Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V místním kasinu Kinaho Moon, jenž vede Benjamin Longshadow se svým synem Alexem, se plánuje souboj o titul mistra smíšených bojových umění. Pro investory z Banshee se očekávají obrovské zisky, jenže když dorazí šampion a ukáže své černomodré barvy, je celý podnik ohrožen a Lucas se Siobahnem zuří. Udrží Lucas jazyk za zuby a dovolí, aby pokračovali v původním plánu? (HBO Europe)

(více)

Recenze (13)

Ratemus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to tu, do města přijde namachrovaný opičák a už tak nějak přesně víte, o čem to bude...sebestředný, namachrovaný a ještě k tomu si dovolí na státnho činitele, to se může stát jen zde....Bitka umělá jen pro oko a předlouhá, už mě ani nezajímalo jak skončí a jen jsem se modlil aby to už skončilo...kdo přijde v příštím díle? ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na rozdíl od valné většiny uživatelů jsem tentokrát příliš nadšený nebyl. Nějak se mi nechtělo a stále nechce věřit, že by si Carrie (i přes svůj intenzivní trénink) tak hladce poradila s otcovou ochrankou. Příliš mě nepotěšil ani souboj se Sanchezem, sice jsem u něj mohl zavzpomínat na filmy ze začátku devadesátých let (hlavně "vandammovky"), v nichž se kladný hrdina nechal dvacet minut naklepávat jako tuhý řízek, aby pak během několika závěrečných momentů nečekaně zvítězil, ale už je to fakt prošlý vzorec. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„I think you should go home.“ Klasický nový šerif z Banshee, tentoraz aj na príjemnom posedení u Hopewellovcov. Spomienky na bitky s albínom v base sa prelínajú v špičkovom brutálnom súboji s MMA fighterom, ktorý prekročil hranicu, ktorú nový šerif považuje za trest smrti. Práve táto scéna ma tak chytila, že som seriálu prisahal vernosť do poslednej epizódy. Záverečná scéna pred barom je dôležité porovnávanie sa, kto je to viac a epilóg ukazuje Proctorovho butlera v plnej kráse. Škoda len, že táto akcia zostala divákovi zahalená. „You think you can buy me off? Huh?“ –„So you just the kind of guy who make friends wherever you go.“ –„Why don’t you show me why, right now?“ ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

začiatok nám ukáže jednu prekvapko, aj keď trošku sa dá dalo predvídať. Následne vidíme Hooda ako práši s amiškou, následne zisťujeme, že slečinka a vypičenec Proctor sú príbuzný (ale aj to sa už dalo predvídať na základe predošlého dielu), v závere máme skvelý one by one súboj a v úplnom závere zisťujeme, že ten Proctorov poloslepý pakokot nebude tak úplne poloslepý pakokot. Hej a rozhovor Hooda a Proctora pred barom bol top. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Největší průser je, že seriálu zatím vůbec nevěřím. Nevěřím, že by Carrie měla takový výcvik, aby se prokousala celou vilou svého otce bez povšimnutí, nevěřím, že by se to černošské hovádko zachovalo při zatýkání tak, jak se zachovalo a ani nevěřím, že šampiona v těžké váze porazil o 15 kilo lehčí bývalý trestanec, který si dal doma o pár přítahů navíc. Je sranda, že tamním lidem vůbec ještě nedošlo, že hlavní šašek nemá se šerifem nic společného. Rozhodoval jsem se mezi jednou a dvěma hvězdami. ()

JB001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Někdo tady napsal, že je to jeho nejoblíbenější díl z celého seriálu. Tak nevím, jestli mám skončit nebo pokračovat. Kecám. Vím, že pokračovat budu. Nebudu už ale sledovat další díly Zákony vlka s Majerem a Rybovou ()

Reklama

Reklama