Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Takeshi Kovacs se v novém pouzdře kvůli práci vrací na Harlanův svět. Zjistí, že planetou zmítá válka a jeho dávno ztracená láska se ukrývá ve stínech. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (80)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série skvělého Sci-Fi cyber punku Altered Carbon představuje kvalitativní pád dolů, ale pořád fajn zábava. Seriál má mínus v tom, že ač přišel z geniálním nápadem, tak ve výsledku seriálu i škodí, protože možnost měnit pouzdra ( lidská těla) znamená, že v každé sérii uvidíme jiného hlavního hrdinu a to né vždy funguje. Joel Kinnaman byl totiž prvotřídní a nahradit jej je takřka nemožné, ikdyž Anthony Mackie mi ve výsledku nevadil tolik, jak jsem čekal. Očividne se ubralo i na rozpočtu a Rkovém ratingu, nahota a sex zmizela úplně, to mě naštvalo a velmi se šetřilo i s Gore, což prostě nepotěší. Dokonce ani ten blade runnerovský svět zde není tak hezky vybarven jak minule, co však zůstalo je povedená akce, především souboje jsou opět parádní a hezky kontaktní a zaujal mě i nový záporák, který má něco do sebe. První série je u mě za 10, tahle dostává o 3 body méně a ikdyž je to ve všech ohledech slabší, tak všech 8 dílů jsem se náramně bavil a kdykoliv se do onoho světa rád podívám. Jestli bude 3. série, tak doufám, že se ponaučí z chyb a vrátí se do zajetých kolejí.Příběh***, Akce****, Humor**, Násilí***, Zábavnost****,Hudba****, Vizuál****. 7/10.. ()

Sunny.69 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chvílema je dost těžké se orientovat v tom, co je skutečnost/současnost, skutečnost/minulost, vymyšlená minulost, flashback.. Tak yje těžko poznat kdo je vlastně kdo, případně v čím je těle... Je to zmatený, nejasný, přeplácaný. Autoři druhé série se zde asi snažili vytvořit něco, co se nedá v 8 dílech smysluplně a jasně pojmout. Too much, všechno je to too much a zmatek. Druhá série je hrozný propadák. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pojítkem mezi první a druhou sérií je snad jen Poe, což je asi jediný aspekt, na který se dá spolehnout. Jinak šlo všechno do kopru. Největším mínusem je zápletka. Ono to třeba na papíře dávalo smysl, ale na obrazovce to celé působí jako neskutečný galimatyáš, který není snadné úplně rozkódovat. Já se o to snažil do čtvrtého dílu, ale pak jsem to vzdal s tím, že na konci snad přijde nějaké vysvětlení. Dalším negativem jsou herci. Ono ani tak nejde o to, že by byl casting špatný, ale ve srovnání s Kinnamanem a Purefoyem jsou Mackie a spol. obyčejná béčka. Jinak nevím, jestli je to v důsledku společenského tlaku, ale obsazení hlavních postav poněkud ztmavlo a přibyla černá lesba, což by sice nevadilo, pokud by se jednalo o povedenou záležitost, ale tady má prostě člověk čas si takových hovadin všímat. No nakonec tu je vizuál, který místy připomíná laciné kanadské sci-fi. Velké zklamání. 30% ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// What the fuck was that? Nevím, jestli jim Netflix přiškrtil rozpočet, nebo to bylo prostě jenom ztrátou pár výrazných režisérů jako Miguel Sapochnik, ale tohle byl teda enormní kvalitativní sešup. Bohaté cyberpunkové kulisy jsou pryč, zajímavé vedlejší postavy jakbysmet, protagonista už vůbec není cool, a záporáci a vůbec celá zápletka je tak špatná, že jsem měl dojem, jako bych sledoval nějaký šmejd od SyFy. Nene, klidně si ušetřete čas a pokud se vám líbila první řada, raději tu druhou vynechte. To už jsem spíš zvědavý na ten chystaný animák... 4/10 ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V komplikovaných politických vazalstvích, společenském rozložení a historických událostech (Harlanova) světa – ze kterého navíc nic moc neuvidíme – aby se čert vyznal, jakmile si však tohle sedlo a vyjasnilo, nabrala série slušný spád. Mnohoznačná budoucnost zakořeněná v krvavé minulosti, v níž se nejasně pohybují dlouhými, několikanásobnými životy provázané a otřískané charaktery, holt vyžaduje zbystřenou pozornost. Za mě ještě dobrý, ale k bezmocnému scénáristickému plácání odnikud nikam chybělo málo. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama