Reklama

Reklama

Muži v černém: Globální hrozba

  • USA Men in Black: International (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Muži a ženy v černém vždycky chránili Zemi před šmejdem z vesmíru. Ve svém novém dobrodružství čelí dosud největšímu globálnímu ohrožení: zákeřnému dvojímu agentovi v organizaci Mužů v černém. (Falcon)

Recenze (454)

Piri 

všechny recenze uživatele

Efektné. Ide to však cez riadne sito, ale nie je to až také nepozerateľné. Problém vidím v odkazoch na prvého Thora a obdobnú tému, ak si to náhodou niekto nevšimol. Do očí a uší bijúce dialógy - Odin verzus jeho márnotratný a namyslený syn Thor, ktorý má raz viesť ľud Azgardu a do toho všetkého sa pletie Loki. Rola Hemswortha nie je náhodná. Agenti T+H+C = Odin + Thor + Loki. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Nuž bez Willa to nie je ono. Nové obsadenie sa snaží, Chrisa mám rád ale prišlo mi to celé také suché. Nie je to akože také zlé ako sa všade hovorí, je to v pohode akčný film pri ktorom sa občas zasmejete a ktorý má dobrú akciu. Dej nenudí a ubehne celkom rýchlo, aj keď mohol prísť aspoň s niečim novým. Za mňa medzi 3 a 4* ale predsa len mohlo to byť lepšie. ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Uz pri trojke som hovoril, ze ak nebude scenar lepsi, tak pri stvorke budem v hodnoteni zly. Netvrdim, ze zapletka bola slaba, ale najnovsi Muzi v ciernom su bez nejakeho vtipneho napadu, ktory by ma zaujal. Mali vytiahnut mopslika a dat mu este vacsi priestor ako v jednotke a dvojke. Aspon z casti by napravili neucast TLJ a WS. Tento Alzak mi prisiel zbytocny a ked uz, mal byt aspon vtipnejsi. Ludia milovali mopsa a urcite by potesil viac ako takato umelina. Inak sa to dopozerat dalo, no pre mna bola asi aj dvojka zaujimavejsia ako toto. Chybali mi tam taktiez viac odkazov na stare casti. Vyhneme sa patke? :) ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Totální zabití sqělých 3. dílů MIB...Bez Willa to je o ničem, děj je taky o hovnu, celé je to jeden velký a hluboký kráter, kde nic není. No a jak je známo, kde nic není ani smrt nebere...Ach jo!! Za mě 35% ()

lardko 

všechny recenze uživatele

No úplná katastrofa to zase nebyla , na pár scén se dalo koukat pěkně , ale s originálními muži v černém se to srovnávat nedá. ()

Pfff 

všechny recenze uživatele

Hrozná hovadina, ale co naplat, když je tam Chris Hemsworth. Budeme na jeho filmy chodit, i když by si zasloužil lepší materiál. ()

fisus 

všechny recenze uživatele

Je mi líto,ale byla to dost nuda.Nic proti Chrisovi,ale Will Smith je Will Smith a tohle byla vážně slabota.Sem tam nějaký fórek,ale to je tak vše. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Partnerstvo, ci nebodaj iskrenie a doberacky medzi Chrisom a Tessou, zial, z mojho pohladu vobec nefunguju. Nebyt hlasok a vyzoru krpateho Pawn-a a "dvojpostavy" zaporakov, tak je to dost nuda a idem s hodnotenim este nizsie. Najviac to zabija uz spominane duo, co by som u tohoto typu sci-fi komedie necakal. Slabota. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem nečekala mnoho a také jsem mnoho nedostala. Pravda, efekty byly vcelku působivé, byŤ postrádaly takové to kouzlo okamžiku. Hlášek pomálu a obsazení prach bídné. Liam toho moc nepředvedl, Azgarďan v buzerantských džínách byl na ránu a Tessa je sice fešanda, ovšem postrádá charisma, které by jí v roli agentky zajistilo výraznější sympatie. Jediní účastníci klání o super zbraň, kteří za něco stáli byli Vungus a "Steve Pěšo". Jednoho umřel a druhý chudák se vzhledem žaluda to musel táhnout celou dobu sám. Zápletka tragická, provedení nudné až běda. Akce pomálu a místy dost zoufalá. Jako celek děsná ostuda pro značku Menn in Black. Svého času největší pecka a tento slabý odvar dělá původní trilogii spíše ostudu. Za těch pár hlášek a efektů dávám dvě a čtvrt hvězdy, tedy 45%. ()

Chundys 

všechny recenze uživatele

Bohužel tohle byl krok vedle a na celém filmu byl nejlepší asi Peša a od začátku se vědělo, kdo bude záporák... společně s původními Muži v Černém to mělo pouze název a ani tam nebyla písnička z traileru ()

LordBeeDoO 

všechny recenze uživatele

Etxrémně slabý přídávek do Men in Black série a úplně zbytečný. Tři čtvrtiny filmu se nic neděje, příběh je naprosto fádní a průhledný, vtipy jsou bezzubé. Chrisu Hemsworthovi takové rádobyvtipné role prostě nesedí. ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Film má moc pěkné vizuální efekty. Ale po celou dobu jsem měl pocit, že jsem to už viděl. Je to takové vykradené něco co zde už bylo obalené do pěkných efektů a dobře zpracovaných akčních scén. Celým filmem nás provází duo agentů z nichž je jeden žena v černém - nováček, který všechno ví na vše přijde atd. Druhým je ostřílený agent packal který čerpá slávu z jedné povedené akce v minulosti okolo které se vše točí. Mezi nimi panuje trapné špičkováni - velice trapné. Do toho má Liam roli šéfa který hňupa Thora pořád kryje - šéfe proč ho pořád kryjete? Protože to mám ve scénáři? Nebo proto, že těsně před koncem udělá děj buuum a vše je jinak. Dalo se to předem předvídat? Ne nedalo, ale bylo tam několikrát naznačeno, že "něco" není tak, jak má být. Vytýkám autorům absolutně spackaný příběh. Jakoby neuměli pracovat s indiciemi, které pozorného diváka upozorní na to, jak by se to mohlo nakonec vyvinout...Takže než se k tomu rozuzlení dostanete tak musíte vydržet...dlouho velmi dlouho. Takže vám nakonec ten konec přijde, jako skok o 100%. Opravdu ve filmu vás nic nepřekvapí ani nenadchne až na posledních pár minut. Chválím postavu skřítka ze šachovnice. Je to další z filmů které dobře poslouží k zahnání nudy při cestě.... ()

Saur.us 

všechny recenze uživatele

Zcela průměrná popcornovka, která navíc trpí absencí řádně fungujících parťáku, jak to uměli W. Smith a T. L. Jones. ()

Sydonai 

všechny recenze uživatele

Jednoduše nudné, předvídatelné, místy trapné a hloupé. Nechápu, že z takového dua Hemsworth / Thompson nevzešel jediný povedený vtip. Nuda roku. 40%. ()

CaptainCzech 

všechny recenze uživatele

Trailery mě hecly, tak jsem to zašel podpořit, ale i tak jsem od filmu nic moc neočekával. Výsledek je i tak dost špatný. Jediné co můžu vyzdvihnout je vzhled záporáků, jejich vizuál byl luxus. Fajn jsou odkazy na původní trilogii (pes, červy, obraz) bohužel je toho málo. Poté ještě efekty na dobré úrovni a sem tam nějaký ten vtip. Bohužel pak to jde po hlavě do pr.ele. Příběh nezaujme a navíc je brutálně tupý, chemie mezi Hemsworthem a Thompson je těsně nad nulou, M je přechytralá žena která si poradí se vším a to dokonce i s technologií kterou vidí poprvé v životě. Bonus je to že po dvou dnech poučuje agenta který je ve službě řadu let a údajně jeden z nejlepších co kdy byl. Pěšák byl ubohej malej z 90% nepotřebnej mamlas se Snowovým komplexem kdy stále opakuje"my queen". Hlavní zvrat v podobě nalezení starého známého, nejlepšího a jediného kámoše mimozemšťana je výsměch a trapnost. Tohle se zkrátka moc nepovedlo a případné pokračování rozhodně nepodpořím. 2 hvězdy jsou laskavost. ()

Související novinky

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Proč Muži v černém selhali?

Proč Muži v černém selhali?

19.06.2019

Začíná se z toho stávat skoro pravidlo. Blockbuster X několik měsíců před premiérou narazí na produkční problémy. Následně se musí přetáčet, filmové servery mezitím analyzují každičkou spekulaci, a… (více)

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

14.06.2019

O pokračování Gladiátora se mluví už pár let. Šílený scénář ke dvojce dokonce kdysi napsal herec, scenárista a skladatel Nick Cave, který měl v plánu poslat zesnulého Maxima do podsvětí plného… (více)

Hrdina Uncharted shání parťáka

Hrdina Uncharted shání parťáka

30.03.2019

Herec Tom Holland (Spider-Man: Daleko od domova) má momentálně plné ruce práce s tím, aby neprozradil žádný důležitý spoiler ohledně blížících se Avengers: Endgame, už brzy ho ale čeká natáčení… (více)

Reklama

Reklama