Reklama

Reklama

Babovřesky 3

Trailer 2

Obsahy(1)

Příběh začíná tam, kde druhý díl skončil: Horáčková vybíhá z domu naproti mladé dámě, která přijela do Babovřesek. Místní drbny, které se sběhly na náves, v ní poznaly sestru Glorii. Ta se (po vzoru faráře Petra) rozhodla vystoupit z řádu a zůstat v Babovřeskách. Zápletka se točí okolo pomsty starosty Stehlíka a místních chasníků Horáčkové... do vesnice se vrací kontrolor Dodo. Není sám, přijíždí s ním jeho manželka, která Stehlíkovi zajistí dotaci, díky níž starosta může poslat všech sedm místních drben k moři... Akce „likvidace bab" začíná. A nad tím vší bdí nový farář, který přijel do vesnice nahradit páter Petra.... (Falcon)

(více)

Diskuze

Spinosaurus

Spinosaurus (hodnocení, recenze)

Myslíte, že ho sponzoři přemluví ke čtyřce? Michael Bay taky předem avizoval pouze trilogii Transformers a nakonec ho přemluvili i ke čtyřce, která načíná novou trilogii. :)

na příspěvěk reagoval zuzuskrembl, Wacoslav1

Příspěvek byl smazán administrátorem.

mike007

mike007 (hodnocení, recenze)

Sprostej prezident, Láďa Hruška, Babovřesky 3 ... čeho se ještě v této zemi dočkáme ... ?

na příspěvěk reagoval Martin741

Sarrow

Sarrow (hodnocení, recenze)

Vim že Troška točí hnědáky, ale i tak mi přijde nefér, že jeho filmy uživatelé automaticky hodnotí jako odpad, aniž by viděli třeba jen trailer...

RigorMortis

RigorMortis (hodnocení, recenze)

Janega

Ja síce občas mám masochistické filmové chvíľky, no pri jednotke mi takmer rapídne kleslo IQ a pri zvyšných dvoch dieloch by som sa musel najprv ožrať doslepa, aby som si k tomu sadol. Moja ranná stolica má väčšiu úroveň ako toto.

Janega

Janega (hodnocení, recenze)

Práve som dopozeral prvý film. Nikdy viac. Dvojku ani nemienim pozerať a ked vidím galériu 3. filmu, tak to radšej spálim celú svoju výplatu, než by som mal dať peniaze na toto do kina.

na příspěvěk reagoval RigorMortis

Fenquick

Fenquick (hodnocení, recenze)

Bude to trochu cestopisný a trochu erotický, no já bych na to šel, ale nemůžu, musím se koukat na besedu o hovězím dobytku.

sirek

sirek (hodnocení, recenze)

Martin741

Tržby ze dvojky činily cca 30 milionů v Česku. S návštěvností si nejsem jistý. Ale vidím tu 225 066 diváků.

Opravdu by mě zajímalo, kdo by si na tohle mohl koupit lístek do kina. A dívat se na to...

na příspěvěk reagoval Martin741

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

shanila

nemam cisla navstevnosti za Babovredy2, ale na jednicke bolo 600 000 ludi v CR, a cca 250 - 300 000 v SR. Takze nostalgia Slunce Seno plne funguje zatial stale.

na příspěvěk reagoval sirek

shanila

shanila (hodnocení, recenze)

Troška vykrádá sám sebe ale upřímně Babovřesky nesahají ani po kotníky serii Slunce Seno , tam taky hráli amatéři ale o proti Babovřeskám to byli skuteční profi herci ty staré babky v serii Slunce Seno .Ale pořád lepší Babovřesky než trapný Kamenák to je fakt .

na příspěvěk reagoval Martin741

BlueFalcon77

BlueFalcon77 (hodnocení, recenze)

Zajímalo by mně, jestli se nakonec nezařadí vedle Harryho Pottera, Stmívání a Hunger Games a tato epická trilogie nedostane poslední díl rozdělený na dvě části :-) Babovřesky 3, 4 hodiny celkem - to by byl masakr!

Uživatel Jacquouille smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama