Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá fashion bloggerka Viktorie si musí po smrti matky vybrat, zda žít v dětském domově nebo na malé vesnici s otcem, kterého nikdy neviděla. Venkovské prostředí na ni zpočátku působí jako zoo plné exotů, kteří jsou sice zajímavou náplní pro její blog, ale žít se s nimi nedá. Její otec navíc úspěšně vzdoruje všem pokusům o převýchovu a raději se věnuje své praxi zvěrolékaře a poklidnému popíjení s kamarády. Do rodinného souboje je postupně zatažena celá vesnice i sociální pracovnice, která hrozí násilným rozdělením nově vzniklé rodiny. A to právě ve chvíli, kdy Viktorie kromě vztahu k otci nachází i první lásku... (Indigo Film)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (269)

honajz 

všechny recenze uživatele

Jako bych koukal na levnější verzi Doktorů z počátků nebo jakéhokoliv podobného "vesnického" seriálu. Celé je to vyloženě televizní, jestli to šlo do kin, tak chudáci diváci. Mizerná výprava, a jako lokace stačil jeden statek, kde si filmaři asi užili hezké prázdniny. Bez nápadu, bez stylu, bez vtipu, s trapnými dialogy a hláškami a sociální pracovnicí, která kdoví proč je Slovenka (!) - kam se hrabe na Zubatou z Kolji! Řezníček zde hraje na půl plynu, nebo možná drží dokonce celou dobu nohu na spojce a jede na jedničku, je úplně bez života, povrchní je až hrůza. Celé to vlastně nejde hodnotit, protože film to není, spíš jeden díl televizního nekonečného seriálu. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Jak může mít tohle více procent než Vánoční Kameňák absolutně nechápu. Tak, že rozmazlená pinda (omlouvám se za sprosté slovo kdybych napsal ženská urazím jich) se přestěhuje do obce k fotíkovi zvěrolékaři. Všechny tam stále uráží (i veřejně) natáčí na mobil a dává na internet a absolutně nikomu to nevadí diví se, že v jakémsi zapadákově o zhruba 20 obyvatelích není obchod s oblečením ani supermarket už chyběla scéna, že se diví, že tam není pobočka Avonu a to nejhorší teprve ještě přijde. 15 letý spratek tam sekýruje dospělého fotíka a ten kolem ní skáče jak píská až zhruba v 40+- minutě ji za její chování natáhne (respekt, že to vydržel tak dlouho já bych jí natáhl hned na začátku už) a bezdůvodně uráží všechny chlapy co tam jsou. Scéna s rybou je největší úlet co kdy můžete v komediích vidět (zvláštní, že jíst kapra jí nevadilo asi teda umřel humánním způsobem) následována scénou s ořechem . Postavy jsou příšerné a pravděpodobně konkurz na ně vybíral někdo mentálně postižený tak, že tu máme nagelovaného blbečka (Mišík), který vypadá , že ani neví v čem hraje Hrachovcovou,která asi už bere vše a podle toho to tak vypadá , stalkující starostku, která to veřejně přiznává v rozhlase a nikomu to nevadí, pseudorapera , který je tak zoufalý, že kdyby tam bylo malé mimino a žužlalo si prst předvedlo by něco lepšího než on a celá jeho hudební kariéra a o ostatních je škoda se vůbec zmiňovat. Ačkoliv má film přes 100 minut tak mě to přišlo jako nekonečné a navíc se tam nic neděje prostě jen pipka běhá z místa na místo někoho potká urazí a přijde domů (tyhle scény se opakují dokola) i to, že taková osoba uběhne 540 kilometrů je výsměch. O tom, že vypadá pořád dokonale pomlčím kde na to brala nebo měla nekonečnou zásobu rtěnek, řasenek a laků na nehty ?. Jinak o rok později vznikla Bezva ženská na krku s podobným námětem tam byla učitelka co se stěhovala z Prahy do obce a proti tomuhle je to na oskara. 0 procent doporučuji pouze lidem jako je hlavní postava co věčně řeší, aby vypadaly dokonale a dávají na internet každou sračku například, že tlačí exkrement, močí na záchodě a podobně. ()

Reklama

GeusX 

všechny recenze uživatele

Příběh o měšťácké fifleně, kterak k rozumu přišla a svého manekýna i na venkově našla. Námět hledání cesty a vzájemného porozumění mezi dcerou a otcem by byl fajn. Jenže je to takové uspěchané a přehnaně přidrzlé. Zpočátku je "Ví" tak na facku, až mne vytáčelo, že ji pořádně za svou drzost neschytala. Potom se najednou časové období střídá po pár minutách a režisér diváka nechává jen tápat a domýšlet si, jak postupně se vztahy vyvíjejí. V tom to mělo dle mého největší slabinu. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem dostala přesně to, co jsem čekala. Ze začátku nebyl úplně nejhorší a docela jsem se i zasmála, ale potom mě film začal nudit. Výběr herců se moc nepovedl. Anna kadeřávková na mě pořád působila jako hrozná amatérka a to mi kazilo celkový dojem z filmu. A výběr jejího kluka taky nebyl úplně to pravý. Oba mi k sobě vůbec neseděli. Jak už jsem tu několikrát psala, tak co čekat od českýho filmu, že jo? ... 35%. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $97,000▐ podľa nádychu ukážky k filmu som čakal peknú umelosť ale nakoniec ma to neotrávilo tak ako som pôvodne čakal a v pohode som to zniesol, film je taký obraz dnešnej doby mixnutý s dedinským životom, taká modernejšia odozva na Kurvahošigutntag, herecky to bola také ledabolo ale najviac do očí bila dialógovo recitačná Elena Vacvalová /videl v kine: 50%/ ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Anna Kadeřávková (Viktorie) na své instagramovém účtu prozradila, že během natáčení byla nemocná a některé scény natáčela v horečkách. [Zdroj: cervenykoberec.cz] (SONY_)
  • Pavel Řezníček (Jakub) při přípravě na závod traktorů málem narazil do stromu. [Zdroj: cervenykoberec.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama