Reklama

Reklama

Vítejte v Dillfordu, kde před třemi dny bylo vše mírumilovné a klidné jako obvykle: upíři byli na vrcholu sociálního pořádku, zombie byly na dně a lidé byli mezi nimi. Ale tato křehká rovnováha byla rozdrásána, když do Dillfordu dorazila mimozemská apokalypsa a ukončila všechnu harmonii. Nyní jsou všichni proti všem – sání krve, pojídání mozků, boj o život – a všichni utíkají od mimozemšťanů. Je na třech teenagerech (každý z jedné rasy), aby se spojili, zjistili, jak se zbavit mimozemšťanů, a pokusili se znovunastolit pořádek tohoto „normálního" městečka. (noelcoward73)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (90)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Dej tejto hororovej komédie sa odohráva v mestečku Dillford, v ktorom spolu žijú ludia, upíri a zombie v úplnej pohode. Zombie majú svoju vyhradenú oblasť a k dispozícii im sú mozgy v konzervách, upíri si môžu kúpiť vrecká s krvou v supermarkete a ludia tieto tvory berú ako normálnu súčasť života. Všetko sa však mení v okamihu, keď sa nad zemou začnú vznášať lietajúce taniere a v Dillforde nastane obrovský chaos a násilie, v ktorom stojí brat proti bratovi. Z tejto katastrofy sa podarí vyviaznuť zástupcovi ludského rodu Dagovi (Nicholas Braun), jeho známemu, ktorý bol premenený na zombie, Nedovi (Josh Fadem) a upírke menom Petra (Mackenzie Davis). Každý z nich musí potlačiť svoje pudy a napriek tomu, že je každý z nich odlišný, sú jedinými, kto môže zachrániť Dillford pred obrovskou katastrofou. - Freaks of Nature boli pre mňa očakávaným hororom, pretože som podla názvu čakal, že ponúknu dobrú zábavu s kopou krvi. Tvorcovia sa ale podla mňa prerátali a všetky príšery až príliš prekombinovali. Zombie a upíri by sa ešte dali, aj keď to trochu viazlo už aj u nich, ale po pridaní Extraterrestrialov to u mňa začalo ešte viac klesať. Freaks of Nature sa nedajú uprieť parádne hlášky a nepredvídatelný dej plný zaujímavých zvratov, lenže je tu absolútna absencia gore a tých pár špliechancov krvi na mňa velmi dobrý dojem neurobilo. Postavy sú dobré a herci hrali tak, že mi to úplne vyhovovalo, či už sa to týka hlavných alebo vedlajších postáv. Technicky je to velmi zručne natočené a hudba je tiež velmi dobrá. Osobne ma mrzí CGI, ktorého tu síce vela nebolo, ale keď sa objavilo, opäť u mňa pozitívny dojem klesal. Záver ma však úplne dostal, pretože to bol z pohladu komédie štýl, ktorý mi perfektne vyhovuje. Mňa proste hororové postavy používajúce vulgarizmy, ako napríklad elfovia v A Christmas Horror Story alebo tu prítomný Extraterrestrial, vždy dostanú a prinesú mi úsmev na tvár. Freaks of Nature musím pochváliť za snahu priniesť niečo nové na hororovú scénu a prekvapiť diváka, čo sa mu u mňa podarilo aj podarilo. + herec z Wrong Turn 2: Dead End a Dude Bro Party Massacre III + herec z Poltergeist + herec z The Lords of Salem + herec zo Starry Eyes a Tales of Halloween + herec z The Houses October Built a Tremors 5 + herec z Contracted: Phase II + herec z Piranha 3DD ()

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Za mňa bez váhania plný počet. Plnohodnotná vtipná komédia, s pravým akčným nádychom a zaujímavo vykreslenými postavami. Klasické klišé zakomponované schopne a nevinne. Film som si teda užila od začiatku do konca, a udržal ma v bdelosti. Veľké plus tu rozhodne bol Braun a ZOMBIE. Osobne zrovna týchto nemŕtvych nevyhľadávam, ale keď už, tak toto bolo presne to, čo očakávam. Ďalšie plus za to rodinkárstvo a pazvuky na konci, atď. Bolo ich tak či tak veľa. ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Americké ztřeštěné komedie se zombie námětem se někdy podaří jako v případě filmu skautův průvodce zombie apokalypsou,ale tady to tvůrci trochu přepálili.Už herecké obsazení je velmi slabé,v zásadě tam nehraje nikdo známý a ten,kdo tam hraje,ten hraje pěkně špatně a nedůvěryhodně.Samotní zombíci a k tomu i upíři a mimozemštani byli docela dobří.Někdy mě štvaly hlášky,které se do těch momentů prostě nehodily.A když si vzpomenu na příběh,tak to už radši s recenzí skončím.Spíše podprůměr.Hodnocení:50% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Prazvláštní film, který mě hned nechytl až tak po 30 minutách, kdy jsem se začal trochu orientovat. Ono spojení světa lidí, zombi, upírů mě nějak nešlo dohromady až ,když do hry vstoupili ufouni a všichni se začnou mlátit navzájem, bylo docela sranda, hlavně ústřední trojice, která se snaží odvrátit apokalypsu. Některé hlášky a scény, jsou super, viz, když sežerou sousedy ve sklepě a nebo , když žerou učitele a on řve "co se mě hrabete ve střevech " to jsem se málem posral smíchy. Určitě bych tam dal víc humoru, ale i tak je to docela sranda. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Příjemná kravina na jedno zhlédnutí, která má zajímavý nápad, je dobře udělaná a na to, čím je, je taky dobře napsaná. Ty postavy bůhvíjak zajímavé sice nejsou, ale aspoň mi nepily krev. A podrobněji to asi nemá smysl rozebírat, snad jen kromě toho, že po zničení stěn (abych moc nespoileroval) mi to už přišlo zbytečně překombinované. 3* ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Počas záverečných titulkov môžeme sledovať nepodarené a vystrihnuté scény. (Johnny.ARN)
  • Logo vlka, ktoré môžeme vidieť na stene v telocvični, je emblémom Univerzity Nového Mexika. (Da_reba)

Reklama

Reklama