Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rick Mortymu koupí v mimozemské zastavárně sexuálního robota, později se ale ukáže, že tento robot je také schopný porodu, a tak se Morty nečekaně stává otcem. Rick se Summer mezitím uvíznou v dimenzi, v níž vládnou ženy. (Oralfabet)

Recenze (20)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přidávám se se svým odborným názorem ke zdejšímu obecnému neodbornému názoru, že se jednalo skutečně o slabší epizodu. Minimálně ve srovnání se zbytkem, který si konstantně drží laťku velmi vysoko. Ani celkový děj reflektující na jedné straně věčný mezipohlavní boj a na straně druhé výchovu psychopatického dítěte dítětem, se mi zcela netrefil do vkusu. Něco do sebe to ovšem taky mělo. [65 %] ()

T-pack 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát o poznání přímočařejší epizoda těžící z nekompromisní absurdity, ale která má stále v pozadí problematiku rodičovství, genderu, a především koncept 'nature versus nurture.' Ačkoliv je planeta Gazorpazorp primárně jeden velký rouhající se vtip, je (především pro Summer) zároveň pokřiveným zrcadlem toho, co znamená v současné společnosti mužství a ženství. Cokoliv se v tomto zrcadle však dá vyčíst, bude nevyhnutelně obestřeno velkou dávkou nejasnosti, protože Rick a Morty je seriál, který se nesnaží filosofovat, natož poučovat. Jen otázku vždy nadhodí a pak stejně zakončí epizodu hlasitým uprdnutím. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Morty si zaobstará robota na sex, ktorý na základe naplnenia semenom dokáže porodiť emzáka s rukami na hlave. Aby sa Morty mohol zbaviť otcovstva navštívi Rick krajinu kde vládnu ženy. Prevedenie: Tento seriál ponúka jeden neuveriteľný bizár za druhým. Ale nijakým zázrakom z toho vie stále nijako vykľučkovať a vrátiť dej do rádoby pôvodného stavu. Toto s tým deckom z robotickej Anče bol zatiaľ najväčší hrot neviem si predstaviť kam nás kroky zavedú nabudúce. 89% ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každá epizoda je nesmírně neotřelá, ale všechny se vezou na tak obdobné vlně, že za chvíli nebudu vědět, co k nim říct, abych se neopakoval. Tady můžu vyzdvihnout Jerryho a jeho úžasný sarkasmus. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nekompromisný svet žien má ďaleko od ideálu. Trest mlčania je snáď horší než smrť. Ako sme sa sem dostali? Jaj, to len Morty si chcel kúpiť sex doll z obchodu... ()

BrMikes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, je to tak. Jedná se o první z opravdu slabších epizod tohoto seriálu, která trpí hlavně na to, že své skvělé koncepty nedokáže pořádně rozvést do tak zábavné podoby, jakou by mohly mít. Ačkoliv potitulková scéna je samozřejmě skvělá. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda měla u mě ambici i na 5*, ale zabitá charakterem Ricka a jeho prdy... Téma rovnoprávnosti mužů a žen a vtipy na to, téma výchovy (byť třeba marné...) a další... :) Ale zbytečně vulgární... :-/ ()

Reklama

Reklama