Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celoživotní přátelé se na stará kolena rozhodnou zapomenout na svá stará kolena, a ve jménu slavných společných mejdanů to ještě jednou roztočit. Jeden z nich, zapřisáhlý starý mládenec chystá překvapivou svatbu a to je ideální příležitost. Cíl? Jak jinak. Las Vegas. V Brooklynu znali tuhle čtyřku kamarádů všichni, život je ale nakonec zavál každého jinam. Jeden je sám v Brooklynu, druhý se svou ženou na Floridě, třetí žije v Jersey se synem. Z ospalosti je vytrhne až telefonát toho čtvrtého, bohatého právníka z Malibu, který jim oznámí, že konečně požádal svoji o polovinu mladší přítelkyni o ruku. Je rozhodnuto, potkají se v Las Vegas a bude to rozlučka se svobodou, jak se sluší a patří. Jakmile ale dorazí na místo, zjišťují, že tohle už není Vegas, jak ho znali. Město se ani na vteřinu nezastavilo a pravidla hry se za celá ta léta změnila. Casino Sands, kde dříve hrávali, je zavřené a ve Stripu teď vystupuje nějaká Cirque du Soleil. Příliš velké, příliš hlučné. Ale pořád je to město hříchu a to je taky hlavní důvod, proč sem přijeli. Krásná žena, postupka, drink po ruce. Čtyřka starých přátel ví, proč přijela, a začne město znovu dobývat. (Bontonfilm)

(více)

Videa (40)

Trailer 2

Recenze (566)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $28miliónovTržby USA $63,914,167Tržby Celosvetovo $134,402,450Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,891,740 //počet predaných kusov 168,921 Tržby za predaj DVD v USA $6,130,397 //počet predaných kusov 322,170║ Jon Turteltaub a zas jeho klasická rutinná réžia, ktorú zachraňujú vyzretý charizmatický herci, stráviteľné ale zas to malo ďaleko väčší potenciál /60%/ ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Z pohľadu niektorých aspektov, môže väčšina ľudí týmto sympatickým starším pánom iba závidieť. Možno by väčšina z nás chcela v ich veku mať aspoň takýto elán. Aj keď nejakým tým problémom sa určite nevyhneme. Príjemná, nostalgicky založená filmárična, ktorá má na to stále potešiť a zabaviť diváka, a ktorá stojí hlavne na skvelých výkonov ústredného hereckého tímu. ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Já mám tyhle herecký kluky ráda a tak budu mhouřit oči, kde dá, protože jinak s jejich filmovými nemocemi by to podle mě zvládly horko těžko tak půl dne. Ale budiž, tady to parádně rozbalili a já jim fandila. proložené sice známými frky, ale já se jim smála a zkrátka byla to odreagovačka, kde na ději nějak extra nezáleží. A takové apartmá, jako dostala tahle čtyřka, bych brala taky, to bylo pošušňáníčko :-) Takže měj se, směj se, je životní krédo, které má svojí váhu v každém věku a faktem je, že v hlavě je nám stále dvacet, jen to tělo s tím nějak nekoresponduje. Jo, chápu trojky, ale mně to sedlo i když až taková komedie to místy nebyla....... ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Dalo s s toho vytrieskať aj viac, ale rehotal som aj tak. Pod povrchom je tento film v podstate až úsmevná romantická blbosť, ale velmi sympaticky obsadená. Ten kto čakal ďalšiu partu vlkov ako v Hangover bude sklamaný, pretože starý páni berú túto zábavu trošku serióznejšie. Douglas, Freeman, De Niro a Kline stavajú na tom, že prehmatávať sa po disko kluboch v Las Vegas medzi veľkými kozami je zážitok sám o sebe. Za seba môžem povedať, že sú to frajeri, ktorý efekte vysrali aj s 50centom. Slušná zábava. 85% - 4* ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Zas tu máme melokomedickou záležitost o rozjuchaných stařících, kteří světu ukážou, že do starého železa ještě nepatří. Stane se přesně to, co čekáte, že se stane. Ve Vegas tak senioři ožijí, vyhrají, najdou lásku, odpustí si a smíří se s rodinou. A není v tom ani špetka uvěřitelnosti. Naopak, snímek otravuje předívdatelností a klišovitostí. SHRNUTÍ: Reklamní video vegaských kasín, které tentokrát cílí na potenciální návštěvníky v seniorském věku. ()

Galerie (83)

Zajímavosti (18)

  • Ve filmu lze v několika krátkých záběrech zpozorovat hotel „Caesar Palace“, který se objevil ve velmi oblíbené komedii Pařba ve Vegas (2009). (Worry77)
  • Když přicházejí hrdinové do hotelu Aria, aby se zeptali na volné pokoje, jdou kolem sopky. Ve skutečnosti jdou tedy na opačnou stranu – od hotelu Aria. [Zdroj: kinobox.cz] (CrypzzXD)

Reklama

Reklama