěla v tomto filmu ukázat svět mladých celebrit a odhalit alarmující pohled na dnešní moderní kulturu. (Weasley)

Související novinky

Po Elvisovi se filmu dočká i jeho žena

Po Elvisovi se filmu dočká i jeho žena

14.09.2022

Letos jsme se dočkali nového biografického snímku Elvis od režiséra Baze Luhrmanna (Moulin Rouge!, Velký Gatsby), u něhož je dost možné, že za pár měsíců pobere i nějaké Oscary. Rodinu legendárního… (více)

Emma „Hermiona“ Watson hrdinkou další fantasy?

Emma „Hermiona“ Watson hrdinkou další fantasy?

16.06.2013

Hlavní roli v nové disneyovské Popelce Kennetha Branagha odmítla. Proč? Zjevně chystá něco většího. Z dívenky s kouzelnou hůlkou nám mezitím vyrostla femme fatale, jejíž svůdnost třeba Sofia Coppola… (více)

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Reklama

Reklama