Reklama

Reklama

Kate Abbottová pracuje jako bezpečnostní expert na americké ambasádě v Londýně. Její kolegové se stanou obětí pumového atentátu v restauraci, kde se konala oslava narozenin jednoho z nich. Ona měla štěstí, protože ve chvíli výbuchu byla v obchodě naproti restauraci. To, že se nejednalo o náhodu, ale že jí jde o život, pochopí ve chvíli, kdy na ni zaútočí neznámý muž. Stopy teroristického spiknutí vedou k jednomu z jejích kolegů z ambasády. Když ho vyhledá, muž se ji pokusí zabít. Dojde k potyčce a Kate ho zastřelí. Teď má v patách americké úřady, které ji považují za teroristku a vražedkyni i najatého chladnokrevného zabijáka. Začíná honička po celém Londýně. Kate musí dokázat svou nevinu a zmařit plánovaný teroristický útok na náměstí Time Square v New Yorku. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (187)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby Celosvetovo $3,629,000▐ mohol to byť len taký všedný video film s pomaly vyhasinajúcimi hviezdami Brosnanom a Jovovich, ale nakoniec mal to pod opratami obratní James McTeigue a ten čo to z toho vydoloval, celkom svižný thriller s dobrou akciou a vypätými scénami /60%/ ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Druhý krát v priebehu týždňa novinka od Brosnana (prvý bol November Man), tentokrát sa jedná ale o citeľne slabší kúsok. Pierce je tu v netradične v zápornej roli obstarožného terminátorského agenta vždy krok za vyjukanou Millou Jovovich. Keď ale thrilleru absolútne chýba čo i len štipka napätia, je niečo setsakramentsky špatne. Nudná akcia tiež sťahuje film až niekam k Seagalovi do céčkových vôd. Zbytočná strata času. 3+/10 ()

Reklama

maddy 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý sa zabudol v deväťdesiatich rokoch. A to teraz nemyslím tak, že im úmyselne vzdáva poctu, ale skôr tak, že obsahuje všetky možné klišé z druhotriednych akčných thrillerov z (pred-)minulej dekády. Zbytočná vážnosť, prehnaný patriotický „USA“ nádych, žvásty o terorizme a ešte aj tú záchranu New Yorku počas osláv. Technicky síce OK natočená, inak však neskutočne fádna a nezaujímavá špionážna naháňačka naprieč Londýnom s hlúpym chovaním všetkých zúčastnených postáv. Millu Jovovich mám síce rád, ale stvárňovať superinteligentnú špiónku ovládajúcu niekoľko jazykov, ktorá si údajne vie poradiť v každej situácii a nakoniec utekať pred protivníkmi ako naivná puťka a prežiť do konca vyslovene iba kvôli náhode a nie schopnostiam? A Pierce Brosnan by sa podobných akčňákov mohol už tiež pomaly vzdať, nie každý je Liam Neeson, takže na podobné úlohy je už starý (aj keď to už bolo zrejmé v minuloročnom November Man). Keď si to v trápnom závere rozdajú s Millou na férovku, tak to pôsobí skôr ako súboj dôchodcov, než súboj vycvičenej špiónky a profesionálneho zabijáka. Vo výsledku tak nudná, nanajvýš predvídateľná naháňačka, ktorá by sa určite uplatnila vo videopožičovniach v deväťdesiatich rokoch, ale dnešnému divákovi nemá čo ponúknuť. Toto nie je nostalgia, ale nezáživná rutina. CELKOVO: 2* (4/10) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„DĚLÁME TO PROTO, ŽE VĚŘÍME V ONU STAROMÓDNÍ PŘEDSTAVU O ZEMI, ŽE? NEBO ASPOŇ V TO, ŽE MUSÍME CHRÁNIT NAŠE OBČANY. NAŠE PŘÁTELE…“ /// Milla se snaží pomáhat a chránit. Jenže se to trošku posere, takže pomáhá a chrání hlavně sebe. V tom bordelu má kurevskou kliku, že ji honí důchodce (stejně jako by měl kliku každej důchodce, kdyby ho honila Milla). Za odhalení spiknutí (+ další jakýsi nesrozumitelný pohnutky), ji jde ztrestat zlej strejda Brosnan, kterej se sem bohužel pranic nehodí. Ne že by nedělal svinský věci, jen je prostě divnej (zřejmě taky nikoho dlouho nehonil). Tempo to celkem drží, ale je to dost dementní. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Při výbuchu mám orgáč. 2.) Baví mě, když Millu J. honí zombíci. 3.) Thx za titule „sonnyboy“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

otík 

všechny recenze uživatele

Nesmrtelná Milla nasere dokonalého záporáka Brosnana tak, že to radši zabalí sám. No není to tak přesně, ale tento film nemá vůbec žádný reálný podtext. To, co si špionské filmy tak těžce často budují (tedy jakousi aspoň jakože reálnost), je tady popřeno tolikrát a takovými způsoby, že to není už ani vtipné. Akčně to také není nic extra, kameraman si rozhodně nevybral ten nejlepší den a scénárista to asi psal u několika deci vína. Fantasmagorie, na které zaujme akorát tak Brosnan. O to větší škoda rychlého konce. Stručně řečeno - Brosnan v roli Willisova Šakala a Milla jakoby francouzský komisař Claude Lebel. Jen ta reálnost je prostě úplně v tahu. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Špionážní mimozemská invaze

Špionážní mimozemská invaze

06.09.2014

Režisér James McTeigue asistoval sourozencům Wachowským u Matrixu nebo Speed Racera, po comicsovém debutu V jako Vendeta ale příliš štěstí neměl. Sci-fi remake Invaze, mlátička Ninja Assassin ani… (více)

Reklama

Reklama