Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(11)

Recenze (49)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja tieto animované mindfuckové veci naozaj môžem. Nie lenže je to skvelá paródia na sci-fi žáner, ale zároveň si robí srandu aj z určitých vedeckých teórií. Všetko to, čo ste si mysleli že nedáva vo filmoch zmysel je tu spravené veľmi zmysluplne. Alkoholik a debil na ceste dimenziami a vesmírom. Som nadšený. Prvá séria - 100% ()

Sdoom 

všechny recenze uživatele

Trochu mi trvalo, než jsem se naladil na rick&Mortyovský humor, ale s každou další epizodou to bylo lepší a lepší. Rick je naprosto perfektní postava a takovýho dědu by chtěl mít asi každý - brutálně upřímný, cynický a geniální. :-) Některé díly byly i na 5 hvězd (např. Raising Gazorpazorp), některé byly slabší, ale jako celek jsem se bavil více než dobře. Líbí se mi, že na sebe díly alespoň volně navazují. Zhlédnutí dalších sérií v budoucnu jisté! (Netflix, orig.) ()

Reklama

Ondak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto šílený seriál. Obsahuje moře hnusu, obludností, nekorektnosti a násilí. Překvapivě mě ale první série bavila hodně. Nebýt asi 3 dílů, u kterých jsem se nudil dostal by plný počet. Děj se popsat nedá. Vědec Rick se vydává na různé mezidimenzionální dobrodružství se svým vnukem Morthym. Vždy se stane naprostá nepředvídatelná událost a absurdnost střídá ještě větší absurdnost. Tím je děj natolik zmatený, že postrádá veškerou ucelenost příběhu a jde pouze o nejabsurdnější a nejhumornější vyřešení problému. Tím vlastně nedochází k jakémukoliv posunu v ději hlavních postav skrze první sérii. Uvidíme v dalších sériích, jestli bude více kladen důraz na nějaký příběh. ()

Melios 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[!SPOILERY!] Seriál som najprv videl ,len do 3. dielu a nakoniec som ho odhodil z dôvodu ,že ma to nebavilo. No dnes [31.12.2018] som sa rozhodol dať seriálu druhú šancu a pozrel som si všetky diely prvej série (zatiaľ). A musím povedať ,že už dlho som nevidel tak dobrú chobotinu! :D Prvé 3 diely ma nebavili ,pretože sa seriál eštelen začínal ,no zbytok je bomba! Najlepší diel bol ten s "Meeseekmi". (keďže som fandom Navratu do Budúcnosti tak je logické ,že aj toto ma nakoniec vtiahlo.) Škoda tak maximáne českého dabingu ,ktorý nieje žiadna sláva ,no dá sa to počúvať :/ Taktiež mi príde ,že 11 epizód je na sitcom málo. Za skvelé ukončenie roka 2018 vďaka tomuto seriálu ,dávam prvej sérií 5* a dúfam ,že príbeh s "Evil Mortym" sa ešte viac prehĺbi. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trvalo mi skoro rok a půl dokoukat první sérii, to už o něčem svědčí. Pravděpodobně o tom, že jsem jako jeden z mála nedokázal docenit celosvětový fenomén. Pravděpodobně je proto, jak je seriál strašně hektický a zejména v prvních dílech jsem v tom dost ztrácel. Dan Harmon a jeho Community je ale super a u posledních dílů už jsem se tolik nenudil, takže tomu ještě šanci dám, ty nápady tam cítit jsou. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (61)

  • Jedná se o první epizodu, která má ve svém názvu Ricka. (SONY_)
  • Ředitel zmíní, že zamrznutí Franka Palickyho nemá na svědomí žádný Hispánec. Ironií je, že Rickovo příjmení je Sanchez, což je ve Španělsku hojně používané příjmení. (Arigato)
  • Když Morty na planetě Gazorpiánů vysvětluje Summer, co je planeta zač, jde o odkaz na slavný citát Alberta Einsteina: „Nevím, čím se bude bojovat ve třetí světové válce, ale ve čtvrté to budou klacky a kameny.“ (OJan)

Reklama

Reklama