Reklama

Reklama

Pět nejlepších

  • USA Top Five (více)
Trailer

Obsahy(1)

Komedie Chrise Rocka PĚT NEJLEPŠÍCH šlape v rytmu jeho stand-up vystoupení a nabízí i něco navíc: mísí jeho hvězdné komické úlety s neodolatelnou romantikou.
Film sleduje život newyorského komika André Allena, ze kterého se postupně stává filmová hvězda, ale nečekané setkání s novinářkou (Rosario Dawson) ho donutí znovu se vydat na dráhu stand-up komedie, kterou už považoval za minulost. Scénář napsal, film režíroval a v hlavní roli vystupuje Chris Rock. Pět nejlepších je průlomová komedie, kterou kritici nazvali „oslnivě a bouřlivě vtipnou". (Magic Box)

(více)

Videa (22)

Trailer

Recenze (38)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Komedia ako ma byt, pan Chris Kamen /Bad Company/ jede naplno, zasmiat sa da, US styl humoru sa po dlahom case priblizil Europe, coz je len dobre. Vysoke hodnotenie aj za to, ze to na seba fajne zarobilo a vzdy som si mylil dvoch ludi - Chrisa Kamen s Chrisom Tuckerom - Tucker je namysleny a mne dost odporny - aj svojimi vyhlaseniami. Problemy s nim mal uz aj tak dost tolerantny Dzeki Cen - len tak mimochodom . 69 % ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $12miliónovTržby USA $25,317,379Tržby Celosvetovo $25,514,848Tržby za predaj Blu-ray v USA $501,689 //počet predaných kusov 13,908Tržby za predaj DVD v USA $898,063 //počet predaných kusov 33,762║ praštená uletenosť /40%/ ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Spôsob zobrazenia opačnej strany života filmovej hviezdy nie je zlý. Samotné dialógy a scény sú taktiež na obecnej úrovni. Ale to, že najvtipnejšou scénou (ktorá mimochodom je v podstate jedinou) je to, že niekomu strčia do z...u „čili tampón“, už nie je v poriadku. Viac lepšie vypracovaných scén a kratšia doba filmu je to, čo tu chýba. Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Tak když se podívám, co dosud Chris Rock ve filmové branži vyplodil, tak je jeho režisérská prvotina docela povedenou záležitostí. Dramedie, která přibližuje svět moderního zábavního průmyslu, problematiku škatulkizace jeho hvězd a absurdní faleš dnešních televizních show, se však nebojí ani závažnějších témat v podobě démonů a závislostí, jež se za úspěchem táhnou. Vším nás provází odlehčený Rockův scénář trefující se celkem obstojně do mé noty (jen pořád moc nechápu tu americkou slabost pro stand - up výstupy). Nelze nezmínit ani skvěle přihrávající Rosario Dawson, která zde opět prokazuje svůj komediální talent (zdravím Clerks), a jíž to náramně sekne i v tomhle progresivním účesu. Jen jsem asi úplně nepochopil roli v názvu se objevivší topky, jelikož mi přišlo, že ve filmu to byl zcela okrajový a pominutelný faktor. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Není to taková sranda, jak jsem si myslel, stejně jako není snímek objevný tak, jak by si asi přál. Chrisovi se nemůže vzít, že ty charaktery měl načrtnuté skvěle, některé situace byly naprosto parádní, ale jako celek je to jen film, který se tváří zajímavě, ale ve skutečnosti je to jen jedno takové nahlédnutí do života jednoho herce, ať už fiktivního, nebo ne. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama