Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lucasovo tajemství je v ohrožení poté, co je zatčen speciálním agentem FBI Robertem Phillipsem. Oba muži však skončí v rukou Raymonda Brantleyho, mafiánského bosse, který cestuje zemí a nesmiřitelně řeší své záležitosti. Navzdory Chaytonovým příkazům vede Tommy Littlestone další útok proti Proctorovi v místním pánském klubu. Pomstychtivá Nola Longshadowová s Burtonem způsobí pozdvižení v Proctorově sídle. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Agent FBI vyzerá byť hlúpy nápad a preto si ho nepamätám. Čo ma však potešilo, bol Nolin pozdrav Burtona tomahawkom, čo je jedna z najlepších bitiek seriálu, asi č. 2 po šerif vs MMA fighter. Súboj je tak ťažký, že si Burton dáva okuliare dole až po 70% jeho trvania. Epizóda má snáď všetko, drsné násile, strach do budúcnosti, vzťahovú drámu, čo obracia všetko naruby aj bizarnosť v podobe lakomého fattyho a jeho rýchleho nákladiaku. Divák sa ani chvíľu nenudí, ani so zbabelým FBI agentom, či pri prestrelke PD tímu bez šerifa. ()

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi nadupaná epizoda se spoustou akce a brilantních momentů. Absolutní bomba je však jistý mužsko-ženský hardcore fight, který svou inspiraci Evansovými Zátahy opravdu nezapře... Nářez! ()

Reklama

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pravděpodobně nejlepší epizoda. Hned na začátek dostaneme nejlepší fight z celého seriálu ( pochybuju, že to něco překnoná ) musel jsem si to pustit ještě několikrát, NÁŘEZ! Dále tu máme skvělou dějovou linku s Hoodem. Plus Job a Sugare opět nezklamaly, oni jsou v tom seriálu jedinými vtipnými prvky a funguje to skvěle. Nejakčnější epizoda. Mazec jako kráva. Měl jsem u toho stejný pocity jako při prvních epizodách, kdy jsem byl ze seriálu nadšený, ale s postupem času to ze mě opadlo, jelikož kvalita šla dolů, ale ne do průměru nebo tak, pořád to bylo kvalitní a bylo na co koukat, jen mi přišlo, že to ztrácelo dech...... 3 série zatím vypadá suprově, je to hodně dobře rozjetý ( říká se že jde o nejlepší sérii ). Jen tak dál. :-) ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Masaker časť do piče. Najprv vidíme mastodonta na love jeleňa, potom vidíme ako je Hood ohrozovaný akýmsi agentom aby vzápätí oboch uniesol "kingpin" ktorý vyslal toho plešatého Anglána v druhej sérii za Hoodom mladším. Hood to s ním pekne poriešil skončil jak sviňa na bitúnku. Avšak prebije to super bitka Noly a Proctorovho poloslepého pakokota, kde sa perfektne využije aj auto. A záverečné zabitie je brutus, hold Nola našla si svojho premožiteľa. Keďže však bola kamoška nášho mastodonta určite to nenechá len tak. No a aby to nebolo málo tak jeho brat prepadne kasíno ktoré patrí Proctorovi nech mastodontovi ukáže že je schopný a stojí ho to život. Teraz je otázne či pôjde po Siobhan alebo našom indiánskom policajtovi ale rozhodne z toho bude masaker. Hej a ten koniec značí asi koniec medzi Siobhan a Hoodom. Škoda. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama