Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodiče malé Šiori byli zavražděni před jejími zraky a ani ona nemusela dopadnout jinak, kdyby neuzavřela smlouvu s démonem. Ten dostane její duši, pokud jí pomůže dosáhnout vytyčených cílů – pomsty za smrt rodičů. Kvůli tomu se pak převléká za chlapce a ve jménu Její výsosti řeší různé případy a špicluje. V současné chvíli v zemi, kde pobývá, se odehrávají záhadné vraždy, kdy se oběť promění v mumii. Kdo za to může? A má to něco společného se smrtí jejích rodičů? (Zíza)

(více)

Recenze (67)

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Možná bohužel pro mě, viděla jsem předtím anime. Proto jsem z počátku jenom srovnávala. Příběh byl zajímavý. Pro mě teta hlavního hrdiny byla od počátku zajímavá - ke konci moje oblíbenost u ní prudce klesla. Její minulost - v pořádku - ale potom její činy? To, jak na krátkou chvíli zešílela, ji zachránilo a ona u mě má respekt. Šílená žena, která mě na tomto filmu zaujala nejvíce. A potom nesmím zapomínat na Rin! Jen takový dotaz na závěr: Kam se poděli Finnian a Bardroy? ()

Bernhardiner 

všechny recenze uživatele

Ano, je to neuvěřitelně cool, je to taky náležitě emo a je taky hrozně sexy. Ale taky je to strašně debilní paskvil. Tvůrci budují atmosféru, až se z nich kouří, patrně proto, aby zakryli duchovní prázdnotu celého projektu. Scénárista nepsal scénář k tomuhle v příčetném stavu nebo z té mangy nic lepšího vycucat nemohl. Herci se snaží hrát, ale není to zřejmě jejich herecké nadání, které je předurčilo k rolím v tomto filmu. Mám tušení, že zde slouží jen jako jakési sexuální objekty. Tak například démon bude oblíbený u většinově orientovaného dívčího obecenstva a pár odlišně orientovaných chlapců, zatímco Kijoharu bude oblíbený u sexuálně nerozhodnutých dívek. Pro většinu pánů tam máme tetku a služku. Ať mi nikdo netvrdí, že tenhle film dodíval jen proto, aby zjistil, jak to s těmi seschlými lidmi je a koukal na to, jak náš vlasatý démoník čachruje s tabletami a likviduje zlořády. Navíc příbeh není dokončený, tudíž se můžeme (ne)těšit na další dobrudružství bohatého dědice a jeho věrného psa. Nebo snad dokončený je a žádný boj s tím zákeřným syndikátem probíhat nebude? Bůh ví, třeba nám může odpovědět nějaké anime, kterých s našimi hrdiny v zemi vycházejícího slunce už taky pár natučili. 30 % ()

Reklama

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Hiro Mizušima podal neuvěřitelný herecký výkon, od začátku jsem mu roli ďábelského sluhy žrala každým dalším slovem. Celý temný příběh mě nutil přemýšlet a od samotného počátku jsem si kladla otázku kdo je vlastně ten malý kluk, který se objevil se Sebastianem u prahu dveří, vždyť je to dívka? Proč ji oslovuje v mužském rodu? Až pak jsem se, díky bohu, dočkala vysvětlení, i když se moje domněnka jen potvrdila. :) Nikdy bych nečekala tak parádní rozuzlení filmu, kdy jsem uronila i slzičku. Vždyť démoni jsou ve skutečnosti vlastně padlí andělé. :) Je to psáno i v bibli, jen jsem čekala, kdy tam ta věta konečně zazní. Pravý po čertech dobrý sluha slouží až do posledního vydechnutí. Nebo jak by řekl Sebastian: "Jaký bych to byl sluha, kdybych něco takového nedokázal? :) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,KRÁLOVNIN ROZKAZ: VYŠETŘETE PODEZŘELOU SÉRII MUMIFIKACÍ“... /// Když v potemnělým úvodu po čertech dobrej sluha vyčistí příborkem skladiště, myslel jsem, že jsem tady správně. Pak zjišťuju, že vono je to kapku jiný, než bych čekal vod ,,našich“ komiksů. Ani dějově to nikam nezdrhá. Nejdřív se to tváří jako krimi, ale nakonec to nejzajímavější najdu v podrobným vysvětlování. A (samozřejmě) v těch třech akcičkách. Jednohubka, spíš pro ty mladší, kteří tam najdou (možná) i něhu a cit. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennej seriál, ani manga komiks (2006), kterej má na svědomí Yana Toboso, neznám. 2.) Jsem holka s démonem. 3.) Thx za titule ,,Bc. Zíza, fishmancz a Dý“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Evropská šlechta 19.století si libovala v orientálnostech, no a dnešní orientálci si zase libují ve staré dobré Evropě - krucifixy, latina, romantické novorenesanční letohrádky... to vše ovšem zasazeno do hybridní, futuristicko-comicsové japonské monarchie. Kvůli mé slabosti pro východoasijskou kulturu (i popkulturu) vidím na filmu jen skoro samá pozitiva, i když předlohu samozřejmě (coby comicsový ignorant) neznám. Ale takřka artové bojové scény a okouzlující vizuál mě hodně nadchly. A postava služebného démona taky, výborný týpek ve výborné roli. Extrémně pohledná comicsová detektivka, silné čtyři. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • Snímek vychází z mangy, tzv. grafické novely, "Kuroshitsuji" japonského manga spisovatele Yana Tobosa. Ta se čtenářům díky japonskému manga magazínu  Monthly GFantasy prvně představila v roce 2006. (Conspi)
  • Chlapecké pohlaví Ciela Phantomhive z původní mangy změnili tvůrci pro film na dívčí a dali mu jméno Kiyoharu Phantom (Ajame Góriki). (Geriel)

Reklama

Reklama