Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celoživotní přátelé se na stará kolena rozhodnou zapomenout na svá stará kolena, a ve jménu slavných společných mejdanů to ještě jednou roztočit. Jeden z nich, zapřisáhlý starý mládenec chystá překvapivou svatbu a to je ideální příležitost. Cíl? Jak jinak. Las Vegas. V Brooklynu znali tuhle čtyřku kamarádů všichni, život je ale nakonec zavál každého jinam. Jeden je sám v Brooklynu, druhý se svou ženou na Floridě, třetí žije v Jersey se synem. Z ospalosti je vytrhne až telefonát toho čtvrtého, bohatého právníka z Malibu, který jim oznámí, že konečně požádal svoji o polovinu mladší přítelkyni o ruku. Je rozhodnuto, potkají se v Las Vegas a bude to rozlučka se svobodou, jak se sluší a patří. Jakmile ale dorazí na místo, zjišťují, že tohle už není Vegas, jak ho znali. Město se ani na vteřinu nezastavilo a pravidla hry se za celá ta léta změnila. Casino Sands, kde dříve hrávali, je zavřené a ve Stripu teď vystupuje nějaká Cirque du Soleil. Příliš velké, příliš hlučné. Ale pořád je to město hříchu a to je taky hlavní důvod, proč sem přijeli. Krásná žena, postupka, drink po ruce. Čtyřka starých přátel ví, proč přijela, a začne město znovu dobývat. (Bontonfilm)

(více)

Videa (40)

Trailer 1

Recenze (566)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Stominutová reklama na Las Vegas stojící na dobrém obsazení. Byť u De Nira budete přesně vědět, co bude hrát, Freeman tam je trochu do počtu a u Douglase jsem pořád přemýšlel, zda to, že vypadá opravdu hrozně, je v souladu s jeho rolí nebo ne a fakt jsem si nebyl až do konce jistý. Jen ten Kline mě docela překvapil, vůbec bych ho nepoznal a jeho role mi přišla nejzábavnější. Hodně mě bavila výborná Mary Steenburgen, která si svou roli poměrně užívala. Celé je to takové na jistotu, hezky v lajně, celkem předvídatelné a čitelné, ale přesto to funguje, protože to je nejednou docela zábavné (mafiáni na dovolené). Příjemná oddechovka. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Z pohľadu niektorých aspektov, môže väčšina ľudí týmto sympatickým starším pánom iba závidieť. Možno by väčšina z nás chcela v ich veku mať aspoň takýto elán. Aj keď nejakým tým problémom sa určite nevyhneme. Príjemná, nostalgicky založená filmárična, ktorá má na to stále potešiť a zabaviť diváka, a ktorá stojí hlavne na skvelých výkonov ústredného hereckého tímu. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k hereckýmu obsazení jsem měl velký očekávání, ale tahle Pařba ve Vegas ve verzi pro doochodce mě moc nebavila. Pár vtipů hlavně ze začátku se celkem povedlo a zdálo se, že tahle čtveřice doochodců předvede nějakou zábavu, ale postupně z toho vyleze úplně obyčejná romantická komedie plná klišé. No možná nejsem pro tenhle film správná věková kategorie. 50% ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Až budu v důchodu, tak chci taky odjet do Las Vegas a zapařit tam na skvělých akcích a zahrát si poker přesně ve stylu hereckých es. Z herců mě nejvíc bavil Kevin Kline, ten starej pardál si to teda dával:)).Jen škoda nevyváženého scénáře, neboť to směřovalo ke 4 hvězdám (hlavně za old-school pařby), ale závěrečná půlhodinka mě nepřesvědčila. Lepší 3 stars... ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Protože mám Douglase, De Nira i Freemana rád a vždycky jsem většinu jejich filmů hltal, tak sledovat je, jak na stará kolena paří s mladými holkami a popíjejí drinky, není úplně ono. Asi hlavně proto, že si člověk opět uvědomil, že už nikdy nebude třeba ten pohledný gangster z GoodFellas. Ale pro jednou se to v pohodě dalo, sem tam povedený vtip, někdy i menší výbuch (např. fór s vlasama vs. chlupama v zadku) a do finále člověk dokráčí, aniž by se modlil, aby to skončilo. Bohužel na 4 hvězdičky to u mě nedosáhne. 67% (with J.) // (23.11.2016) JOJ CINEMA HD - 69% (with J.) ()

Galerie (83)

Zajímavosti (18)

  • Film se natáčel v Las Vegas a Atlantě. (Cheeker)
  • „Páčilo sa mi, akým spôsobom scenár rozoberá priateľstvo," vyjadril sa Kevin Kline (Sam) a ďalej dodal: „Nielen jeho klady a výhody, ale aj jeho podmienky a cenu. Všetci priatelia sa bezvýhradne podporujú, ale súčasne upozorňujú na svoje omyly. To si často vyžaduje skutočnú odvahu." (kacer4)

Reklama

Reklama