Reklama

Reklama

Zprávař 2 - Legenda pokračuje

  • Česko Žvanilové (více)
Trailer 4

Nejlépe hodnocený zprávař ze San Diega, Ron Burgundy, se vrací na hlavní zpravodajský kanál. Poté, co ho manželka Veronika připravila o práci, si Ron vezme na pomoc celý zpravodajský tým a vydá se do boje proti své nové rivalce. Ron Burgundy se s manželkou Veronicou a synem Walterem přestěhovali ze San Diega do New Yorku, kde si žijí na vysoké noze. Když se však šéf rozhodne povýšit Veronicu na moderátorku hlavní zpravodajské relace a Ron zůstane na dlažbě, všechno se změní. Zhrzený Ron míří zpátky do San Diega, kde pracuje na částečný úvazek v Podmořském světě. Pak ale přichází vykoupení v podobě muže jménem Freddie Schapp, který je výkonným producentem ve společnosti Global News Network - hlavního čtyřiadvacetihodinového zpravodajského kanálu. Ten najme Rona, aby dal znovu dohromady celý zpravodajský tým ve složení Champ, Brick a Brian, s nimiž se vrací dobýt New York, kde se musí popasovat s nočními směnami a velkou výzvou. Ron přijde s převratným novým nápadem jak změnit podobu zpráv, čímž se dostane zpátky do vrcholové hry. (HBO Europe)

(více)

Videa (20)

Trailer 4

Recenze (233)

kagemush 

všechny recenze uživatele

Békovina výrazně dospělejší , než předchozí rozverná békovina. Tentokrát mi už vlastně nevadilo, že si Ferrell  odmítá připustit, že není r. 78 a on že není Mel Brooks (a nikdy nebude). Páč za ten exkurs do dějin vzniku moderní TV ,,žurnalistiky" (a vůbec všeho toho blivajzu na kabelu) bych mu i tu masáž hlubokých tkání provedl. ()

Triple H 

všechny recenze uživatele

Jednotku som nikdy nemal za nejaký ultra kult, ale k srdcu mi za tie roky predsa len prirástla. Film sa rozbieha trochu ťažkopádne a trvá minimálne pol hodinu kým chytí správne tempo. Ale potom - joj, koľká radosť sledovať Ferrella vo svojej najideálnejšej úlohe a polohe. Vždy keď si hovorím, že už som videl dosť jeho arogantných megaidiotov, zas ma pobaví. Kto umí, ten holt umí. Pár vtipov má už teraz status klasiky, čo som ani nečakal. Dobyyy, ooooh, Dobyyyy. I'll never forget thee! ()

Reklama

Firebug 

všechny recenze uživatele

Klasická vylízaná Ferrellovka, která fanoušky "božského Willa" víceméně nemůže zklamat, ale zároveň ani ničím překvapit nebo dokonce ohromit. Will jako arogantní sebestředné hovado (check), jako sex-symbol otlapkávající o několik tříd žhavější kolegyně (check), nebo jako zlomený zoufalec, který prorazí hlavou pomyslné dno (double check). Anchorman 2 je v tomto ohledu klasickým hollywoodským pokračováním, které jenom vykrádá/upgraduje díl první. Plus za ten satirický náhled na americké zpravodajské kanály. Mínus za špatně dávkovaná camea (zprávařská bitka v jedničce byla i přes méně známých ksichtů o dost lepší). I tak to slušně pobavilo - lepší 3* ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

(Ne)překvapivě zbytečné pokračování. Pár vtipných a nápaditých scén se zde sice najde i tentokrát. Jinak však už převzal otěže trapný Ferrellův humor z posledních let, kde je každá druhá scéna dvakrát delší, než by si zasloužila. Věčné improvizování herců se zde navíc projevuje tím, že zde na sebe postavy jen neustále debilně křičí a celé je to až příliš dlouhé. A nezachrání to ani hvězdná pětiminutovka se snad nejvíce camey v historii. 50% ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Toľko hviezd v jednom filme sa len tak nevidí, hlavne pri tej záverečnej bitke v parku. Herci sa naozaj snažia, ale keď je celý film tak zúfalo nevtipný, tak tie ich výkony vychádzajú navnivoč. Ferrell je dosť zúfalý, jeho dialógy sú plné nechutných a trápnych žvástov o ničom. Toto je už niekoľký jeho film, kde ide jeho "humor" úplne mimo mňa. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (7)

  • Původní scénař k filmu byl napsán jako muzikálové představení pro Broadway. (Paulina01)
  • V jedné ze scén Brick (Steve Carell) cituje ústřední melodii z filmu Krotitelé duchů (1984), přestože se snímek odehrává 4 roky před vznikem zminěného titulu. (wohna)
  • Během prvního sportovního vysílání na GNN se v záběrech z baseballu objevuje moderní vybavení, které by se v době, do které je snímek zasazen, objevovat nemělo. (wohna)

Související novinky

Novinka Adama McKaye má hvězdné obsazení

Novinka Adama McKaye má hvězdné obsazení

16.10.2020

Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Cate Blanchett, Jonah Hill, Himesh Patel, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Kid Cudi, Matthew Perry a Jennifer Lawrence. Málokdy se vidí až takto hvězdné obsazení,… (více)

Shakespearovská rivalita po ferrellovsku

Shakespearovská rivalita po ferrellovsku

02.12.2014

Will Ferrell se naposledy objevil ve dvojce Zprávaře a příště ho uvidíme v komedii Get Hard, kde si zahraje milionáře, který se svědomitě chystá na pobyt v base. Na cestě pak má i ztřeštěné… (více)

Čeká nás Zoolander 2?

Čeká nás Zoolander 2?

13.09.2014

Pamatuje si ještě někdo, čemu se říkalo Frat Pack? Než nastoupila „apatowovská" komediální banda Setha Rogena a Jonaha Hilla, nazývalo se tak uskupení sedmi herců na kariérním vrcholu, kteří se často… (více)

Reklama

Reklama