Reklama

Reklama

Zvonilka a piráti

  • USA The Pirate Fairy (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ze světa Petra Pana přichází do našich kin snímek Zvonilka a piráti, velkolepé dobrodružství o Zarině, chytré a ambiciozní víle, která je ohromena neuvěřitelnými možnostmi modrého kouzelného prášku. Když se kvůli svým odvážným nápadům dostane do potíží, uteče ze země víl a spojí své síly s piráty, kteří z ní udělají kapitánku své lodi. Zvonilka se společně se svými přáteli musí vydat na dobrodružnou pouť, aby Zarinu našli a společně pak zkřížili meče s bandou pirátů pod vedením plavčíka Jamese, ze kterého se má záhy stát legendární Kapitán Hook. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (85)

majo25 

všechny recenze uživatele

V prvom rade škoda, že aj štúdio Disney nasadlo na pirátsku vlnu. Na druhej strane je animák dostatočne zaujímavý, svižný a celkovo fantazijný. Nuda rozhodne nehrozí. Animácia neleňoší a prináša štandartne vysokú kvalitu. Humor je menej výrazný, resp viac zameraný na nežnejšie pohlavie ("orandžová sa mi vôbec nehodí k topánkam"), ale to náleží celej sérii o Cililing a vílom spoločenstve. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že si to neustále udržuje tu správnou pohádkovost, jako předcházející díly - prostě přeslazený příběh pro děti, ale ostatní taky neurazí jako správná pohodovka. Člověk se sem tam zasměje a samozřejmě tikající krokodýl je nejlepší :D :D. Je vidět, že se to hodně začíná přibližovat příběhem k tomu Petrovi Panovi, kdy zde můžeme konečně vidět začátek určitého nejmenovaného kapitána. Jako obvykle je zde i zajímavý soundtrack a animace je radost pohledět. Samozřejmě nejlepší je kouzelný konec na tom hřišti. Navíc se tu člověk dočká i nějaké te akce, která není vůbec kýčovitá. ()

Reklama

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, zda to bylo zapříčiněno vyčerpáním všech čtyř ročních období, nesympatickým prostředím pirátů, a nebo jen snahou napodobit tuctové (leč výdělečné) animované ptákoviny pro dnešní prcky, ale tohle už není Zvonilka! Vílí kouzlo vyprchalo, a jindy tak působivá atmosféra nestála za nic. Hodně se tu sází na vlezlé písničky, xichtíky a laciné vtípky (počínaje Cinkem s Bublou, kteří mají k dementním vtipálkům potenciál už od začátku, ale zvládali se držet), což děti jednou vydrží a příště přijde zas nová splácanina. Než tohle, radši už žádná Zvonilka! ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Okah, tohle je překvapivě fajn sympatická podívaná, na to, že se jedná o kdovíkolikátý díl video série, která na kinotrh leze tak maximálně v rusákii, Ázerbájdžánu, Mali a ... Ehm, v Čechách.. Co mě asi překvapilo nejvíc je fakt, že přestože rozpočet musí být solidně přiškrcený, počítačová animace vypadá dobře (a když to říkám já, který jinak 3D modely v animácích bez rozpočtů hranic státního dluhu Řecka ze srdce nesnáším, tak už to znamená, že to vážně nepůsobí špatně). A kdo by to byl čuchal, ona i ta banda postpubertálních poletuch nakonec nepůsobí tak otravně. A kdyby to bylo víc laděný do fantasy a mělo to propracovanější příběh, klidně bych vrhal bulvou po dalších dílech. ()

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

Další roztomilé dobrodružství Zvonilky a jejích kamarádek. Dokonalá animace (samosebou lépe vyznívající ve 3D), příjemné písničky, co chvíli nějaký vtípek (který postřehne spíš dospělácké publikum) a příjemný dabing. Co se týká dětského publika, bylo v kině i dost (určitě půlka) kluků. Zřejmě kvůli pirátům. Podle nadšených reakcí soudím, že film zaujal všechny, i rodíčovský doprovod, takže je to skvělá rodinná zábava na nedělní odpoledne. Výpůjčky od Petra Pana nejsou na závadu a krokouš je fakt super. Takže spokojenost a v podstatě nevidím důvod, proč strhávat body. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Malý krokodíl, ktorý sa vo filme vyliahol, je ten istý, ktorý v Petrovi Panovi trápil Kapitána Hooka. Je vidieť, ako krokodíl zhltne hodiny a naháňa Jamesa. (Eeve)

Reklama

Reklama