Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá fashion bloggerka Viktorie si musí po smrti matky vybrat, zda žít v dětském domově nebo na malé vesnici s otcem, kterého nikdy neviděla. Venkovské prostředí na ni zpočátku působí jako zoo plné exotů, kteří jsou sice zajímavou náplní pro její blog, ale žít se s nimi nedá. Její otec navíc úspěšně vzdoruje všem pokusům o převýchovu a raději se věnuje své praxi zvěrolékaře a poklidnému popíjení s kamarády. Do rodinného souboje je postupně zatažena celá vesnice i sociální pracovnice, která hrozí násilným rozdělením nově vzniklé rodiny. A to právě ve chvíli, kdy Viktorie kromě vztahu k otci nachází i první lásku... (Indigo Film)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (269)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Další český film, který jde na nervy svým neumětelstvím, ochotnickými hereckými výkony a nezvládnutým vyprávěním, které má vypadat elegantně. Elegantně vypadá tak maximálně Anna Kadeřávková, ale to jí stačí maximálně na reklamu, herecky je otřesná. Fakt se znovu a znovu a znovu divím, že někteří čeští filmaři nemají téměř žádnou sebereflexi. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jako bych koukal na levnější verzi Doktorů z počátků nebo jakéhokoliv podobného "vesnického" seriálu. Celé je to vyloženě televizní, jestli to šlo do kin, tak chudáci diváci. Mizerná výprava, a jako lokace stačil jeden statek, kde si filmaři asi užili hezké prázdniny. Bez nápadu, bez stylu, bez vtipu, s trapnými dialogy a hláškami a sociální pracovnicí, která kdoví proč je Slovenka (!) - kam se hrabe na Zubatou z Kolji! Řezníček zde hraje na půl plynu, nebo možná drží dokonce celou dobu nohu na spojce a jede na jedničku, je úplně bez života, povrchní je až hrůza. Celé to vlastně nejde hodnotit, protože film to není, spíš jeden díl televizního nekonečného seriálu. ()

Reklama

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Jak může mít tohle více procent než Vánoční Kameňák absolutně nechápu. Tak, že rozmazlená pinda (omlouvám se za sprosté slovo kdybych napsal ženská urazím jich) se přestěhuje do obce k fotíkovi zvěrolékaři. Všechny tam stále uráží (i veřejně) natáčí na mobil a dává na internet a absolutně nikomu to nevadí diví se, že v jakémsi zapadákově o zhruba 20 obyvatelích není obchod s oblečením ani supermarket už chyběla scéna, že se diví, že tam není pobočka Avonu a to nejhorší teprve ještě přijde. 15 letý spratek tam sekýruje dospělého fotíka a ten kolem ní skáče jak píská až zhruba v 40+- minutě ji za její chování natáhne (respekt, že to vydržel tak dlouho já bych jí natáhl hned na začátku už) a bezdůvodně uráží všechny chlapy co tam jsou. Scéna s rybou je největší úlet co kdy můžete v komediích vidět (zvláštní, že jíst kapra jí nevadilo asi teda umřel humánním způsobem) následována scénou s ořechem . Postavy jsou příšerné a pravděpodobně konkurz na ně vybíral někdo mentálně postižený tak, že tu máme nagelovaného blbečka (Mišík), který vypadá , že ani neví v čem hraje Hrachovcovou,která asi už bere vše a podle toho to tak vypadá , stalkující starostku, která to veřejně přiznává v rozhlase a nikomu to nevadí, pseudorapera , který je tak zoufalý, že kdyby tam bylo malé mimino a žužlalo si prst předvedlo by něco lepšího než on a celá jeho hudební kariéra a o ostatních je škoda se vůbec zmiňovat. Ačkoliv má film přes 100 minut tak mě to přišlo jako nekonečné a navíc se tam nic neděje prostě jen pipka běhá z místa na místo někoho potká urazí a přijde domů (tyhle scény se opakují dokola) i to, že taková osoba uběhne 540 kilometrů je výsměch. O tom, že vypadá pořád dokonale pomlčím kde na to brala nebo měla nekonečnou zásobu rtěnek, řasenek a laků na nehty ?. Jinak o rok později vznikla Bezva ženská na krku s podobným námětem tam byla učitelka co se stěhovala z Prahy do obce a proti tomuhle je to na oskara. 0 procent doporučuji pouze lidem jako je hlavní postava co věčně řeší, aby vypadaly dokonale a dávají na internet každou sračku například, že tlačí exkrement, močí na záchodě a podobně. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Rozmalzený spratek vs vesnice a hledání vlastní cesty k tatínkovi. Od začátku je jasné, kdo musí zákonitě vyhrát. Holčička nebyla pouze na nervy, ta potřebovala rovnou pár výchovných, aby se jí konečně v hlavě rozsvítilo. Já jsem kliďas, ale několikrát jsem se při sledování přistihla, že chci Viktorce pár fecek vrazit. Tenhle příběh je jednoduchoučky a šablonovitý. Jede podle stokrát ověřených ingrediencí. Nicméně, ta nafrněná husička byla ztvárněná naprosto přesně. Herecké obsazení dospělých herců mě potěšilo. Už jsem delší dobu nikde neviděla Petru Černockou. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nečekal bych to, ale možná by si to i dvě hvězdy zasloužilo. Tahle barbínka a hvězda internetové módní komunity se dostane po smrti matky do vidlákova k otci, kterého nezná. Je to blbé, je to takový mišmaš bez hlavy a paty, ale pořád to není tak urážející jako Troška a jeho národem zbožňované úlety. Generační výpověď nulová, vtipné asi jako návštěva finančního úřadu. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Pavel Řezníček (Jakub) při přípravě na závod traktorů málem narazil do stromu. [Zdroj: cervenykoberec.cz] (SONY_)
  • Anna Kadeřávková (Viktorie) na své instagramovém účtu prozradila, že během natáčení byla nemocná a některé scény natáčela v horečkách. [Zdroj: cervenykoberec.cz] (SONY_)
  • Adam Mišík (Tomáš) se kvůli roli musel naučit řídit traktor. (ČSFD)

Reklama

Reklama