Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policisté 1. oddělení jsou povoláni k případu vraždy ženy, která se příležitostně živila jako zlatnice. Krádež šperků zřejmě také byla motivem násilného činu. Pachatel použil hned několik vražedných mechanismů. Jako by si nevěděl rady, jak svou oběť usmrtit. Komu mohl stát lidský život za pár řetízků? Adélin citlivý přístup zásadně přispěje k vyřešení případu. (Česká televize)

(více)

Recenze (52)

milwaukee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak ve třetí sérii dávám poprvé za pět. Korejs i bez kalendáře bodoval, Bočková to vyřešila a Víťa perfektně vypočítal gramáž. Kozák začíná trochu korejsovatět, ale celkově to do sebe tak nějak zapadalo. A Stach s Blažkem dostanou tu pátou hvězdu, jak na první dobrou prokoukli tu nejmenovanou menšinu, že pekli dort na návštěvu u Červeňáků. A ten konec byl opravdu hodně smutnej. ()

Pepi74 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže od začátku. V minulém díle Korejs podržtaška a tady najednou s Vetchošem kamarádi? Majka z Gurunu se při každé zmínce o dítěti hroutí protože ho nemá. Do toho zmatený děj kde se motá páté přes deváté a smysl to nedává. Pokud jsme se dívali všichni na něco jiného tak pardon ale tohle byla hrůza. Kvalitní nášlap do vékávéček! ()

Reklama

flanker.27 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc smutný díl, protože tak reálný. Tady není oběť jen zavražděná. Jakej asi bude život dítěte s mámou v lapáku. A co její rodiče a manžel, nemluvě o pozůstalých zavražděné. Přitom hezká ženská, která by mohla dělat cokoli. Že to tak řeknu, zkurvený drogy. A Korejs i jako vyšetřovatel profesionál nezklame po boku ženské kolegyně, která mi tak nějak pořád k srdci nepřirostla jako postava, ale není to chyba scénáře ani představitelky. A to jak jí Kozák promlouvá do duše stran sociálních sítí je zcela na místě. P. S. Zajímavý drobný detail když Pražák s Andělem podávají během porady dokumenty o výslechu dýlera Adéle místo Korejsovi, který jen hodí takový ironický pohled. ()

Axident 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že jsem k domácí seriálové a obzvláště detektivní tvorbě trochu předpojatý, přesto bych si stál za názorem, že snaha o lidskou autenticitu v hereckých projevech je značně toporná a příliš chtěná. Ano, dívat se na Případy... poměrně bezbolestně dá, určitě to není špatný seriál, ale ani nijak zvlášť dobrý, navzdory obsazení, rozhodně ne tak, jak by mohl.... ()

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E.Maximová byla famózní. S O.Vetchým si zahrála v krimi-filmu na ČT už podruhé, v r.2017 (premiéra 1.dílu na ČT 1 byla 12.března 2017) hrála v 3-dílné kriminální minisérii Spravedlnost dceru kriminalisty, která zabila prominentního soudce. Jejího otce, který nejdřív zamete stopy vedoucí k jeho dceři, poté stojí v čele týmu,vyšetřující soudcovu smrt, hrál právě O.Vetchý .  *** Je s podivem, že v tomto dílu (jako vedlejší dějová linka) je také okrajově zmíněná cikánská-pardon,romská-kriminalita ... . Že by samozvaní "ochránci práv menšin"(etnických,sexuálních,muslimů, pro legalizaci eutanazie, pro legalizaci pedofilie+hebefilie+zoofilie a dalších neomarxistických zhovadilostí=svinstev) zaspali s hysterickou kampaní proti rasismu na obrazovce veřejnoprávní ČT ? Možná si toho - zatím - nevšimli .... :-) . ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Dům, kde došlo k vraždě, se nachází na adrese Škvorecká 1931/5 ve Strašnicích. (sator)
  • Natočeno podle skutečného případu z roku 2014. Za brutální vraždu šperkařky v Praze dostala Martina Moláčková 17,5 roku vězení. K činu se nepřiznala. (sator)
  • Státní zástupkyně Anna Švihlíková (Sabina Remundová) se směje vyšetřovateli Netíkovi (Juraj Loj), že chodí jako Peyrac. Jedná se o narážku na knižní a filmovou postavu toulouského hraběte Joffreyeho de Peyraca, vystupujícího v sérii o „Angelice“ autorky Anne Golon. (PenelopaW)

Reklama

Reklama