Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Epizoda mapuje poslední chvíle života Abby Donovanové. Abby se definitivně rozhodla ukončit svůj život. Ray si nechce závažnost situace vůbec připustit a přináší své umírající ženě jako dárek náhrdelník. Když se dozví, že Abby nepřijali k experimentální léčbě, je rozhodnut řešit celou věc opět po svém. V baru zatím probíhá oslava, na kterou dorazí i Abby. Po chvíli ale musí odejít na toaletu, kde vykašlává krev. Terry s Bridget se jí hned ujmou, ale Abby odmítne přivolat doktora. Doma v posteli pak Abby rozpouští smrtící kapsle ve sklenici. Asistují jí při tom i Terry a Bridget. Když se Ray vrací domů, je přesvědčen, že experimentální léčba jeho Abby zachrání. O to horší je chvíle, když doma najde plačící Bridget a mrtvou Abby. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

jakeer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Žiadna epizóda z nejakého seriálu nezanechala vo mne také emócie ako táto. Určite aj pre moju podobnú, v podstate identickú skúsenosť, ale práca autorov seriálu je masterpiece. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtyři hvězdy dávám, protože konečně za sebou máme natahovanou telenovelu s názvem Abby. Jinak to byla nuda jako vždy. Nad vodou mě drží domněnka, že se v budoucnu bude více řešit Barnes a FBI. Aspoň kurva doufám. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ach jo, sotva něco pochválím, hned padnu na hubu. Beru na vědomí a chápu, že se může téma osmé epizody někoho velmi dotýkat a předem se těmto lidem omlouvám za to, co bude následovat, ale pro mě byl díl čirým utrpením. Nežiju zrovna úžasný život (vlastně jen tak nějak přežívám), proto se chci u filmů a seriálů bavit a ne sledovat sebevraždu roztahanou na padesát minut. Pro mě to byla nuda a spousta citového vydírání. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama