Reklama

Reklama

Děj nejnovější komedie Pedra Almodóvara se odehrává v letadle mířícím do Mexika. Někde nad Mexickým zálivem se letadlo porouchá a pilotům, letušákům i pasažérům nezbývá, než si naposledy pořádně užít života. (oficiální text distributora)

Recenze (163)

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Celkem propadáček, nebo spíš : pokus o vtipnou komedii odehrávájící se v letadle. Nikterak vtipné a nákladné, naopak nevkusné-přiteplené a celkově zbytečně extrémní. Možná si chtěl Pedro jen, tak polaškovat s diváky. V mém případě moc neuspěl, sorry * ()

andy60 

všechny recenze uživatele

Od Almodovara jsem viděl lepší filmy. Tím nechci říct, že bych se vůbec nezasmál, ale kvalita gagů byla hodně nevyrovnaná a většinou na homosexuální téma. ()

Laslo 

všechny recenze uživatele

Prihriaty film - hnus. Jedna hviezdicka len za meno rezisera a mihnutie sa Antonia a Penelope. Kde je predchadzajuci reziserov vkus? ()

oondrejj 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý štýlom humoru vyhovie veľmi úzkej skupine ľudí. Od začiatku do konca som sa bavil, niekedy na bláznivom humore v tom dobrom slova zmysle, niekedy na úsmevných (nie vyložene vtipných) scénkach - dokonca aj niektoré bláznivé komédie sa nesnažia každú minútu o prehnané vtípky na spôsob amerických komédií. Zaujímavé postavy strelených pasažierov - každý mal vlastný minipríbeh, ktorý neotravoval, zároveň pasažier je tu vykreslený ako reálny človek s problémami. Že reálny? Sám neverím, čo píšem - paranoidná štetka, médium, tunelár ....hmmm áno, bohužiaľ realita, dnešný svet je plný kreténov, vo filme boli aspoň sympatickí. Jediná vec, čo mi prekážala bol "gay" humor. Kabaretné číslo letušiek v pohode, vtípky uťahujúce si z latentných homo v pohode...ale tie prvoplánové vtipy typu "tak ho sprav...myslel som ten čaj a nie toho chlapa" boli trápne. Našťastie ich tam bolo absolutne minimum. 5 hviezd, lebo film ma komplexne vtipmi aj príbehmi bavil veľmi a tolerujem strelenú zápletku ako je to tu. ()

+sfinx+ 

všechny recenze uživatele

Nápad výborný, provedení otřesné. Teď už bych snad raději viděl i Plnou parou vzad, kdybych toužil po homo-vtipech nebo Připoutejte se, prosím kdyby mi šlo o opravdovou zábavu. Po předlouhém vymývání mozku jsem si musel přečíst o čem to vlastně bylo, protože po chvilce jsem se zařadil někam mezi pasažéry druhé třídy. ()

fibur84 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně teplá bláznivá komedie. Taková oddychovka. Pokud od filmu nic nečekáte, tak budete spokojeni... ()

Rufiana 

všechny recenze uživatele

Roztomile ulítlá záležitost s výbornými dialogy. Jo, když máte kolem sebe takovou partu bláznů a dosatek tequily, ubíhá i let porouchaným letadlem příjemně. Ale musíte být pasažér či stevard v první třídě, v economy třídě je to nuda. "Snažíme se vám najít volnou dráhu, zatím se to nepodařilo. Jak je to kruci možný?! Postupujeme podle manuálu. Kdy se něco uvolní?! To nevím, ale dřív či později něco najdeme." Podle mne nejlepší rozhovor kontrolní věže a kapitána letadla v tísni. Kam se hrabou katastrofické filmy. ()

janececek odpad!

všechny recenze uživatele

Může mi někdo vysvětlit, jak může vůbec někdo dát tomuhle teploušskému odpadu už jenom 2*?? .. Tento film jsem pro večer zvolil, protože jsem se chtěl pobavit. ..Často vyhledávám filmy, kdy se děj odehrává v letadle. Většinou jsem narazil na akční, katastrofické žánry, proto mě překvapilo zjištění, že zrovna tento film je komedie. Už jenom to mě donutilo se na to podívat, ovšem .. byla to chyba. Kdyby to bylo alespoň vtipné, ale takhle oplskle nechutné jsem to v žádném případě nečekal. Popravdě řečeno jsem očekával ledacos, ale že se z toho vyklube buzerantský porno .. hmm, já jen od pasáže, kdy celé letadlo ovládl sex, jsem tiše doufal, že se letadlo nakonec zřítí. ()

Bonbon 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem se u filmu velice dobře bavila, připomělo mi to starší Almodovarovy kousky. Film je vtipný a svou lehkostí dokáže pobavit i na více shlédnutí. 4 ()

kugl odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší z Almodóvarových snímků, co jsem viděl. Snad se s věkem nebude ubírat dále tímhle směrem a ještě se od něj něčeho zajímavého dočkáme. ()

Reklama

Reklama