Reklama

Reklama

Babovřesky 3

Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh začíná tam, kde druhý díl skončil: Horáčková vybíhá z domu naproti mladé dámě, která přijela do Babovřesek. Místní drbny, které se sběhly na náves, v ní poznaly sestru Glorii. Ta se (po vzoru faráře Petra) rozhodla vystoupit z řádu a zůstat v Babovřeskách. Zápletka se točí okolo pomsty starosty Stehlíka a místních chasníků Horáčkové... do vesnice se vrací kontrolor Dodo. Není sám, přijíždí s ním jeho manželka, která Stehlíkovi zajistí dotaci, díky níž starosta může poslat všech sedm místních drben k moři... Akce „likvidace bab" začíná. A nad tím vší bdí nový farář, který přijel do vesnice nahradit páter Petra.... (Falcon)

(více)

Recenze (332)

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Ale to paní měla řeknout hned, že pejsek byl katolík :-D. Ale to byl asi jedinej vtipnej okamžik, jinak je to slepenec naprosto nesourodejch scének, které dohromady nedávají smysl. ()

1vu$hQ4 

všechny recenze uživatele

Jedna z největších blbostí, co jsem kdy viděla. Dalo mi hodně úsilí, abych to dokoukala. Jednu hvězdu dávám T. Bebarový..protože jen u jejich scén jsem se zasmála. ()

bearmeedek odpad!

všechny recenze uživatele

Zde bych potřeboval kategorii: Odpad! Odpad! Do jedné latríny se totiž nevejde! Pan Troška už Hodně zdementil. Kromě neuvěřitelné nudy jsem neviděl vůbec nic úsměvného. Konec. Nejde to komentovat. ()

Aya.chan odpad!

všechny recenze uživatele

Nesnáším pokrytce, kteří dávají filmům odpad jen z "principu" i když film neviděli. Zejména co se týče Troškovi filmografie, je toto častým jevem. A i přesto, že Babovřesky 3 patří na samé dno sedmi pekel, tak je to neospravedlňuje. Každopádně při sledování jsem měla pocit, že na mě z televize létají ještě teplé kravince. Herci - špatný, scénář - špatný!!!, režie - špatný,.... Nenapadá mě jediná věc, kterou bych mohla pochválit. Všechny postavy se chovají naprosto absurdně, dětinsky, vulgárně a trapně. Film se drží zavedeného troškovského schématu, který je postavený na klišé představených už ve "Slunce,seno..." - závist, pomluvy, přetvářka, imbecilní humor,... Filmy jako tento by měly jít do distribuce s příbalovým letákem, kde by mezi nežádoucími účinky byl démonický průjem, krvácení z očí a rakovina mozku. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

První dva díly sice byly hrozné, ale nějaké ty klady se na nich nalézt ještě daly. Třetí pokračování Babovřesek je však suverénně nejslabší díl celé trilogie. Přestože má nejkratší stopáž, tak šíleně nudí, příběh nemá čím zaujmout, herci jsou svými projevy neskutečně otravní, většinou strašně přehrávají, humor mi vůbec nesedl, podle mě je až za hranicí trapnosti a snesitelnosti. Pana Trošku mám rád, ale závěrečný díl trilogie Babovřesky se mu opravdu vůbec nepovedl. Naprostá zbytečnost a ztráta času. 0/10. ()

biergof odpad!

všechny recenze uživatele

Hleďme na postřehy z CSFD kde Český Film smeten do odpadu jest a to téměř vždy a zcela nám u zádi (čti prdele) hoví, kdo, co, jak, který film natočil, neb sláb a hnijící to umělecký kraj. A přece, že lidem i tobě diváku, je z našich obrázkových veleděl, tedy filmu špatně, smutno, nechutno a jsme více než zklamáni, tak se těmto filmovým pseudosračkám dostává mediální pozornosti, nám mediální masáže a oficiální kritiky si přece nepohorší své chlebodárce. A proto trubači vytrub světu České tabu: I na zlatém podnosu bude hovno pouhým smradlavým výkalem a divák není moucha, my to nežerem! ()

Tatianistka odpad!

všechny recenze uživatele

Čo vám poviem. Zaspala som v kine a niekoľkokrát som sa zobudila, ale nikdy ma to nezaujalo, tak som jaksik zaspala znova. Videla som totiž prvú časť, ktorá ma nenadchla vôbec a na túto som šla lebo mám môjho priateľa veľmi rada a on to chcel vidIeť. Moje očakávania ma bohužial nesklamali a mala som pocit že 103 minútový film trvá 3 hodiny a snáď ani neskončí. ()

SpikeX6 odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem si to pouštěl, říkal jsem si, že dám zase 2 hvězdičky max., jako u předchozích dílů, takže jsem od toho moc nečekal. Navzdory tomu, že celá trilogie je naprostá hovadina, jsem se snažil kladně hodnotit alespoň pár vtipných momentů, sem tam trošku lepší hlášku, do půlky filmu jsem se ještě jakš takš držel, ale to co jsem viděl potom, tomu opravdu nemůžu uvěřit. Tohle je bezkonkurenčně největší ptákovina, jakou jsem kdy viděl a to už jsem toho viděl dost... Jít na tohle do kina, tak chci vrátit peníze, nepochopím člověka, který dá vyšší hodnocení než odpad. Neskutečná hovadina. ()

