Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Majitel horské chaty a Jakubův známý Kylián si na lyžích se Šárkou zlomí nohu. Jakub mu slíbí, že chatu dočasně povede za něj. Linda se Zuzanou zažívají obnovené štěstí, které narazí na první překážku: předčasný návrat Zuzanina syna Prokopa z Anglie. (HBO Europe)

Recenze (7)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fajn, už je to jasné, první série nebyla sice žádná pecka, ale přece jen jsem se u ní vcelku bavil, druhá řada mi zatím zábavná nepřipadá, což je problém, když už mám za sebou čtvrtou epizodu. I tentokrát mě dokázal pobavit jen Hynek Čermák, jeho Milan je prostě někde jinde. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V první řadě mi neuvěřitelně iritovala postava Lenky Krobotové a kazila mi tím celkový až nesmírně pozitivní dojem. V té druhé se sice dostala do pozadí, ale paradoxně tím zachraňuje naprosto debilní chování všech, co bohužel zůstali na popředí. Třešničkou na dortu je nejotravnější matka v dějinách televize s naprosto otravně přehrávající Taťjanou Medveckou. ()

Reklama

Janek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série mě mile překvapila a zhltl jsem jí na jeden zátah. druhá série je po dvou hodinách stále ještě bez příběhu, objevují se přiblble napsané postavy (esoterická matka Karla) a někteří hrdinové ztratili absolutně tah (Polívková, Čermák). Celé to působí hodně nastavovaně, ale třeba to ještě vystrčí růžky. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trapně předvídatelné a předvídatelně trapné. Jestli dělá dobrý seriál jen vizuál, pak je to za 5*. Jenže pro mě je mnohem důležitější scénář, příběh, myšlenka a ta se tady ztratila už někdy u prvního dílu. Lupu nemám, takže, obávám se, už ji nenajdu. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ztratilo to všechno, co měla první série a koukám jen ze setrvačnosti. Většina párů nebo žádnou pořádnou dějovou linku a u 4. díle už bych čekal nějakou zápletku. Postavy Čermáka a Krobotové podle mě vůbec neměly pokračovat do druhé série, protože naprosto ztratili interakce s hlavními postavami a svou podstatu v příběhu. Fakt netuším, jak tohle dopadne.... ()

Galerie (46)

Reklama

Reklama