Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá fashion bloggerka Viktorie si musí po smrti matky vybrat, zda žít v dětském domově nebo na malé vesnici s otcem, kterého nikdy neviděla. Venkovské prostředí na ni zpočátku působí jako zoo plné exotů, kteří jsou sice zajímavou náplní pro její blog, ale žít se s nimi nedá. Její otec navíc úspěšně vzdoruje všem pokusům o převýchovu a raději se věnuje své praxi zvěrolékaře a poklidnému popíjení s kamarády. Do rodinného souboje je postupně zatažena celá vesnice i sociální pracovnice, která hrozí násilným rozdělením nově vzniklé rodiny. A to právě ve chvíli, kdy Viktorie kromě vztahu k otci nachází i první lásku... (Indigo Film)

(více)

Recenze (269)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Nechápem, ako sa niektoré filmy môžu dostať do kín. Akože nie že by šlo o vyslovene zlý film, ale komédia ani náhodou a navyše film plný klišé. Nič nového pod slnkom. Jediné, čo zaujalo, je Anna Kadeřávková, ktorá ma prekvapila hereckým výkonom. Inak ale veľmi slabé. 30 % ()

Matrix007 

všechny recenze uživatele

Je velká škoda nasazení Adama Mišíka, který mi moc nesedí!!! Škoda, že na film nebyla větší propagace, protože nápady, hlášky a nádherná Anna Kadeřávková = PROSTĚ SUPER. Seriál Ulice sice nesleduji, ale tam se herečka stala obětí šikany (kyberšikany) a roli zde má úplně jinou. Toto je její druhá role, kde ji vidím a mladá Anna hrát opravdu umí! Linda Rybová a Pavel Řezníček - taky skvělé herecké obsazení....... 6,9 z 10ti ()

hony23 

všechny recenze uživatele

Nápad nebyl vůbec špatný, ale realizace se moc nepovedla, herci zbytečně přehrávají ve snaze dělat legraci za každou cenu. Takové lepší Babovřesky... ()

Majket 

všechny recenze uživatele

Bavilo mě to. Byla to blbost, ale víc jsem od toho nečekala, proto jsem u toho nebyla šokovaná, jako vy :-D Celkem zdařile to odráželo internetovou demenci části dnešní mládeže (píšu části, protože by bylo nefér hodit je do jednoho pytle) - Vikyin blog je prostě jenom o s**čk*ch. Nedejbože, že by si ta holka třeba přečetla knížku. A vidláci chlastají napříč generacemi, taky nic neobvyklého, až na to že - ne všichni veničani jsou takoví a ne všichni ochlastové jsou vesničani. Ale poznávala jsem v tom dost svých známých.... A hezounka hraje Mišík, jak jinak, mně samozřejmě přišel v mém věku nejvíc sexy táta.... :-) ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Zejména v první polovičce to bylo tak blbé, že jsem se musel až smát. Ano, mám rád filmy, které jsou přehnané. Druhá půlka už taková nebyla, ono zcela očekávané zmoudření pyšné princezny nebyla žádná legrace a vynikla tak jenom tupá prázdnota. O ostatních vesnických figurkách ani nemá cenu hovořit. Bylo to značně pražácké, karikaturní, ploché. Ale třeba to byl účel. ()

zigy 

všechny recenze uživatele

Cool Pipina na vesnici aneb jak dohnat tatínka Řezníčka k šílenství. Takové filmy by měl točit Troška - lidové, jednoduché, pro všechny. Navíc na sexy Annu je hezký pohled. Film sráží nedostatek humoru a nevýrazné výkony většiny hlavních herců s výjimkou Anny (ano, Pavle, týká se to bohužel i Tebe). ()

TheBrain odpad!

všechny recenze uživatele

Takéto filmy by mali zakázať za kameni mravnej výchovy mládeže, to je tak perverzne že fekal porno je oproti tomuto film vhodný na nedeľnú omšu. Takto sa ide do amerických filmov. ()

PenelopaW 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak špatné - jako oddychovka, ideálně na letní měsíce příjemný film. Místy několik dobrých hlášek a vtípků, které mne i rozesmály nahlas, příběh jednoduchý - polepšení nafoukané princezničky a její vylepšení života vesnických obyvatel. Akorát postava Viktorky mi byla ze začátku krajně nesympatická - rozhodně bych kolem ní nechodila po špičkách jako ostatní, ale rovnou jí jednu švihla. A co se týče zneplatnění obecního referenda, zajímalo by mne, jestli by něco takového v praxi prošlo :-)). ()

rytir1 odpad!

všechny recenze uživatele

A já už si myslel, ze horší film, nez Panic je na nic u nás pro mladý nikdo stvořit nemůže. Ejhle, omyl. Jen nevím jestli trapnějším pokusem byla Šárinka Vaňkovic nebo Aňa Geisler Kadeřávků. Ale aspoň se nám naše cudná Rozinka z ulice konečně vybarvuje ve svém pravém světle. Divím se jen že scénář nepsala Domina Myslivcovic. No jak řekl jiný uživatel..film mi doporučila kamarádka...už nejsme v kontaktu. ()

wdc 

všechny recenze uživatele

Příběh zajímavý, provedení špatné, spíše trapné než vtipné, herecké výkony odfláknuté, neopravdové. Bloggerka polovinu času nevychovaný mimoň. Výrazně podprůměrné. ()

Reklama

Reklama