Reklama

Reklama

Fantomas se zlobí

  • Francie Fantômas se déchaîne (více)
Z natáčení  - Mylène Demongeot

Obsahy(1)

Pronásledování rafinovaného Fantomase přivádí tentokrát komisaře Juvea, novináře Fandora a jeho snoubenku Helenu do Říma, kam je svolán významný vědecký kongres. Hvězdou tohoto kongresu má být profesor Lefebvre, vědec zabývající se výzkumem v oboru hypnózy. Jeho objevy jsou tak převratné, že se dá předpokládat, že Fantomas bude mít o stařičkého vědce zájem a postará se o jeho zmizení. K únosu skutečně dojde, ačkoli určit toho pravého profesora mezi třemi navlas stejnými je pro komisaře Juvea úkol nelehký. (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Z natáčení  - Mylène Demongeot

Recenze (303)

Maynard. 

všechny recenze uživatele

One man show Luise de Funese s bezkonkurenčním dubingem Františka Filipovského. Je takřka neuvěřitelné, jak mě pokaždém skouknutí dokáže tenhle malý cholerik rozesmát. Nejvíc mě asi dostává zadržení komisaře v blázinci a jeho vysvětlování "jak to všechno bylo" :o). No je tam toho mraky... Nové americké rádoby komedie u mě nikdy nebudou podobným snímkům sahat ani po kotníky. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Komisař Juve jaktějuve nebyl více juve, jak v tomto díle. Z juveotního utrpení se vzpamatovává dobře, ale brzy se na scéně objeví ten vyjuveený ojuveivovač mrtvol, nekalý juvenostník Fantomas (juveotní role Jeana Maraise). Jeho juveotopisem se ale teď nezabývejme. Už stejně neobjuvene. Tedy, juveelná pohroma Fantomas chce zkrátka vládnou světu. A to za použití materiálů jako je síra, křemen nebo juveec a nějaké juveiny. Inu, nejen chlebem juve je člověk. A do toho ty nejuveotný předměty komiseře Juvea. Ty legrační vynálezy. Chá chá. Ale což, buď jak buď, taková komedie je ten správný juveotabudič pro každého dobře juveeného tvora. ()

Reklama

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Musíme změnit svoje metody! Dvojka, která překonává už tak skvělý původní film, ve všech ohledech (u mě vítězí sekvence s třetí rukou na kongresu či závěr ve Fantomasově doupěti). Nespočet geniálních akčních scén a vtipných hlášek, kterým samozřejmě vévodí nedostižný... komisař Juve! P.S. V jedničce unikne Fantomas jen o fous ve své miniponorce, tentokrát v závěru představí svůj legendární létající Citroën. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

O trosicku slabsie, nez jednotka, ale stale je to skvela zabava. Najviac sa mi pacil plan vo vlaku, ako oklamat Fantomasa a vziat si podobu profesora Lefévra, pricom Fantomasa, novinara Fandora a profesora Lefevra si zahral jeden a ten isty herec Jean Marais. Aj tretia ruka s pistolou nemala chybu. Zaver bol trosku viac sci-fi, ale to som mal v detstve najradsej a vzdy som bol smutny, ked Fantomas skoncil. Dnes som si takto pozrel opät jeho reprizu a teraz sa tesim na trojku FANTOMAS KONTRA SCOTLAND YARD (1966). Louis de Funès - (Komisár Juve) +++ Jean Marais - (Fantomas / Novinár Fandor / Profesor Lefèvre) +++ Mylène Demongeot - (Hélène) +++ Jacques Dynam - (Bertrand) +++ Robert Dalban - (Riaditeľ novín) +++ Christian Toma - (Inspektor) +++ Albert Dagnant - (Profesor Marchard) +++ Hudba: Michel Magne +++ ()

major.warren 

všechny recenze uživatele

Skvělé pokračování. Celá série je kult a moje dětství. Louis De Funes se vrací jako komisař Juve a legendární Jean Marais v dvojroli Fantomase a novináře Fandora. Půvab pak jako vždy dodává Mylene Demongeot coby krásná Helena. Celkově mám díl Fantomas se zlobí z trilogie rád nejméně, ale i tak se na něj vždy rád povídám. Opět fantastický příběh, tentokrát v prostředí nádherného Říma, zakončený legendární honičkou v kopcích a odletem Fantomase v létajícím autě. Byť to je dneska trochu k smíchu, jako celek Fantomas dodnes neztratil nic ze svého kouzla. Film samozřejmě doplňuje legendární hudba od Michela Magneho, za kterou měl dostat Oscara! ()

Galerie (43)

Zajímavosti (38)

  • Sekvencia s padákom na konci filmu bola prvá svojho druhu natočená vo veľkom formáte. (Raccoon.city)
  • Všetky hlavné postavy prítomné v prvej časti trilógie sa vracajú aj v tomto druhom filme, s výnimkou Lady Beltham, Fantômasovej snúbenice, ktorej osud nepoznáme. Fantômas (Jean Marais) len povie Hélène (Mylène Demongeot), že „zmizla“. (Arsenal83)

Reklama

Reklama