Reklama

Reklama

Poté co dostala výpověd v práci a odhalila manželovu nevěru, rozhodne se Tammy (Melissa McCarthy) přehodnotit svůj život a odjíždí se svojí excentrickou babičkou - alkoholičkou (Susan Sarandon) na výlet jejich života. (Magic Box)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (84)

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Aha, čiže ono to mal byť nejaký Road Trip. Musím povedať, že dosť slabý a pripadalo mi to, ako keby sa dostali tak maximálne do druhého štátu a aj to sme moc tú cestu nevideli. Susan Sarandon aj so stareckým účesom bielej farby vyzerá mlado a lepšie ako Melissa McCarthy, ale jej postava sa mi až tak moc nepáčila. Pripadalo mi to ako jedna z novodobých úloh Roberta De Nira v bláznivých komédiách, ale jemu taká poloha sedí viac. Humor tu bol, teda aspoň sa snažil byť, nebol našťastie trápny ale ani nijako vynikájúci. Film priemerný na úrovni Melissy McCarthy. 5,2/10. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Průměrný film, který neurazí ani nenadchne. Zasmál jsem se několikrát, takže bych neřekl, že nebyl vtipný, spíš byl takový jednoduchý a ve filmu jsme se nedočkali ničeho originální a ono by možná bylo lepší, kdyby tam nebyla klasická proměna hlavního hrdiny. Susan Sarandon byla skvělá, upřímně mě překvapuje, že ona jde do filmu tohohle typu. Melissu mám rád, ale na pár vtípků se jí jako komediantce tohle nepovedlo... ()

Reklama

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Sám rozhodně nejsem žádná Twiggy, právě naopak, takže prasnicoidní vyžranost Melissy McCarthy mi nevadí ani v nejmenším a loserství její postavy je zpočátku také docela vtipné. Když pak ale sledujete stále dokola sled velmi podobných (a zároveň velmi nepravděpodobných a za vlasy přitažených) situací a emočních "proměn" dvou hlavních postav, všechno to začíná být opravdu, ale opravdu otravné. Konec to rozhodně nevylepšil a tak při vší úctě k Susan, na víc než na jednu * to tentokrát nevidím. ()

JimDeNiro 

všechny recenze uživatele

Nevím, nejsem tlustý looserský vůl, ale vcelku jsem si Melissu McCarthy oblíbil a na Tammy jsem dlouho čekal a popravdě jsem se těšil. Čkal jsem, že to bude fajn vtipný odvaz ve stylu Drsňaček, a je to teda slabší. Ale hlavně skrz Susan Sarandon jsem na to čekal, ano, a to nejsem gerontofil. Susan je skvělá herečka a tady nezklamala, až na to co jí v maskérně udělaly na hlavě za účes. Ale chápu, hrála starou nadrženou bábu. Melissa trochu zklamala a Susan naopak mooc potěšila, dle mne dobrá oddechovka, smál jsem se, ale čekal jsem opravdu více... 60% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Komédia, ktorá akosi komediálna nieje. Sú tu badateľné znaky, že sa tvorcovia nevedia rozhodnúť, či ísť smerom hrubej komediálnej žánrovky, rodinnej drámy alebo morálneho indie art filmu. Čo je však okúzľujúce, sú momentky s Melissou McCarthy a jej Babkou ( Sarandon ). Pre príjemný večer v rodinnom kruhu, to však stačí. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Sevrní Karolíně v USA. (rafix)
  • Herečka a režisérka snímku Melissa McCarthy vyhodila z natáčení ženu, která chtěla udeřit své neposlušné dítě. (Patw)

Reklama

Reklama