Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Takeshi Kovacs se v novém pouzdře kvůli práci vrací na Harlanův svět. Zjistí, že planetou zmítá válka a jeho dávno ztracená láska se ukrývá ve stínech. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (81)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslel jsem si, že si postupně na změnu obsazení zvyknu, ale jak příběh postupoval, došlo mi, že se nepodařilo najít za Joela Kinnamana ani za Jamese Purefoye odpovídající náhradu a že to má na celou druhou řadu velmi negativní vliv. Nezaujaly mě vlastně ani vedlejší postavy, dokonce i Poe ztratil své kouzlo z první sezóny a příběh mě taky neoslovil. Celá druhá série na mě navíc působila poněkud laciným dojmem, nedisponovala prakticky žádnou atmosférou a já jsem se často nudil. Velké zklamání. ()

liskam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkově o poznání horší než jednotka. Zejména díky scénáři a hlavnímu hrdinovy. V podstatě až poslední dva díly byli "nakopávací" a donutili mě se těšit na třetí sezónu. A přestože byla teto série slabší poodhalila celkové nastavení A.C. vesmíru a to jednoznačně kvituji. Takže nakonec mírně nadhodnocuji a pálím 4 bomby. ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Jak mi první série dělala radost, druhá postrádá téměř všechny její silné elementy - přesným obsazením počínaje a zajímavými kulisami konče. Zbylo jen jakési echo původní podívané a roztomilý Poe, který jediný opravdu k divákům promlouvá a umí zasáhnout. Zbytek je vzdálený, paradoxně dáno výchozím konceptem. Kinnaman měl zůstat. 40% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řada Altered Carbon pro mě byla totální pecka a hrozně jsem se těšil na další. Až do té míry, že jsem několik dlouhých měsíců pouze vyhlížel její potvrzení, ač jsem věděl, že se bude muset obejít bez Joela Kinnamana, ale říkal jsem si, že to nebude taková hrůza. A krom čtenářů knihy, jež seriál zklamal, jsem v tom rozhodně nebyl sám. Nicméně pak přišly trailery a datum vydání a mé nadšení bylo pryč, vůbec jsem tu euforii jako tenkrát necítil, což se po prvním díle, kdy jsem si dal týden pauzu, pouze prohloubilo. Ukázalo se, že můj oblíbený Kovacs s agentkou Ortegou byly mnohem důležitějšími podpěrníky mé zábavy, bez nichž to prostě nešlo. Proti Anthonymu Mackiemu nemůžu říct vůbec nic a celý seriál si poctivě prožil a zahrál, včetně vypjatých emocí v posledním díle (díkybohu zkrácení na 8), nicméně pro mě to prostě není hvězda, jeho charisma není dostatečné a je jen jedním z mnoha stoupenců Marvelu, mimo nějž nikoho moc nezajímá (viz nudný Netflix film IO) a bohužel jsem se od toho nedokázal oprostit, ačkoliv mi ani druhá řada nepřišla o moc levnější, méně výpravnější nebo výplňkovější. Stejně je to pro mě obří zklamání a neumím si představit, co by mé dojmy zlepšilo v doslova hypotetické řadě třetí (tedy vlastně vím, nahoře jsem to popsal, ale nevidím to příliš reálně). Vlastně cítím podobné rozčarování jako po vyhození Spaceyho během již natáčené poslední řady House of Cards, ačkoliv v preprodukci Altered Carbon bylo vše jasné dané. Ale hořké pocity zůstávají. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada je rozhodně horší, než první, prakticky téměř ve všem. Zaprvé: Anthony Mackie je sice fajn, ale Kinnamanovi nesahá ani po paty. I zbytek obsazení je tak nějak horší a mnohem hůře zapamatovatelný, ale průšvih to rozhodně není, jen prostě byla vysoko nastavená laťka. Potom vizuál, jak světa, tak celého seriálu, už to prostě není tak úchvatné. A nakonec příběh. Čert aby se v něm vyznal, ani já jsem až do konce moc nechápal, co se tam vlastně děje, začalo to do sebe zapadat až ve druhé polovině a taky je to věc, kterou nakonec musím opravdu pochválit, i když zajímavá detektivní zápletka z první řady je mnohem lepší a to, co se odehrává tady je fakt šíleně překombinované. Jediný, kdo zůstal stejný a spolehlivý, je Poe, který má dokonce víc prostoru. Méně dílů je taky plus. Bavil jsem se, o žádný průšvih oproti první řadě se rozhodně nejedná, nemám problém nechat čtyři, ale k seriálu se už vracet nebudu, a kdyby třetí řada už nebyla, vůbec by mi to nevadilo. 70%. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama