Reklama

Reklama

Projekt minulost

  • USA Project Almanac (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když brilantní student (Jonny Weston - Rezistence) se svými kamarády objeví plán stroje, který je může poslat zpátky časem, možnosti se zdají být neomezené. Přepisují historii, aby vyhráli v loterii, váleli u zkoušek a pořádali mejdany jako nikdy předtím. Změnou minulosti však ohrozí budoucnost našeho světa. Mohou napravit škody, které napáchali, než bude příliš pozdě? (Magic Box)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (255)

CzechGod odpad!

všechny recenze uživatele

fakt nesnasim tvurce, ktery chteji usetrit za kameramany, takze dej obali pseudo-dokumentacnim pohledem a vysledek je takovej ze obraz se furt trese, ruzne pootecenej, vecne koukate z pohledu kouli a vecne koukate na zem, na zdi, na schody... a co se tyce deje, tak to je fakt bida - zlatej butterfly effect ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Cestování v čase je oblíbené téma, tedy alespoň moje. Viděl jsem hodně propracované snímky na toto téma, i ty slabší. Tohle patří k průměru, ale od MTV jsem neočekával filmový trhák. Možná bych si ten snímek i užil, ale nejsem příznivec roztřesené kamery a tady mi ten systém lezl opravdu hodně na nervy, což mě odvádělo od lepšího prožitku. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Problém u cestování časem je ten, že když na konci nedají smysl, je špatný celý film. Už jsem pár failů viděl a Projekt minulost je tak na půl cesty. Celou dobu to člověka baví, ale konec je prostě nelogický. Chtěl bych si pokecat s režisérem, aby mi něco takového obhájil, ale do té doby zklamání. 50% ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Hloupý film s neuvěřitelným počtem špatných rozhodnutí. Kombinace "normální kamery" se stylem hororové "found footage" skrze kameru teenageru je o ničem a nehodí se. Postavy nemáte prakticky šanci se oblíbit a jsou dost nemastné neslané. Příběh je poměrně jasný od začátku do konce. Vizuálně film také není světoborný, herecky už vůbec ne. A happy end nakonec byl takový pěkný poslední hřebík do vlastní rakve. Takhle zmrvit zajímavé téma tomu teprve říkám umění! ()

gegina31 

všechny recenze uživatele

Film od kterého jsem díky hodnocení nic nečekala. Totálně mě překvapil. Hodnocení je zbytečně nízké. Vůbec jsem nemusela přemýšlet, kolik dám hvězdiček, protože tam nebylo vůbec co řešit. Samozřejmě u filmů o cestování časem se člověk na konci nevyhne přemýšlení nad tím, jestli tam dávalo všechno smysl a jestli scénáristé něco nepodcenili, nevynechali nebo nepřehnali, ale to prostě člověk nemůže řešit. Jinak to byla i parádní komedie a to v dobrém slova smyslu. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (7)

  • Napísanie, natočenie a zostrihanie filmu trvalo len 9 mesiacov. Rešerš ohľadom cestovania v čase zabral 3 mesiace. (Real Tom Hardy)
  • Film sa natáčal v amerických mestách Atlanta a Chicago. (Hudakfilms)
  • V scéne, v ktorej tínedžeri sledujú na notebooku haváriu lietadla, ide o skutočné zábery lietadla B-52, ktoré havarovalo v roku 1994 a pri ktorej zahynula štvorica dôstojníkov Air Force. (beso74)

Související novinky

Bay a jiná galaxie

Bay a jiná galaxie

31.08.2014

Zatímco Michael Bay (Transformers: Zánik) stále neodhalil, co hodlá do budoucna režírovat, jeho producentská kariéra nabírá další a další projekty. Po letošních Želvách Ninja a thrilleru Očista:… (více)

Reklama

Reklama