Reklama

Reklama

Útok na Wall Street

  • Kanada Assault on Wall Street (více)
Trailer 1

Jim je úplně průměrný Newyorčan, má dobře placenou práci a milující rodinu. Náhle však díky zmařené investici o vše přijde. Jim zuří a rozhodně se pomstít těm, kdo jej o jeho dosavadní život připravili. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (126)

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Aneb poučení pro ty, kteří chtějí být živi virtuálním obchodem s deriváty! Her Direktor Uwe má na svém kontě samé trháky - není se tedy čemu divit, že přiskotačili kanadští producenti s prosíkem, jestli na plátno hodí story o těch, co se milovali a milovali. Chudák Jim dělá řidiče u nějaké security agency, obědy navštěvuje jen díky stravenkám od zaměstnavatele (45% z cen stravenky sám přispívá) a po večerech místo zásunu či chlemtání gambáče chodí s pěknou ženou k lékaři na bezvadné kortikoidy. Zdá se vám to na piču? Nenene, brookeři při krizi s hypotéčními úvěry získají majlant, věřitelé ve fondech přijdou na mizinu a DOKONCE i jednomu poradci se vede hůře (prý manželku letos nemohl vzít na Barbados!). Inu Jim je nasrán, protože dům jde do aukce a žena si zaplavala ve vlastním moku. Ještě, že Jim má výslužku s vojny - pěknou kulovnici pamatující arcivévodu a trádá - hurá na stocks kings obývající doupata na Wall Street! 85% ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Uwe Boll = velice španý filmy. A to tak, že se nejedná o béčka nebo snad ani "céčka", ale přímo o "déčkový" utrpení, na který se nedá dívat. Co se ale stane, když se náhodou Uwe splete(?) a natočí i napíše něco jako tohle?! No kupodivu vznikne vcelku slušnej a obstojnej film (ano, to myslím naprosto vážně). Akce je až v závěru, předtím se jedná spíš o drama, kde by se bezmoc skoro dala krájet. Ono totiž to téma odráží aktuální (finanční) problematiku a ukazuje, co se teoreticky může stát každýmu z nás. Na čistý čtyři hvězdy to není, spíš se to drží prstama za římsu tohoto hodnocení a snaží se tam vyhoupnout. 3,5/5* ()

Reklama

Sufferer 

všechny recenze uživatele

Uwe Boll to dokázal, natočil priemerný film. Usilovne naklepal do klávesnice rad písmen, ktoré nielenže dovedna fungujú na papieri čoby scenár - za ktorý by sa s viacerými kozmetickými úpravami nemusel hanbiť ani mainstreamový flák - ale relatívne dobre aj po prechode na audiovizuálne dielo (domino efekt ako spúšťač motivácii sa teda podaril). Relatívne preto, lebo húževnatý Nemec je dôkazom toho, že esprit filmového narátora neleží pohodený na chodníku, aby ho mohol mať každý. Investícia času preto len na vlastné riziko. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv by obrázky a jméno režiséra mohlo evokovat, že se bude jednat o další variaci na videoherního Postala, není tomu tak a já dokonce musím napsat, že Uwe Boll natočil smysluplný film. Assault on Wall Street je celkem uvěřitelné a docela depresivní drama o tom, kam může obyčejný člověk zajít, pokud přijde úplně o vše. ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Tak mě Uwe jednou zase zklamal. Hodinu snímek čeká na nějakou akci a něco zjímavějšího než Purcella mačkajícího kalkulačku nebo pojídající v bufetu a potom se stane aspoň něco zajímavýho. Na jednu stranu má snímek dobrou kameru. Na druhou stranu mě totálně dostal nepoddajný Purcell, který toho bez krku fakt nesvede, tlustý Furlong (nebo je už jen starý proti tomu co hrál v terminátorovi... i když ve Stoic vypadal furt dobře) a k tomu hodně slabý scénář. Chápu Uweho, ale chápal jsem ho víc v Rampage, než tady. Tam šlo čistě o pomstu kvůli blbosti lidské rasy. Tady je to jen o penezích a ničem jiném. Snímek by ode mě dostal asi jen jednu hvězdičku nebýt opětovného (zase podoba s Rampage se nezapře) převráceného konce. Taky velké plus za hudbu. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Filmovanie snímky prebiehalo predovšetkým v kanadskom meste Vancouver, a tiež na autentických miestach v New Yorku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno