Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá fashion bloggerka Viktorie si musí po smrti matky vybrat, zda žít v dětském domově nebo na malé vesnici s otcem, kterého nikdy neviděla. Venkovské prostředí na ni zpočátku působí jako zoo plné exotů, kteří jsou sice zajímavou náplní pro její blog, ale žít se s nimi nedá. Její otec navíc úspěšně vzdoruje všem pokusům o převýchovu a raději se věnuje své praxi zvěrolékaře a poklidnému popíjení s kamarády. Do rodinného souboje je postupně zatažena celá vesnice i sociální pracovnice, která hrozí násilným rozdělením nově vzniklé rodiny. A to právě ve chvíli, kdy Viktorie kromě vztahu k otci nachází i první lásku... (Indigo Film)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (269)

Pierre 

všechny recenze uživatele

Naše generace je samozřejmě plná blogerek a občas i dost hloupých blogerek. Hlavní postava tohoto filmu je ovšem megablbá, megaprotivná a nikdo by s ni nevydržel v jedné místnosti ani zlomek sekundy. Je to už jenom tím jak je napsaná, taková sbírka klišé o blogerkách jí ještě zbavuje veškeré lidskosti a plastičnosti. Ech, ale o co se tady vlastně snažím? O nějákou seriozní kritiku? Tady je vše hloupé a klišoidní. Je to film přesně ve stylu komerční televize a přesně pro svou cílovku která bude nejspíš nadšená. Já nadšen rozhodně nebyl, ale koukal jsem se sourozenci a dalo se to...některé momenty jsou celkem snesitelné. Zrovna Řezníček je fajn (jen kdyby zase neměl tak debilně napsanou postavu, ach jo), Latinák asi nikdy nic nezkazí a neherec Mišík naštěstí moc často na plátně neotravuje. Obsazeíní Jablonského s Knorem jsem nepochopil ale co už. Ve výsledku se Andílek dá přežít bez nežádoucích, vedlejších ale ani pozitivních účinků. ()

Goldbeater odpad!

všechny recenze uživatele

Pohádka o tom, kterak čtrnáctiletá princezna žijící mimo realitu je nucena se přestěhovat na vesnici k otci, kterého nikdy neviděla. A pointa je samozřejmě v tom, že mladí se mohou naučit mnohé od starších a naopak i starší od mladších. Princezna si najde prince a naučí se žít na venkově. Zazvoní zvonec a pohádce je konec. Celé je to uřvané, nesnesitelně naivní, trapně nevtipné a herecky tragické (Mišík?!). Nejlepší jsou ty stereotypní postavy - nutno zobrazit typickou českou vesnici tak, že je tam sice každý naprostý vidlák a traktorista (zkrátka pravý opak měšťáků), ale jakmile jde do tuhého, všichni se vzájemně podrží a jsou přátelští. Ha. V průběhu děje samozřejmě dojde i k tomu, že barbie je schopna odrodit malá roztomilá štěňátka (tři, dva, jedna, dojetí) a celé to končí poselstvím mladým dívkám, že mohou být spokojené, milované a populární, hlavně pokud mají krásný zevnějšek i bez make-upu a po ruce nějakého toho manekýna! ()

Reklama

peetriss 

všechny recenze uživatele

Andílek mi na nervy nelezl, zato přesvědčení našich komerčních televizí, že umí točit filmy pro kina na nervy leze, a značně! Primácký kousek, který pro svou amatéřinu neměl v kinech co dělat. Juraj Šajmovič opravdu neumí. Proč tedy ty (slabé) dvě? Protože se ojediněle mezi typicky lacinými a hloupými pokusy o vtip objeví povedený, což je svým způsobem zázrak, a také protože Anna Kadeřávková se ve své roli roztomile vyžívá a nepůsobí špatným dojmem. Film očividně cílí na dnešní náctileté publikum. 30% ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Pokud se cílilo pouze na současnou generaci náctiletých odkojených Youtubem, tak těžko můžeme někoho peskovat. Prostě dementní statusy a hashtagy všude. To mají děcka rádi. Já mám ale dojem, že zároveň chtěli vyprodávat kina a to už je samozřejmě zhovadilost do nebe volající. Jelikož se stále cítím o deset let mladší, tak jsem si to místy docela užíval a něco mi říká, že pár gangsta sedmáků s iPhonem na prdeli se po projekci nemohlo odlepit od sedačky, protože Anička je fakt kus. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Já mám Annu Kadeřávkovou rád, je sympatická, hezká a má tuze příjemný hlas. Roli namyšlené husičky zvládla slušně, Pavel Řezníček podává rovněž vždy sympatický výkon. Nenásilná a nenáročná oddechovka, jež obsahuje jen pramálo trapností aneb další pohádka na téma napravení zlobivé dcery/zkrocení zlé ženy apod. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Adam Mišík (Tomáš) se kvůli roli musel naučit řídit traktor. (ČSFD)
  • Anna Kadeřávková (Viktorie) na své instagramovém účtu prozradila, že během natáčení byla nemocná a některé scény natáčela v horečkách. [Zdroj: cervenykoberec.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama