Reklama

Reklama

Návrat blbýho a blbějšího

  • USA Dumb and Dumber To (více)
Trailer 1

Uběhlo přesně 20 let od chvíle, kdy jsme Lloyda s Harrym opustili, a změnilo se toho opravdu hodně – s výjimkou jejich tuposti. Když se Harry, který nutně potřebuje novou ledvinu, dozví, že kdesi, neznámo kde, žije jeho dcera, musí Lloyda probrat z „kómatu", ve kterém se nachází od chvíle, co ho Mary odmítla, a vydat se na cestu, aby svou dceru požádal o pomoc. Křížem krážem celou Amerikou v těch nejbizarnějších dopravních prostředcích je jejich cesta zavádí do ústavu pro duševně nemocné – kam nepochybně patří – i na setkání těch nejinteligentnějších lidí světa. Tedy – původně... (Falcon)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (598)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Ja som sa dosť dlhú dobu nudila. Samozrejme zasmiať som sa zasmiala ale tie vtipné scény mi neprišli až tak vtipné aby som sa po zemi váľala od smiechu... Neviem prečo ale ku komédiám nikdy neviem napísať niečo duchaplné, pretože nie som až tak ich milovník, resp. toto bolo jednoznačne slabšie ako prvý diel. To sa samozrejme dalo čakať... ale tak hrali to super a Jimovi takéto úlohy jednoducho sedia. Asi najlepšia pasáž bola na tom cone a v nemocnici, ostatné boli jednoducho slabé. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Návrat blbýho a blbějšího je bohužel absolutně nedůstojným pokračováním skvělého road-movie, které považuji za jednu z nejlepších komedií 90. let, v níž fungoval skvěle vypointovaný humor a výborný devadesátkový soundtrack. Bratři Farrellyové se vracejí k látce, kterou před dvaceti lety vytvořili, a nedokáží nic jiného, než opakovat zažité vtipy, které fungovaly v jedničce, a zbytek vyplnit opravdu dementní zápletkou a fekálním humorem. Ze sympatických nemehel z prvního filmu se stali otravní sobečtí blbové a na strhané rysy Jima Carreyho je spíš smutný, než komický pohled. Takovou dvojku si snad nikdo nepřál. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Po trailerech jsem se bál, moc bál.S Carreym mám oblíbenější filmy a celý život doufám v pokračování Ace Ventury, nedávno jsem viděl po letech Blbý a blbější a s hrůzou jsem zjistil, že mě to moc nebaví.Ono je to hlavně tím, že dvojice hlavních hrdinů jsou prostě idiotský kreténi a někdy máte vážně chuť je nakopat do prdele.Na dvojku jsem ani nechtěl do kina, ale v tom našem Chrudimském ráji kde si nemusíte jak čuráci kupovat litr koly za čento, ale dostanete pivko, víno a usadíte si prdel do luxusních gaučů se chodí samo (choť topiče cinesrále s vyliž city).Dvojka je místy lehce křečovitá, ale od první minuty je kadence vtipů naprosto neskutečná a já si opravdu nepamatuju, kdy jsem v kině dostával až hysterický záchvaty smíchu.Děj je svižnej, hlavní hrdinové jsou retardi akorát a scény s Kathleen Turner jsou prostě na Oscara.V dnešní době je hodně těžký najít tak dobrou komedii s tak silným scénářem, která drtivou většinu stopáže neskutečně baví.Hodně velký překvapení, nečekal jsem, že se budu tak dobře bavit a upřímně se smát, můžu z fleku říct, že se mě to líbilo ještě víc než jednička.Paradox je, že úplně nejvíc mě pobavila snobská dvojice, která přišla pozdě, ona v červených šatičkách na jehlách, on v upnutém bílém svetříčku, gelíčkem a nasmraděnej voňavčičkou vod Prády se skleničkou bílého vínečka (nemužeš si dát pivko viď prostě, musíš bejt extra pro tu píču na jehlách) no a tahle dvojice po 40 minutách fekálního humoru odešla a to se ještě ani Harry s Lloydem nehrabali v prdeli a pak se navzájem krmili chipsama.Nevím, asi čekali Jaro, léto, podzim, zima... a jaro nebo tak něco :D Komedie roku 80%. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Najvtipnejšie na tomto snímku je jeho zobrazenie v červených políčkach. Keď budem preháňať, neviem či som sa za celý snímok tri krát uškrnul. Nuž, čo zaberalo na skromného diváka pred 20 rokmi, dnes vyjde prinajmenšom márno trápne. Na slovensku máme jedno porekadlo, ktoré ako jedno z mála platí na 100% - Dva krát povedaný vtip prestáva byť smiešny. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání.Většina vtipů vyznivá do prázdna a ten zbytek zase působí trapně.Tohle se teda bratrům Farrelyovým opravdu nepovedlo.Jako podívat se na to určitě dá ale žádnou extra zábavu za tím nehledejte.Určitě nedosahuje kvalit prvního dílu.Věřím že za měsíc si nevzpomenu ani na jednu vtipnou chvíli z tohoto filmu.Vlasně už nevím teď,den po zkouknutí.Což hovoří z vše. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (34)

  • Pri scéne, kedy je kapitán Lippincott (Rob Riggle) zamaskovaný za predajný automat, neboli použité žiadne CGI efekty. Trvalo 6 hodín, pokým ho maskéri namaľovali presne podľa vzoru automatu. (Da_reba)

Související novinky

Modrá ocel vrací úder

Modrá ocel vrací úder

21.11.2014

O pokračování kultovní komedie Zoolander se mluví už pár let. Až nyní se ale začíná hýbat kupředu, což může i nemusí souviset s úspěchem Návratu blbýho a blbějšího. Jim Carrey a Jeff Daniels ovládli… (více)

Vrátí se Táta v sukni?

Vrátí se Táta v sukni?

18.04.2014

Ještě jsme ani neviděli Blbý a blbější 2 a už se začíná rýsovat další pokračování devadesátkové komediální klasiky. Tentokrát jde o one man show Robina Williamse Mrs. Doubtfire - Táta v sukni, která… (více)

Reklama

Reklama