Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z pěti statečných, kteří se ztratili, zmizel Jasper. Skupina ho chce najít. Vrací se do tábora, aby novinu sdělili ostatním. Clarke požádá Montyho, aby navázal kontakt s Archou. Na Arše se snaží o spojení se stovkou a technička Raven je rozhodnuta, že na Zem poletí také. Ale to ještě neví, co je čeká. (Varan)

Recenze (4)

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tu máme druhý díl a sním, dle mého, celkem výrazné zlepšení. Dozvídáme se víc o historii a i přes některé paradoxy, které mě v the100 štvou, se to dá přežít. Už se ani neexceluje tolik s hudbou a výběr Toma Odella je ke konci byl vážně emotivně výborný. Z pohledu hereckého zase nic moc, ale co čekat od teenage seriálu. Dějová linie se nám moc nerozvětvila (což je dobře) a soustředili jsme se na vztahy mezi jednotlivými postavami, což kupodivu nebylo tak nudné, jak jsem čekal. No a napínavý konec mě k televizi přisál natolik, že si budu muset pustit další díl.. ()

KM Phoenix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O něco lepší než pilotní díl, alespoň co se týče logiky. O to hůř je na tom dějově, zatím co pilot rozjel či naznačil několik linií tak v tomto díle se toho děje velmi velmi málo. Stále mne fascinuje jak je výsadek úplně v pohodě s pobytem v divočině s absolutním minimem zdrojů a úplně bez zásob. S tím by měl problém průměrný teenager z libovolného evropského města, natož člověk který celý svůj život prožil ve sterilním prostředí uzavřené stanice. ()

Reklama

Galerie (31)

Reklama

Reklama