Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celoživotní přátelé se na stará kolena rozhodnou zapomenout na svá stará kolena, a ve jménu slavných společných mejdanů to ještě jednou roztočit. Jeden z nich, zapřisáhlý starý mládenec chystá překvapivou svatbu a to je ideální příležitost. Cíl? Jak jinak. Las Vegas. V Brooklynu znali tuhle čtyřku kamarádů všichni, život je ale nakonec zavál každého jinam. Jeden je sám v Brooklynu, druhý se svou ženou na Floridě, třetí žije v Jersey se synem. Z ospalosti je vytrhne až telefonát toho čtvrtého, bohatého právníka z Malibu, který jim oznámí, že konečně požádal svoji o polovinu mladší přítelkyni o ruku. Je rozhodnuto, potkají se v Las Vegas a bude to rozlučka se svobodou, jak se sluší a patří. Jakmile ale dorazí na místo, zjišťují, že tohle už není Vegas, jak ho znali. Město se ani na vteřinu nezastavilo a pravidla hry se za celá ta léta změnila. Casino Sands, kde dříve hrávali, je zavřené a ve Stripu teď vystupuje nějaká Cirque du Soleil. Příliš velké, příliš hlučné. Ale pořád je to město hříchu a to je taky hlavní důvod, proč sem přijeli. Krásná žena, postupka, drink po ruce. Čtyřka starých přátel ví, proč přijela, a začne město znovu dobývat. (Bontonfilm)

(více)

Videa (40)

Trailer 3

Recenze (566)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ale vlastně proč ne. Jon Turteltaub ve své důchodcovské "Pařbě ve Vegas" sice nenabízí nic nového a pár gagů se pohybuje na hranici trapnosti. Hlavní herecká čtveřice si to ale neskutečně užívá a snaží se ze ctí prodat i ten sebeblbější vtípek. Tady si zkrátka nikdo na nic nehraje a to je jedině dobře. Pohled na starého Kevina Klinea a vysolárkovaného Douglase je všakchvílemi opravdu scary. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Příjemná podívaná o čtyřech důchodcích, kteří jedou na rozlučku se svobodou do Las Vegas. Film táhnou legendy Hollywoodu Douglas, De Niro, Freeman a Kline. A hrají parádně, jsou vtipní a o to především u komedie jde. Měl jsem trošku strach jestli mě tohle téma zaujme, protože film cílí na jinou věkovou skupinu než jsem já, ale byla to opravdu příjemná komedie a tahle silná čtyřka dokáže přilákat a pobavit každou věkovou skupinu. ()

Reklama

TheJokerCZ 

všechny recenze uživatele

Co to mělo znamenat? Jak mohl být tenhle absolutně zbytečný a nudný film v červených číslech? To jsem zase šlápl vedle s výběrem v žánru komedie. Jediné co je na tomhle filmu dobré je herecké obsazení. Bohužel. Protože tohle jsou opravdu strašně nevděčné role pro zúčástněnou hlavní čtveřici. Možná si to natáčení užili, ale já těch 104 minut trvající nudu opravdu ne. 4/10 ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Stominutová reklama na Las Vegas stojící na dobrém obsazení. Byť u De Nira budete přesně vědět, co bude hrát, Freeman tam je trochu do počtu a u Douglase jsem pořád přemýšlel, zda to, že vypadá opravdu hrozně, je v souladu s jeho rolí nebo ne a fakt jsem si nebyl až do konce jistý. Jen ten Kline mě docela překvapil, vůbec bych ho nepoznal a jeho role mi přišla nejzábavnější. Hodně mě bavila výborná Mary Steenburgen, která si svou roli poměrně užívala. Celé je to takové na jistotu, hezky v lajně, celkem předvídatelné a čitelné, ale přesto to funguje, protože to je nejednou docela zábavné (mafiáni na dovolené). Příjemná oddechovka. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,V SOBOTU TI USPOŘÁDÁME TU NEJLEPŠÍ ROZLUČKU V HISTORII LIDSTVA, A PAK V NEDĚLI.…“ /// Znuděný, nemocný, nepotřební, nešťastní, protivní… takže důchodci, co maj před sebou celej zbytek života, to rozjížděj (nebo aspoň chtěj) jako za mlada. Slintaj nad mladým masem (třeba na Bikini show), máchaj viagrou a šprckou … možná je pro někoho zrovna tohle ten druh inteligentního humoru, ale já vobčas přemejšlím, vo co tady jako doopravdy de. Vo zábavu? V mnoha případech je humor profláklej stejně jako v Babovřeskách (ne vole, vodkaz dávat nebudu, by mě to roztavilo klávesnici…), jen tady to víc bliká (aspoň doufám, poslední Babouše jsem neviděl a nerad bych kecal…). Prostě Vegas. Každej chodí pařit do Vegas! A tady se z toho nakonec vyklube reklama na manželství (lásku?) a strach ze stáří. Flákám 3*, páč to neuráží, i když su radši, když se páprdové nevoháněj sentimentem, ale vzpomínaj na mládí v akci. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám fotra na umření a přemejšlím, kde by ho mohli vzkřísit. 2.) Plánuju akce pro kluky z Eldéenky. (dobře, dobře, pro holky taky…) 3.) Thx za titule ,,iUff“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * (**ať nežeru!) AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (83)

Zajímavosti (18)

  • Archie (Morgan Freeman) je vo filme veterán amerických ozbrojených síl. V skutočnosti je Morgan Freeman naozaj veterán. Dva obrázky, ktoré vidno na začiatku filmu a kde je Archie v uniforme, je reálny herec fotený počas služby v amerických ozbrojených silách. (misterz)

Reklama

Reklama