Reklama

Reklama

S láskou, Rosie

  • Velká Británie Love, Rosie (více)
Trailer 2

Vědecké výzkumy tvrdí, že pokud se lidi znají jako malé děti, něco jim brání, aby se do sebe jako dospělí zamilovali. Rosie a Alex, hrdinové romantické komedie S láskou, Rosie, se znají už od školky. V době prvních lásek a sexu svoje zážitky s patřičnými detaily samozřejmě probírají, tomu druhému to ale není vždy úplně po chuti. Proč? Ať je to jak chce, Rosie zůstává v Dublinu, zatímco Alex jede na Univerzitu do Bostonu. Mezi nimi stojí oceán a v průběhu života i jiné vztahy, aféry, dokonce jiná manželství, závazky a děti. Na oba čekají méně i více bláznivé a zábavné momenty, občas se potkají a spadnou spolu do bazénu a zase vplují zpět do svých životů. Rosie se dokonce povede dohodit ztepilou blondýnu Alexovi za ženu . . .no to by si asi nejradši nafackovala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (494)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Zajímavé herecké obsazení (Lily Collins, Sam Claflin), ovšem scénáristická katastrofa. Sám jsem překvapen, že to bylo takhle špatné, ale ten příběh byl o ničem. Ze začátku to sice bylo zajímavé, ale jakmile se Rosie narodilo dítě, tak šel celý příběh do háje a vlastně mě už ani nezajímalo jak to celé dopadne. Oceňuji však soudtrack, který byl velice dobrý. Naopak velkou kritiku si zaslouží český dabing, já jsem příznivcem dabingu, ovšem u tohoto snímku to byla opravdu katastrofa. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

S láskou, Rosie není špatný film, nicméně na rozdíl od místních uživatelů jsem na něm neviděl nic extra. Fajn se na to koukalo, mělo to sympatické obsazení a milý humor, ale na druhou stranu jsem možná čekal nějaký větší přesah. Na můj vkus to také bylo příliš přeslazené a romantické. Každopádně dost mi to připomnělo Jeden den z roku 2011, u kterého jsem taky čekal trochu větší pecku. 3,5*. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

„Pokaždé když se mi v životě něco pokazí, vzpomenu si na tebe.“ Britové romantiku zvládají skvěle a příběh o tom, jak může osud změnit i to, co neřeknete, nebe neřeknete v pravou chvíli, je další vydařený kousek do sbírky. Dokonale vyvážený mix sladké romantiky, hořkého dramatu a vtipu, kterému dodává křídla i humor především výborná Lily Collins. Má to švih, humor je milý a nikdy nesklouzne do trapnosti a do vážné roviny se překlopí vždy v tu pravou chvíli. Několikrát mě rozesmál, nahlas, několikrát mě dojal, několikrát jsem měl pocit, že se tvůrci inspirovali v mém životě, a ani na okamžik jsem se nenudil. Romantika nemohla do nového roku vykročit lépe. Jen ti maskéři to trochu odflákli, takže všichni vypadali stejně od puberty až do puberty svých dětí. A ti hezouni, co se kolem Rosie motali, mi nějak splývali a občas mi chvíli trvalo než mi došlo, který je zrovna na scéně. ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Achjo, tak moc bych chtěla hodnotit více než 3 hvězdičkami, ale to prostě nejde.. Tolik jsem očekávala a tolik mě to zklamalo. Bohužel. Až na pár vtipných a romantických scén, mi to nepřišlo ničím zajímavé, ničím odlišné od jiných romantických filmů. Možná jsem si film jen pustila ve špatné chvíli, kdy jsem prostě měla náladu na trochu něco jiného, ale to třeba posoudím časem, až omylem zhlédnu znovu. Pokud budu chtít ale pravou romantiku s kapkou humoru, pustím si radši One day nebo About time. Herecké obsazení mi taky zrovna nesedlo, naopak pozornost si zaslouží nádherné prostředí, ve kterém se děj odehrává a naprosto vhodný soundtrack, ale to na víc než 50% spokojenost prostě nestačí. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem od toho čekala mnohem víc než jsem dostala. Neříkám, že film byl špatný. Je to přesně téma pro mě. Jen mi tam pořád něco chybělo. Zpracování mohlo být lepší. Už dlouho jsem filmu nedala plný počet a nebude to ani dnes. A teď k filmu samotnému. Herecké výkony se mi moc líbily. Klavírní hudba se mi taky líbila. Jen bych asi vystřihla pár populárních songů dnešní doby. A nevím, co je to teď za módu to rádoby přeskakování v ději o pár let sem nebo o pár let tam. Docela mi to opět vadilo. Kazilo mi to celý dojem z filmu. Jinak dějově se mi to sedlo. V mnoha věcech jsem se v Rosie viděla. I když pár věcí bych asi udělala jinak než ona. Tady se ukázalo, že dva různí lidé si k sobě dokážou najít cestu, i když ta je někdy dost trnitá. Takže moje celkové hodnocení je jen 70%. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (13)

  • Sam Claflin povedal, že bol pripravený dať do filmu naplno svoj írsky prízvuk, ale nakoniec mu to nedovolili, keď sa rozhodli film umiestniť do Anglicka. (Arsenal83)
  • Scéna, kde Rosie (Lily Collins) a Alex (Sam Claflin) leží spolu s dítětem na posteli u Rosie v pokoji, nebyla původně plánována. Malá Katie na place usla, a tak u ní hlavní aktéři zůstali, dokud se neprobere. Na to se režisér rozhodl improvizovat a vsunout tento moment do filmu. (veru_needy)

Reklama

Reklama