Reklama

Reklama

Pod nejistým, obtloustlým zevnějškem Bruce Garretta nečinně dřímá vášnivé srdce krále salsy. Pouze jediná žena - jeho chytrá, vtipná a úchvatná nová šéfka Julia - v něm dokáže znovu zažehnout kubánskou horečku... V roce 1987 se třináctiletý přirozený talent, který to s mrštnými boky a rychlýma nohama roztáčí na parketu, vypracuje až na celostátní mistrovství mladých tanečníků salsy, kde se chystá ohromit svět svým velkým nadáním. Jenže pak se v zapadlých ulicích Londýna stane obětí šikany. Brutální incident ho připraví o všechno sebevědomí, a tak se život mladého hrdiny začne ubírat zcela odlišným směrem. O dvaadvacet let později se z Bruce Garretta stává obtloustlý a nemilovaný dospělý muž, který se utápí v sebelítosti a depresích. Pouze Julia, jeho chytrá, vtipná a úchvatná nová šéfka z Ameriky, mu dává důvod žít. Julia je však jiná liga, u níž Bruce nemá žádnou šanci. Naštěstí pro něj v sobě ale jeho nadřízená ukrývá tajnou vášeň. Bruce tak opět stane tváří v tvář svým nejhlubším a nejsilnějším vnitřním démonům. A teď musí udělat všechno pro to, aby v sobě probudil dřímající taneční šelmu, roznítil dávno vyhaslý žár a získal lásku svého života... To vše na tanečním parketu. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (75)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Salsa? A ještě k tomu zuřivá? Ani náhodou, tady se tančí jak v domově důchodců: plouživě, bez energie a s vyhlídkou na brzký konec. V což doufá i divák. Nápad o nyní obtloustlém dřívějším salsa šampionovi by se dal rozehrát různými směry, ale tady se vydali prošlapanou cestou klišé posbíraných ze všech filmů o tanci a někom, kdo se vrací k přerušené, dříve slibné, sportovní kariéře. Takže ve filmu prudí zhrzený trenér, nový kamarád gay, podlý sok, jedna kráska a nakonec boj o pohár. Je to nuda k pohledání a navíc herci salsu nezvládají tak zoufalým způsobem, že jim ani snaživý střih nepomůže tenhle nedostatek zakrýt. /26. 6. 2017/ ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

No jo, mám rád taneční filmy. Ten rytmu se mnou něco dělá. Navíc mám rád Nicka Frosta i Chrise O'Dowda, i když toho raději v kladnějších rolích. Rashida je kočka, do toho trochu humoru, bohužel ne moc, a vychází z toho celkem fajn komedie, u které vás ohromí hlavně to, jak Nick Frost tančí. Ten chlap je prostě borec. Navíc mě potěšilo jedno povedené cameo. ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Cuban Fury mělo potenciál vystoupit z řady klasických romantických komedií, kde se jede především na to zaujmout lidi tancem. No, bohužel, to se nestalo. I když se nejedná o úplné fiasko, sympatické charaktery, solidní choreografie a slibné zpracování nezachrání jinak naprosto běžnou, neoriginální a ničím nezajímavou komedii. [45%] ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Komedií o outsiderovi od přírody, fenomenálním v nějaké okrajové, pokud možno i bizarní aktivitě, bylo natočeno tolik a tolik, že se v tomhle subžánru jen těžko vymyslet něco originálního. Pokud má film vyniknout, tak musí mít sympatického protagonistu (splněno), přitažlivou a nebo od pohledu pohodovou ženu po níž hrdina touží (splněno), zajímavý hudební doprovod který zůstane v hlavě i po projekci (tak na půl) a především pohlcující atmosféru nadšení, díky níž se divák s outsiderem ztotožní a minimálně na těch několik desítek minut přijme jeho koníček za svůj (možná náznakem). Takže bohužel, ale vágní pocit že je to celé fajn, nestačí. Zvlášť když není většina vtipů ani moc povedených. ()

Primus tesla 

všechny recenze uživatele

Es bueyes la salsa, es que todo el corazón. Skvěle jsem se bavil a to nejen proto že Latino mám rád. viz Buena vista Social club. Frost je naprosto skvělý a uvěřitelný, jeho sestra takřka geniální a nejgeniálnější je Ian McShane. Skvělá letní komedie. Asi už tuším na co vezmu ženu do kina až budeme trávit příští týden honey moon (bez dcery). ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Režiséra druhého natáčecího štábu a tanečně-bojového koordinátora kaskadérů na filmu dělal Bradley James Allan, v závěrečných titulcích uvedený pod jménem Brad Allan. (Rominator)

Reklama

Reklama