Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vendula s Martinem Vrážem se poznali na vernisáži studentů akademie výtvarných umění. Vendula plánovala dráhu umělecké malířky, ale místo toho se vdala, porodila tři děti a stala se z ní žena v domácnosti. Martin pracuje ve firmě, která se zabývá marketingem zaměřeným na hračky a hlavní sídlo má v Rusku, kam by měl jít Martin pracovat. Své práci věnuje hodně času na úkor rodiny a s Vendulou už na sebe nemají žádný čas. Když jede celá rodina za Martinovým tátou na víkend, dojde Vendule trpělivost: nechá děti s Martinem a sama jde za tchánem do hospody. Tchán ji chápe a vyprovokuje Martina k uzavření sázky, že se nedokáže sám postarat o své tři děti po dobu jednoho měsíce. Vendula tak má celý měsíc pro sebe, může odpočívat, bavit se a vrátit se k malování. Zato Martinovi nastávají těžké chvíle, neboť nemá představu o chodu domácnosti ani o tom, že dětem musí určovat pravidla... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (277)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Moulu Martina přikurtovat k baletní tyči, vyhaslou Venuši uspokojit na podlaze foyer Budařovy galerie a mě vystřelit na Pluto.. Počin omletý jak kameny na dně Colorada v Grand Canyonu, jenž směle házím do omšelého pytle s visačkou Marie Poledňáková, tzn. rozjívené dětičky, neschopní tatínci a frustrované maminky a mám vtíravý pocit, že jen u podobné sorty diváků může tato scenáristická topornost zabodovat.. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Děj je obyčejný, scénář nijak výjimečný. V dialozích často převládají dětské vtipy, scénky a nic až tak smysluplného tam není. Je to vlastně taková milá a vtipná komedie o ženské, rodině a krizi v manželství :-) Oddychovka u které se člověk pobaví. Druhá půlka mírně strádala.. Hudba je fajn. Objektivně to je takový průměr, ale za Kristýnu zvednu na 70%. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Další z rádoby vtipných českých odpadů, v němž se postavy stále chovají jako naprosto nesympatičtí idioti a jejich děti jako největší rozmazlení fakani, jimž nikdo nevynadá, a my se jim máme smát. Smutné, jak je čím dál těžší u nás natočit aspoň průměrnou žánrovku bez zbytečného pitvoření. A docela by mě zajímalo, jakým způsobem jsou dneska do filmu vybíráni dětští herci, protože něco tak nesympatické a odfláknutého už jsem dlouho neviděl. Éra Tomáše Holého a spol. už je evidentně ta tam. ()

Mylouch 

všechny recenze uživatele

Z osobnostních nezralostí tvůrců vykynulé pokusy o skeče, které jsou kozím sejrem do ksichtu diváka. I to ze snesitelnějšího pak dostalo ránu v postsynchronním studiu. Ve scénáristickém základu je ovšem řada invenčních přínosů (dětské - často ale příliš samoúčelné -scény) a i kamera přináší řadu nápadů, ale proč ta hudba ? Televizní výsledek 1-2* ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JÁ, MARTIN VRÁŽIL, TVRDÍM, ŽE SE POSTARÁM O SVÉ DĚTI, PO DOBU JEDNOHO MĚSÍCE.…“ /// Rodinnej film pro dospěláky, ve kterým má mamka už po krk parchantů (i taťky), a tak se vsaděj, že taťka výměnu rolí neustojí. (furt lepší, než aby se k tomu postavila jako Romča) Taťka pak jede na plnej úvazek, parchanti zloběj, vlastně ne, chovaj se tím svým přirozeným způsobem a von je z toho … šak víte. Může to bejt i vtipný, ale přeci jen tyhle kousky má Poledňáková zmáklý líp. Přesto jsou tady věci, který pobavěj a jako vůbec největší plus vidím v sympatickým obsazení. Když už se mi zdá, že to všechno bere správnej směr, přichází syndrom vyhořelý matky, příběh se zase posouvá jinam a dojíždí do zdárnýho konce spíš setrvačností. Von tady vůbec tak nějak podivně funguje systém uvěřitelnosti. Ale co, rodinka je to sympatická a v českým filmu už bylo i hůř. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem schopná vydržet měsíc bez (svejch) třech malejch děcek. 2.) Individualitu dítěte buduju přes psí kostým. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (34)

Zajímavosti (16)

  • Film pokračuje aj počas záverečných titulkov. (Johnny.ARN)
  • Při natáčení jedné scény si drobné role vyzkoušeli čtyři výherci soutěže týdeníku „TV magazín“. Jednou z nich byla i pětadvacetiletá servírka píšící do internetových novin, která využila pauzy mezi natáčením pro rozhovor s Janem Budařem. (Olík)
  • O obsazení Tomáše Pokorného se postaral Marek Taclík, který se sním setkal na natáčení seriálu Vyprávěj  (od r. 2009) a sám ho doporučil produkci. (Olík)

Reklama

Reklama