Reklama

Reklama

Burák v povětří

  • USA Air Mater
Krátkometrážní / Animovaný / Rodinný
USA, 2011, 5 min

Recenze (13)

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Slabý průměr ... Nevím, ale přijde mě, že Disney potřeboval vydělat prachy aniž by musel vymýšlet něco nového, a tak vymysleli "Burákovy povídačky". Pro děcka je to asi skvělá zábava, ale mě to fakt přijde už až moc komerční ... ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Jeden z dílů k seriálu Cars toon: Mater's tall tales, který dal tak trochu napovědět, kam se bude studio PIXAR dále ubírat... :) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem měl pocit, že tohle je takové intro pro snímek "Letadla", což bohužel samo o sobě z filmečku "Air Mater" dělá celkem obyčejnou hříčku. Klasický film, který vychází ze známého a oblíbeného filmu. Prostě bonus, tentokrát ke snímku "Auta 2". Nezajímavý příběh, předpokládaný. Bohužel je prostě lepší, když Pixar dělá svoje originální krátké filmy. Ty doplňkové k celovečerním animákům většinou nekončí moc dobře. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Klasická Burákova povídačka o jeho přeslavném (leč zapomenutém) výstupu jako leteckého esa/akrobata se nese přesně v duchu (a šabloně) všech ostatních "autogrotesek" – čili další slušně zábavná, přestože neobjevná anekdota. ()

LuiCJ 

všechny recenze uživatele

Aj keď je to jeden zo slabších dielov Cars Toons, stále to má šťavu a dobrú atmosféru. Tentokrát je Mater v povetrí. Je to humorné, má to jednoduchý príbeh a samozrejme neskôr z toho vznikli Lietadlá... Videl som aj druhú verziu filmu s komentárom režiséra Roba Gibbsa, producenta Kima Adamsa a vedúceho výpravy Boba Pauleyho. Dozvedel som sa niečo nové o filme a niečo aj o vzniku. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Šílená blbost, ale tady rozhodně Burák válí! Asi nejlepší kraťas k Autům, ten konec to stejně celý zavraždil! ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Klasický animovaný "kraťas" k animáku Autá, avšak špeciálny v tom, že Pixar nepriamo naznačil, kde sa jeho ďalšia tvorba bude uberať, resp. dopĺňať. Celkom pobavilo. 50 % ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Reklama

Reklama