Kozy9 

všechny recenze uživatele

Čakal som niečo horšie. Klasický troškov uvrieskaný a detinský "humor" vo vrcholnej tvorbe. Pre cieľové publikum ako stvorené: 15% ()

JimDeNiro 

všechny recenze uživatele

Tak u prvních dvou dílů, i když nerad, tak musím uznat, že jsem se chvílemi smál. U těchto filmů nepřemýšlet. Buď zabaví nebo ne.. No, ale tohle. Přišlo mi to nekonečně dlouhé. Smál jsem se jen v pasážích, kdy přijela Dodova žena - Tereza Bebarová. Mám pro ní slabost, takže ta mně bavila a ta jedna hvězda je za ni. Jinak nůďo a zase nůďo. Vyčpělé vtipy... 15% ()

masekjc 

všechny recenze uživatele

Chceme další díl!..Ne, dělám si srandu. Co do kvality výkonů herců a dialogů asi nejlepší díl. Co do vtipu tak slabší než druhý díl ale lepší než první díl. Pár vtípků a scén se povedlo, hodně se jich tradičně nepovedlo (hlavně scéna s foťákem - WTF?). Product placement opět nezklamal. Tak či tak tahle série kdyby vůbec nevznikla nic by se nestalo. Ač časem zlidoví, pochybuji že dosáhne takové oblíbenosti jako slunce seno nebo kameňák. Snad Troška brzy přijde s něčím smysluplnějším...ano tak naivní jsem ()

JohnZ87 

všechny recenze uživatele

Jednička byla až na několik kiksů celkem koukatelná záležitost, dvojka byla sice o fous slabší, ale pořád to ještě šlo. Třetí díl je bohužel z celé trilogie tím nejslabším. Pokud jsem v předchozích dvou dílech kritizoval scnény s Janem Dolanským (Adam), které na mě působily tak, jakoby je tam režisér postprodukčně přilepil z jiného filmu, tak ve trojce se o Adamovi naštěstí už jen mluví (nebo přímo s ním přes telefon), avšak fyzicky se ve třetích Babovřeskách neobjeví, čímž se podařilo eliminovat rušivý element předchozích dvou filmů. Bohužel se ale objevila nová negativa. Pavel Kikinčuk je asi stále nejsilnějším nosným pilířem filmu, avšak i na jeho výkonu je patrný jasný pokles oproti prvním dvěma filmům. Jana Synková už přehrává, až běda. Zbývající část babince už ani nestojí za řeč - koláž klišé a trapnosti. Nový polský farář měl pár světlejších chvilek, příjmeně překvapila Tereza Bebarová, narozdíl od Lucie Bílé, která své postavě mnoho nového od minula nepřinesla. Potěší pomrknutí po štábu ve scéně s telefonující Lucií Vondráčkovou. Zápletka kolem tří těhotných dívek a jejich tří přtroublých partnerů ničím zvlášť neoslnila, ale ani úplně nezklamala, leč je to celé dost přitažené za vlasy. Lukáš Langmajer tentokrát nemá ve snímku snad jedinou scénu, která by stála za zapamatování a bohužel ani za zasmání - klasické nudné křoví. Ostatní postavy buď působí rovněž dojmem křoví a nebo se jim nepodařilo vystoupit ze stínu z předchozích dvou filmů - čili ničím novým nepřekvapily. Asi největší kvalitativní sešup film zažije v samotném závěru, kdy babky odcestují do Turecka k moři. Karneval trapnosti vrcholí scénou s potápěním resp. procházkou po mořském dně. To, že bába přetáhne digitálního žraloka holí se slovy "hajzle jeden!" bych ještě asi překousl, ale že se báby na mořském dně ztratí, 5 dní o nich nikdo neví a pak se po 9 měsících vynoří v domovském vesnickém rybníku, to už Troškovi opravdu nežeru. Chápu, že je to komedie, ale tohle předčilo i scénu s mizejícím kouzelným dědkem v Slunce, seno, jahody. 40% ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Ty zůstaneš doma, teče ti mlíko po bradě!“ ,,To je syrovátka.“ Je to zvláštní pocit, ale asi jsem si už zvykl. Další díl šílené komedie mi opět přišel o fous lepší, než ten předchozí. Přitom se ale stále jedná o příšerný film, ve kterém vlastně chybí příběh a děj a místo nich se náhodně vyskytují různé scénky, většinou vypointované tím nejprimitivnějším a nejdebilnějším způsobem, jaký si člověk dokáže představit. Na hloupost a jednoduchost postav jsem si asi také zvyknul, takže mě už tak neiritovaly. I smršť product placementu mi tentokrát přišla jako dobrý vtip, v paměti mi utkvělo doslova přežírání se různých jogurtů a sýrů, které bylo snad v každé scéně a také závěr ve stylu promo videa cestovní kanceláře. Z postav mě potěšilo trio místních debilů, absence hokejistů a rigidní farář. Samozřejmě je to ale pořád příšerný film, jenom už ne tak příšerný jako předchozí dva. ()

Reklama

Reklama