Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během předvolebního mítinku se neznámý útočník pokusí zastřelit kandidáta na starostu. Pátrání naznačuje, že k vraždě má motiv mnoho lidí. Chce se ho snad zbavit politický protivník? Je v ohrožení také někdo jiný? Pan Monk musí zjistit pravdu za každou cenu... (Universal)

Recenze (34)

Segrestor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Coby pilotní film k famóznímu seriálu je celkem slušný. Časem se sice postava samotného Monka trochu vybarvila, přesto zůstala tak nějak věrná předloze nastíněné v tomto pilotu. Navíc případ, který zde Monk řeší je celkem zapeklitý a dává dost prostoru k humoru mezi Monkem a Sharonou, který je bezesporu hnacím motorem celé monkovské podstaty. Rád bych prozradil konec celé detektivky, ale ne, nemohu. :-) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Pilot ako má byť. Postavy, ktoré si automaticky zamilujete a Tony Shalhoub asi vo svoje životnej úlohe. Správne dávkovanie emócií, napätia aj humoru v ktorom je na súčasné detektívne pomery omnoho viacej ľudskosti a omnoho viacej krásnych momentov než by sa na podobný žáner patrilo. A práve to robí tento seriál tak výnimočným. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá zábava uvádějící na obrazovky jednoho z nejosobitějších televizních detektivů. Už první scéna Monkových dedukcí a postřehů neustále přerušovaná diskusí o tom jestli doma vypnul plyn je naprosto geniální.. a to nemluvím o takových skvělých momentech jako je lovení klíčenky z rakve během posledního rozloučení.. prostě pilot, který mě spolehlivě zahákoval k celému seriálu.. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S potěšením jsem v televizním programu objevila opětovné uvedení seriálu Monk. Ráda se znovu podívám a jistě najdu i epizody, které mi v minulosti unikly. Pilotní film k seriálu nás seznamuje se suspendovaným policistou a nynějším detektivním poradcem Monkem a s jeho dedukčními schopnostmi Sherlocka Holmese a diagnózou Rain Mana. Úvodní film má vtip, spád a skvělého hlavního představitele Tonyho Shalhouba ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál mám velmi rád, ale nejsem blázen, abych každé epizodě bez rozdílu dával plný počet. A pilot musím bohužel zařadit k průměru. Je dost vážný a já mám Monka spojeného s komedii, vzájemná interakce mezi Monkem a kapitánem Stottlemeyerem je zbytečně nevraživá a Randy Disher je moc horlivý a ne tak vtipný (vtipně tupý) jako je v pozdější fázi. Pokud Vám můžu radit: Zkuste raději díly ve kterých dělá Monkovi asistentku Natalie Teeger (podle IMDB od epizody číslo 39). Ty jsou skvělé. Hlavně kvůli nim mám seriál v TOP 10. 60% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Díl, který je rozdělen na dvě 44 minutové části, byl ve Francii sestříhán a vysílán jako jediný 44 minutový díl. Materiál, který byl vystřižen, zde nebyl nikdy odvysílán. (HappySmile)

Reklama

Reklama