Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračovanie úspešnej britskej komédie The Inbetweeners (2011) sleduje príbehy štyroch najlepších priateľov: Willa (Simon Bird), Jaya (James Buckley), Neila (Blake Harrison), Simona (Joe Thomas). Už je to takmer rok, čo Jay býva so svojím strýkom v Austrálii, Neil si našiel prácu a Simon s Willom študujú na rôznych univerzitách. Ich životy sú opäť nudné v porovnaní s minuloročnými prázdninami. Všetko sa zmení, keď sa ostatným ozve Jay, ktorý tvrdí, že zahájil prevádzku nočného klubu v Austrálii a má toľko žien, koľko sa mu zažiada. Sľubuje, že sa nachádza v "hlavnom meste sexu", a chce, aby jeho priatelia prišli za ním na dovolenku. Ostatní takto dostávajú ponuku, ktorá sa neodmieta, a tak sa vydajú na svoje druhé prázdniny bez rodičov, počas ktorých by mali svoju pozornosť opäť upriamiť najmä na pitie a dievčatá. Postupom času však zisťujú, že nie všetko, čo im ich kamarát nahovoril, bola pravda. (Brano)

(více)

Recenze (54)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

"If I was seeing things, I'd be seeing cool things, like Optimus Prime banging Katy Perry." Fekální, trapný a totálně primitivní humor podaný tak dobře, že je vlastně vtipný. Dvojka je překvapivě pořád nahláškovaná, lehce sitcomová, jízda, která stylem humoru rozhodně nesedne každému a s nechutnostmi to občas trochu přehání. Mě ovšem tahle parta a jejich sexistické myšlení za každých okolností pořád dost baví. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Alebo partička dementov v Austrálií. Seriál bol veľmi vítanou blbinou. Prvý film obstojnou zábavou a dvojka je úplne rovnaká. V prvom rade si treba uvedomiť, že to stojí na nekorektnosti, dementnosti a nesympatickosti. Počas celého sledovania filmu na vás dolieha ťažoba trápnosti, lebo sa už jednoducho nedokážete pozerať na to, ako sa ústrednej štvorici stávajú blbšie a blbšie situácie. Zároveň, to ale neprekračuje rámec fekálnosti. Vyhýba sa to moralizovaniu veľkým oblúkom. V konečnom dôsledku len zábavným spôsobom nastavuje zrkadlo súčasnému trendu cestovania( so všetkými postavičkami), aké si pod daným pojmom viete predstaviť. Veľmi dobre som sa zasmial. A pevne verím, že sa o pár rokov budeme rozprávať o trilógií. ()

Reklama

filmsim 

všechny recenze uživatele

Po výborném seriálu a našlapaném prvním filmu přichází velmi ospalé pokračování. I přes to, že se opět sešla celá parta včetně několika známých z minulých částí, tak tentokrát už nestačí po celou dobu bavit. Spousta fórů vyznívá do prázdna nebo už jsou za hranicí toho, co jsme u nich měli dřív, tak rádi. Občas vás sice něco probudí z polospánku a máte pocit, že se to zase vrací k lepšímu, ale bohužel krom těchto světlejších chvilek se jedná o pouhopouhou recyklaci předchozích vtipů a zápletek. Snad už tuhle látku nechají tvůrci na pokoji. 5.5/10 ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Tak tomu říkám politicky nekorektní námrd! Seriál mě minul o tři kliknutí myší, první celovečerák mě příjemně polechtal na varlatech a nejnovější návštěva země Vojebávačů klokanů mě potěšila plnohodnotnou kuřbou. Jede se podle starého dobrého, Prcičkami vopotřebovaného schématu, ale o hezkých šedesát námořních mil za hranicí dobrého vkusu. Něco tak nechutného, fekálního a dementního jsem hodně dlouho neviděl. Základním pilířem v těch pěti vystříkaných hvězdách je však fakt, že jsem se jakožto divák dokázal naladit na jejich vlnu a naprosto přirozeně jsem střídal hurónský chechot s nezřízeným blitím. Už pan Trier, dvě dekády zpět, informoval diváky o jejich vnitřních idiotech a přesně o tom vychutnání si podobné debiloviny nejhrubšího zrna je. Najděte svého vnitřního idiota nebo praktikujte misionáře do vyplandání varlat. Ha ha. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

The Inbetweeners ve formě celovečeráku nefungují na sto procent, nicméně to byl pořád námrd jako prase. Stará banda pohromadě, v Austrálii, s mnohem lepším, originálnějším a vtipnějším scénářem a nabitějším dějem než první díl. Škoda té nezvládnuté dvacetiminutovky v poušti, která tam vůbec být nemusela, alespoň ne v tak utahané a nudné podobě, stejně se ale těším na pokračování, protože tahle parta honibrků a jejich přemýšlení je prostě masakr. Třeba se Beesleymu a Morrisovi napotřetí konečně povede a vymámí ze mě plný počet. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Natočení snímku bylo vyslyšením prosby fanoušků, kteří si přáli pokračování. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama