Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový moderní hobby magazín Filipa Čapky. Užitečné informace o zahradách, bydlení a stavebních úpravách všeho druhu. Nejnovější trendy pro Vaši inspiraci v pravidelných rubrikách představujeme moderní trendy dnešního hobby. (oficiální text distributora)

Recenze (30)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Od té doby, co opět bydlím v domě, jsem zhodnotil, že pořad Polopatě a jeho moderátor Filip Čapka je to nejlepší pro kutily, co v televizi současnosti existuje. Příjemný moderátor, fajn témata, ve kterých si vždycky něco najdu, nikdo si tu na nic nehraje, prostě pohoda...co víc si přát. Každou neděli ráno se kvůli tomu budím tak akorát, abych se mohl dívat. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Já teda nevím. Těch Receptářů a Loskutáků tu už bylo tolik, že další pořad o tom jak správně rozstříhnout čtvrtku nebo na jakou stranu šroubovat šrob šroubovákem abych šrouboval a ne vyšrtoubovával tu už bylo fakt hodně... A navíc Čapku nějak nemusím a ze své místnůstky s cajkem bych jej hnal lopatou. Dávám jednu hvězdu jen proto, že teď už vím jak z jednoho listu okrasné domácí květiny si udělám řízečky abych jich moh mít 5. * ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Příliš mnoho rad - kutilova smrt. Tok rad a informací, které se na diváka dnes a denně z médií valí, roste a sílí. Obdobně laděný pořad přišel poněkud pozdě a příliš nebere ohledy na to, že už je divák přesycený tím, jak ošetřit sad, odborně vymalovat a nezacákat při tom pokoj anebo vypěstovat stoprocentně ekoefektivní pokojovou rostlinu. Herec Filip Čapka v roli průvodce pořadu je jedna velká katastrofa. Hejhula, co šatník moc neřeší, a možná je jakousi anti-variací na "přemkovskopodlahový" syndrom. Od té doby, co se hobby začalo poprvé řešit na obrazovkách, už mě neláká ani sbírka motýlů, a ani filatelie a od obojího s jistotou upouštím. Chci substrát, štětec do ruky a nejlépe zchátralý sad, abych ho mohl dát do pořádku a já pak mohl Ančičce zase zpívat "kam se jí zakoulelo jablíčko". Když se zakutálí do baráku, tak už budu připravený. Světlo bude, protože z pořadu mě naučili, jak bezpečně vypínač opravit, když se zakutálí pod postel, tak se pochlubím rukodělnou prací postele, včetně roštu a matrace, a když náhodou se vysklí okno, tak taky můžu sloužit. Ne, nemůžu. Rada, jak zasklít okno, mě minula, takže zase něco nebudu umět. Z pozice samouka si poradím i bez tohoto pořadu. Nechci koníčka - chci koně! Počkat, tak to ne, co bych s ním dělal. No ano, mám to! Heuréka! Čapka mně ve své tv relaci polopatě vysvětlí, co dělat s koněm v paneláku. Mé hodnocení: 40% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Inspirační motivační pořad, ale nejsem žádný kutil což ukazuje, že první díl od roku 2013 jsem viděl až dnes, kdy byli moderátoři v rouškách kvůli koronavirové pandemii. Zdá se, že Češi vyrábí něco celý den co si já za stovku koupím v obchodě, kde mi také odborně poradí. Rady na imunitu výborné, ale u mě nejvíce funguje sauna a sport. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádný kutil ani zarytý zahrádkář, ale tento pořad je alespoň trochu na úrovni. Dá se tu narazit na opravdu dost zajímavých triků / tipů, které určitě řada lidí využije. Filip Čapka sice není a ani nikdy nebude P. Podlaha, ale takového Hrušku strčí do kapsy. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Filip Čapka je velmi příjemný průvodce pořadem. Ukazuje, jak se má co dělat a hlavně necpe nikomu žádné hrnce, nářadí nebo dokonce vitamínové prosředky a jiné velice potřebné věci bez kterých by se normální jedinec jistě nemohl obejít a musel by je nutně mít doma. Tenhle pořad má smysl. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Jako dítě jsem trpěla u Přemka Podlahy, který národu ukazoval jak ze zavařovaček postavit skleník. No, tak teď koukám na tohle. A pak sázím a sklízím a lakuju a buduju :-) ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Neco na zpusob "Receptare", ale ne tak duchodcovske. Podani je hodne neutralni, nenasilne, a i kdyz jsem videl jen jeden dil, rek bych ze v tematech si najde kazdy neco. Neni to nijak podrobne, ale zakladni penzum informaci tu clovek kutil (chovatel, pestitel) ziska, aby nevypadal jak debil, kdyz potrebuje v prodejne pak neco sehnat :-) ()

Asmodin 

všechny recenze uživatele

Chytrý a zajímavý pořad, který je moderní a aktuální. Nejužitečnější pořad ČT. Rozhodně vhodný pro všechny majitele nemovitosti, kutily a zahrádkáře. V pořadu se sice objevují reklamy, ale je to nejefektivnější představení výrobků. Doufám, že se zde nebude ukazovat jak si vlastnoručně vyrobit krásnou dekoraci ;o) ()

MajkHany 

všechny recenze uživatele

Je vůbec možné udělat menu pouze ze zeleniny? Samozřejmě.. Vezneme si brokolici, mrkev, cibuli, máslo, sýr, mouku, mléko... wait wait wait... Cože? Drahá krávo, tvé mléko jest zeleninou, drahý bílý jede mouko, pasuji tě na zeleninu! I ty sýre, i ty máslo, i ty Pepíku ve druhé řadě, pojďte k nám, budeme nyní všichni zelenina! Oooohhhmm... Oohhmmm.. ()

gonga 

všechny recenze uživatele

Styl Nova, čili návody tak názorné, že názornější již nemohou být, čili i pro úplné blbce. K tomu neustále skrytá reklama. Zlatý Přemek Podlaha! ()

Brtniik 

všechny recenze uživatele

Neskutečně mne nasírá pan moderátor oháknutý jako hejsek. Zvláště, když se pokouší vzít do ruky jakýkoli nástroj... ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Já sice nejsem žádný kutil, ani zahrádkář a přiznám se, že bych nejspíš ani nepoznala, kdyby se mi v tomto pořadu snažili namluvit nějakou blbost, ale ze všech těch "receptářů" a "loskutáků" mi tento počin přijde jako nejlepší. Je pohodový, dobře se na něj kouká a každý tam najde to svoje. A věřím, že když má člověk byt, nebo barák, na kterým musí makat, tak zde najde i inspiraci. A koneckonců i v jiných věcech. ()

tančísvlky 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ čo som videl diely veľmi osviežujúce. Oproti konkurencií akési prirodzené, bez nezmyselných reklamných produktov. Postreky na čokoľvek , ktoré sa hemžia v receptári a slovenských odnožiach podobne zameraných programov sa tu zatiaľ nevyskytujú a to je fajn. Skúste udržať latku tam kde je na začiatku... Bohužiaľ aj tu sa presunul z Receptáru dealer chemických produktov p.Kopřiva a tak je to celé v háji ... Koncept bez chémie sa tak celý rozpadol . ()

masekjc 

všechny recenze uživatele

V záplavě různých receptářů, loskutáků a vychytávek asi jediný pořad na úrovni a navíc s příjemným moderátorem. ()

Reklama

Reklama