Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celoživotní přátelé se na stará kolena rozhodnou zapomenout na svá stará kolena, a ve jménu slavných společných mejdanů to ještě jednou roztočit. Jeden z nich, zapřisáhlý starý mládenec chystá překvapivou svatbu a to je ideální příležitost. Cíl? Jak jinak. Las Vegas. V Brooklynu znali tuhle čtyřku kamarádů všichni, život je ale nakonec zavál každého jinam. Jeden je sám v Brooklynu, druhý se svou ženou na Floridě, třetí žije v Jersey se synem. Z ospalosti je vytrhne až telefonát toho čtvrtého, bohatého právníka z Malibu, který jim oznámí, že konečně požádal svoji o polovinu mladší přítelkyni o ruku. Je rozhodnuto, potkají se v Las Vegas a bude to rozlučka se svobodou, jak se sluší a patří. Jakmile ale dorazí na místo, zjišťují, že tohle už není Vegas, jak ho znali. Město se ani na vteřinu nezastavilo a pravidla hry se za celá ta léta změnila. Casino Sands, kde dříve hrávali, je zavřené a ve Stripu teď vystupuje nějaká Cirque du Soleil. Příliš velké, příliš hlučné. Ale pořád je to město hříchu a to je taky hlavní důvod, proč sem přijeli. Krásná žena, postupka, drink po ruce. Čtyřka starých přátel ví, proč přijela, a začne město znovu dobývat. (Bontonfilm)

(více)

Videa (40)

Trailer 3

Recenze (566)

RedAK 

všechny recenze uživatele

Zpravidla sleduji veškerou kinematografickou svoloč na svém laptopu, protože ten je ode mě zvyklý už na ledasco; od tvrdého zoofilního porna, kde si to bez skrupulí rozdává lenochod s kaprem, přes asijské dokumenty o ekonomické situaci v Arménii, až po všech čtyřicet dílů internetového pořadu Druhy banánů a jejich tvary. Avšak já, lišácký píčus, jsem překvapivě učinil výjimku a tento velkofilm si stáhl a hodil do své super třidé telky. Původně jsem si myslel, že neživé věci jsou... mno, ehm, neživé. Ale když jsem svýmu Samsungu naládoval do útrob toto veledílo, začal na mě skrze své spoje mluvit. Nejdřív jsem mu moc nerozuměl, protože upřímně, televizština není moje parketa, ale po několika scénách jsem ho začal chápat. On se, chudák maličká, snažil spáchat sebevraždu. Prvně vyhrožoval, že si podřízne spoje od satelitu, ale to jsem mu záhy vymluvil, protože jsem mu film dodal na flashce a nemělo by to smysl. Pak se snažil překlopit květináč nad ním a rozbít si jím svoji super OLED obrazovku. Kokot. Hypnotizoval fikus na poličce, ale ten nereagoval, protože byl zaneprázdněn zjištěním, že vlastně není fikus, ale marihuana. Když na jeho prosby nereagoval ani porcelánový slon na komodě, do jehož chobotu jsem mu ukryl dva gramy kokainu, Samsung zavelel a vyhodil mi elektřinu v celém bytě. Vlastně to ani nebyla třidé televize. Spíš televize. Ne.. spíš rádio. Vlastně to ani nebyl byt. Spíš kámošová koupelna. Ne... spíš záchod. Vlastně to ani nebyl kokain, spíš namíchaný perník... Ne, spíš cukr. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Ale jo bavilo mě to. Ze začátku jsem si říkal, že tvůrci zbytečně tlačej na pilu, protože opravdu v každý druhý scéně se upozorňovalo na to, že hlavní hrdinové jsou důchodci a po pár minutách jsem si říkal jako že dobrý, ale už by to mohlo posunout dál a ono furt nic. Nicméně i přesto jsem se nenudil a na tuhle hru dobrovolně přistoupil, protože čtveřice Douglas, De Niro, Freeman a Kline je opravdu výborná a já bych si je s chutí dal ve dvojce. 70% ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Gerontologická komedie není mým šálkem kávy a upřímně řečeno většina z nich mi leze na nervy. A byl by to i případ Last Vegas, pokud by tu bylo béčkovější obsazení, protože čtyři důchodci, kteří si chtějí vyhodit z kopýtka, je jedno z nejprotivnějších témat. Kor když se k tomu přidá nějaká ta láska, která kvete v každém věku a stín z minulosti, který si dva staříci musí vyříkat, než se na konci dojemně obejmou. Neříkám, že jsem se občas nepousmál, to ne, ale naděje ve film vkládané měly úplně jiná rozměry, než jakých se mi dostalo. A tak za výrazné povšimnutí stojí akorát Mary Steenburgen, která už asi třicet let vypadá stejně, ale teprve teď se jí to začíná vyplácet. 50% ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Dan Fogelman, Adam Brooks | Hudba: Mark Mothersbaugh | Distribúcia: CBS Films | Štúdio: Good Universe | Rozpočet: 28 miliónov $ | Tržby: 134,059,282 $ || Tentoraz a naposledy. Jak príbeh, tak i celý film zafunguje na jedno videnie, i to hlavne kôli hviezdej garde predstaviteľov. Douglas herecky vedie, De Niro neprekvapí. Príjemná oddychovka, nič viac, nič menej. 65% | Blu-Ray, THX, EN DTS | ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Brooklynská čtyřka, nebo jak si říkáte............ Není to dokonalé, ale je to v podstatě pravdivé a smutně veselé. Vlastně jsem se snad ani moc nenudil a to jsem si si ani nemusel vzít nějaký prášek z lékárny. CITÁT - To vždycky když zazvoní telefon, čekáte, že někdo zemřel?........ Není to na pět hvězd, ale je to milé a možná se časem ještě jednou podívám. ()

Galerie (83)

Zajímavosti (18)

  • Pracovným označením snímky bol názov Untitled Dan Fogelman Project a do kín bol distribuovaný pod falošným označením Fellas. (MikaelSVK)
  • Klinova role byla původně nabídnuta další herecké legendě Jacku Nicholsonovi. Ten však dal přednost hereckému důchodu a k účinkování se nenechal přemluvit. (Spiker01)
  • Archie (Morgan Freeman) je vo filme veterán amerických ozbrojených síl. V skutočnosti je Morgan Freeman naozaj veterán. Dva obrázky, ktoré vidno na začiatku filmu a kde je Archie v uniforme, je reálny herec fotený počas služby v amerických ozbrojených silách. (misterz)

Reklama

Reklama