Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na vysoké škole se znenadání začínají objevovat tajemné vraždy. Pár studentek se tedy ze strachu rozhodne odjet do starého domu daleko za městem. To ale nepočítaly s tím, že vrah udělá to samé. (Chupacabre)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

špaček421 

všechny recenze uživatele

V první půlce softeroťák s několika děsivými momenty (bažina rulez), ve druhé nervydrásající horor, kdy u scén s mlékem a klíčem jsem měl málem infarkt :) Závěr a motivace vraha jsou slabší, ale právě perfektní druhá polovina to celé táhne hodně nahoru. A koneckonců, slečny v té první jsou dost pěkné. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

I po tom množství italských hororů, s nimiž jsem již setkal, jsem stále nenabyl jistoty, zda-li jsou Italové opravdu tak špatnými herci a scenáristy, anebo je střídání neskutečně mdlého projevu s neskutečně teatrálním projevem a přítomnost vyloženě nablblých scén v jinak relativně chytrých filmech jakýmsi pochybným uměleckým záměrem. Torso toto všechno také obsahuje, ale v něčem se vymyká - je snad prvním giallem (a možná i prvním italským hororem vůbec), u něhož jsem se více než polovinu stopáže bál (anebo byl alespoň v silným napětí). Úsek, kdy se hrdinka schovává před vrahem v domě, je naprosto neskutečný a v rámci filmu nepřekonatelný, ale i několik scén z prvních šedesáti minut má hodně vydařenou atmosféru! Pro mě rozhodně příjemné překvapení, už jsem ani nedoufal, že ve mně nějaký starý italský horor vyvolá takhle pozitivní reakci. Jen tu všudypřítomnou nahotu stále považuju za strašně lacinou. Horror movie of the year ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrý film. Martino si dokáže vyhrát s atmosférou která se tu dá krájet. 70 léta+hipíci a vrah. Vrahův motiv byl sice klišé ale nebral si s nikým servítky(oblíbená vražda je hipísačky v bahně). Napětí se tu dá krájet a celý film solidně odsípá. Je tu sice pár hluchých míst ale zas tak moc ne. Herci hrají tak nějak co mají a hudba podbarvuje atmosféru. Rozhodně doporučuji. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi slušné Giallo od Sergia Martiniho. Celý film je velmi eroticky laděný až vzrušující, někteří z vás budou po filmu mít chuť vyrazit do ulic s nadrženou náladou, zdejší ňadra od jakékoliv slečny prezentují dokonalost. Samotný vrah má slušnou masku a s oběti se nepáře, sice po stránce gore opět pro mne příliš neuspokojivé, ale zde jsem to dokázal tolerovat díky všudypřítomnému napětí. Odhalení vraha a samotné finále je celkem nervy drásající. 80% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Hodně dlouho silně erotizující giallo, strhující nejen krásou odhalených žen, ale i prostředím, v němž se odehrává a náhodnými krvavými scénami, obsahující ve velmi přijatelném a pozitivním poměru vše, co od dobrého gialla očekáváte. Včetně absurdně komické pointy s odhalením vraha a jeho motivů. Giallo je žánr, na který jsem si dlouho zvykal a přicházel mu na chuť, teď už si jen labužnicky užívám jeho krás a šťavnatosti. A Torso je lahodný kousek. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Počet mrtvých osob ve filmu: 9. (Karlos80)
  • První polovina filmu byla natáčena v umbrijském městě Perugia a druhá polovina filmu byla natáčena ve městě Tagliacozzo, které se nachází v italské provincii L'Aquila. Interiéry se dotáčely v římských ateliérech DEAR. (Trajektt)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno