Reklama

Reklama

Když se Jay (Jason Segel) a Annie (Cameron Diaz) poprvé poznali, byly jejich vzájemné city opravdu velice silné – ale o deset let a dvě děti později by jejich láska potřebovala poněkud povzbudit. Aby obnovili svou vášeň, rozhodnou se – protože proč ne? - natočit si video, ve kterém během nepřerušeného tříhodinového natáčení vyzkoušejí všechny pozice z knihy o sexu. Zdá se to jako skvělý nápad – než zjistí, že jejich nejsoukromější nahrávka už jaksi není soukromá. V sázce je jejich pověst a velice dobře si uvědomují, že stačí jediné kliknutí a budou obnaženi před celým světem – a to doslova. A přestože je výsledkem jejich honby ve snaze získat zpátky svou nahrávku noc, na kterou ani jeden z nich nikdy nezapomene, zjišťují, že jejich video může světu odhalit mnohem více, než vůbec tušili. (Falcon)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (440)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TAK MĚ NAPADLO…NATOČÍME SE PŘI SEXU!" /// Film plnej šukání dvou lidí. (Dvou? Není to nuda?) C.Diaz a J.Segel píchají jako veverky (často), až jednoho dne zjistěj, že to prostě nejde. (ne fyzicky. Seš ženatej?.. No tak vidíš!) A tak to probíraj, vysvětlujou (těm co to ještě neznaj) a hledaj způsob, jak se přenýst přes ten smutnej vokamžik. A když ho najdou (ten způsob) – tak teď by to už mohlo začít bej (snad) zajímavý… Ne! Ta jejich zoufalá snaha o ftip je spíš trapná. Chvilku sice zapomenou nudně kecat (nastává okamžik, který mě bavil i rozesmál), ale pak si uvědomněj, že lidi chtěj koukat na ně – jako na ně dva, a zase žvatlaj a filozofujou a nuděj. Na svý si rozhodně přijde fanklub Cameron Diaz. Vy ostatní – nepřeceňoval bych to, ale spíš nuda. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chystáme se s tátou zfilmovat Kámasútru. (ne, to nejsou Leninovi zápisky.) 2.) Chci si vytvořit seznam pornoserverů. 3.) Miluju pohled do roztažených půlek J.Segela. (Cameron? Dej si ty servery…) /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Síce nič moc extra, ale aspoň námetovo ako tak originálne. Pekný príklad ako dnes moderné technológie dokážu nedopatrením skomplikovať život, ak sa náhodou samé od seba zdieľa niečo také intímne ako v tomto prípade. Cameron Diaz a Jason Segel sú síce skvelí herci, ale musia sa samozrejme ocitnúť aj v kvalitnom filme, aby dokázali naplno zaujať, čo ale nebol tento prípad. V Sex Tape sa však predviedli v dosť odvážnych scénach, takže to bolo veru dosť zaujímavé aspoň z tohto pohľadu. Ale film ako celok bol dosť slabý, a ani zopár dobrých a vtipných scénok mu už nepomohlo, aby to celé nepôsobilo ako slabší priemer. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Po slabych ohlasoch som cakal sracku. Preto ma prekvapilo velmi prijemnych prvych asi 20 minut vdaka comu som si oblubil ustrednu dvojicu. Lenze akonahle sa rozbehla komedialna linia s honbou za tabletmy, tak to islo do hajzlu. Vyzeralo to ako keby scenaristi vymysleli skvely napad, ale uz neprisli na to ako ho spracovat tak, aby bol zabavny. Vlastne to vyzera, ze po skvelom uvode herci uz iba trapne improvizovali, kym nenaplnili potrebnu stopaz. Podobny problem som mal aj s predoslou komediou tohto rezisera. Vie dobre viest hercov ale vôbec mu nejde komedialna stranka. 4/10. ()

Linda.csfd 

všechny recenze uživatele

Tak dalo se na to dívat, děj byl extrémně jednoduchý, Cameron byla sexy (hlavně v těch kolečkových bruslích) a Jason celkem charizmatickej chlap. No akorát mi bylo trochu líto dětí a babči. Docela jsem se bála, že to v té škole dopadne hůř. Mimochodem - věříte někdo tomu prckovi, že to byla poslední kopie? ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím nad tím jestli Sex Tape viděli čeští distibutoři než jej koupili. Často se píše o některých komediích že jsou nevtipné a že se v nich člověk nemá čemu smát. To je ovšem kritika, která je někdy přitažená za vlasy. TOHLE je to totiž TEN film, ve kterém se divák nemá čemu smát a vlastně na to kouká jen pro to, že je mu těch herců líto. Scénář Nicholas Stoller? Nejděsivější jsou ty okamžiky, kdy postavy komentují vše co právě dělají nebo co se právě chystají udělat. Hvězdičku uděluji za to, že ve filmu zazní hodně ohulený Angel of Death od Slayer! A poté následuje ještě Expendable Youth. 20% ()

Galerie (56)

Zajímavosti (10)

  • Cameron Diaz (Annie) si svým výkonem vysloužila nominaci na filmovou anticenu Zlatá malina. (DJMaroko)
  • Film se natáčel v Somerville, v Burlingtonu a Everetu v Massachusetts. (rafix)
  • Jack Black figuruje v seznamu herců na třetím místě, ale jeho role je tak malá, že se nedostal ani do závěrečných titulků. (Pepinec)

Reklama

Reklama