Reklama

Reklama

Život se s Amy (Amy Schumer) docela mazlí. Má skvělou práci ve společenském časopise, báječné kamarádky, útulný byt a pěknou sestavu přítulných partnerů, kteří od ní kromě příležitostného sexu nic nechtějí. Když tu a tam uslyší tikat biologické hodiny, navštíví vdanou sestru nebo brutálně cynického otce a tikání hned ustane. Amy by takhle spokojeně žila asi až do přechodu, kdyby se nerozhodla napsat rozhovor s velmi úspěšným sportovním doktorem Aaronem (Bill Hader). Jako správná novinářka se rozhodne poznat objekt svého zájmu opravdu důkladně, a tak se s ním vyspí. Zcela v duchu svého životního názoru, naprosto nezávazně. Jenže tenhle doktor je z poněkud jiného materiálu než ostatní příležitostní milenci a chtěl by s ní sex závazně opakovat. Fakt, že je hradba její monogamie takhle brutálně napadena, Amy naprosto vyděsí. Rozhodne se, že vezme nohy na ramena, jenže sotva vyrazí, uvědomí si, že se jí už nechce běžet životem samotné. To by ale předtím nesměla dát „svému" doktorovi kopačky. (CinemArt)

(více)

Videa (21)

Trailer 1

Recenze (268)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Já v tom vidím klasickou Apatowovku s několika obsazenými světovými sportovci a mnoha náhodně rozesetými vtipy..Bill Hader je mnohem větší sympaťák, než jsem čekal a věřil jsem mu naprosto vše. S hlavní představitelkou už je to o něco horší, ale otravná mi přišla jenom v pár situacích a naopak když přišlo na dojemnější chvilku, najednou ukázala, že umí záhrát i jinou polohu než jen v leže..Pohodová dvouhodinová komedie na dlouhé večery, jsem rád, že jsem tomu dal šanci..75% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sukničkářů, kteří narazí na tu pravou, už byla ve filmu spousta a tak tandem Apatow-Schumer přišel s kalhotářkou, ale to je asi tak jediná změna. Jinak se jedná o strašně špatně natočenou i napsanou nudu, během které jsem si dokola musel pokládat otázku, co na tý ošklivý a oplácaný holce s chováním vylízaný krávy všichni ti chlapi viděj. 10% za Tildu Swinton, která pod silným nánosem make-upu nebyla k poznání. ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Judd Apatow a opět trefa víceméně vedle. Nejsem si jistý čím to, ale dalším projektem v řadě mě tenhle člověk zklamal a vinu na tom má především scénář Amy Schumer, který poctivě zabije drtivou většinu potenciálu, který tenhle snímek kdy mohl mít. Ani několik sympatických hereckých představitelů pak nezachrání tenhle hodně chabý pokus o to zabavit diváka v kině na více jak dvě hodiny. Pokud nejse vyloženě nenároční, tomuto snímku se obloukem vyhněte.[45%] ()

Lenchik 

všechny recenze uživatele

Nadpriemerna americka komedia s realistickym zivotnym stylom mladej, nevyburenej, zatrpknutej Newyorcanky. Mnozstvo nenutene vtipnych momentov. Hlavne sceny s Danielom Radchliffom ma totalne zabili:D Tilda Swinton TOP! 1 hviezda dolu pre cisto "nahodnu"? podobnost s niektorymi dejovymi liniami a prvkami Sex and the city a Diabol nosi Pradu. Zaver neprekvapil, ale ani nesklamal. Dobra oddychovka na zasmiatie:) ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Když postavíte oblečený prase na zadní nohy a srovnáte ho s vedle stojící Amy Šumer, zjistíte, že máte velký pochybnosti o tom, který z nich je to opravdový prase. Jedinou jistotou je, že i prase stojící na zadních má hezký štíhlý nohy. Celý tři fórky za 125filmu z jehož popisku křičí kondomedie, jsou bohužel pouze k pousmání a celej film je vlastně o promiskuitním praseti, který je vykolejený z toho, že ke žrádlu místo lascivního hezounka zbyl jen doktor šrot. 20% P.s.: LeBron fukin´ James by z fleku mohl hrát Frankensteina, výšku i čelo na to má. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (17)

  • Množstvo scén, nachádzajúcich sa v traileri, sa nakoniec do konečného zostrihu filmu nedostalo. (beso74)

Související novinky

Zemřel herec Norman Lloyd

Zemřel herec Norman Lloyd

12.05.2021

Z kalifornského Los Angeles přišla smutná zpráva. V úterý zemřel americký herec, režisér a producent Norman Lloyd. Bylo mu neuvěřitelných 106 let. Zprávu o úmrtí médiím potvrdil Lloydův dlouholetý… (více)

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Film o Barbie už má hlavní hvězdu

Film o Barbie už má hlavní hvězdu

03.12.2016

Letošní Krotitelé duchů se proměnili v menší katastrofu, studio Sony to ale naštěstí neodradilo od filmů s ženskými hrdinkami. Před pár dny jsme zjistili, že se chystá dámský spin-off 21 Jump Street,… (více)

Goldie Hawn se vrací na velké plátno

Goldie Hawn se vrací na velké plátno

19.07.2016

Málokdo si to uvědomuje, ale Goldie Hawn se už 14 let vyhýbá filmovému byznysu. Na svoje místo tak trochu vyslala dceru Kate Hudson, teď se nicméně vrátí do kin v novém filmu s Amy Schumer. Velká… (více)

Reklama

Reklama