Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z "Babciova" zločineckého klanu přežili jenom "Strach" (Tomasz Oświeciński), který je ve vězení, a "Cukr" (Sebastian Fabijański), který hledá nový způsob uplatnění. Tím se mu stane nelegální obchod s LTO (lehké topné oleje), kdy okrádá stát na DPH, což mu vynáší miliony zlotých. Něco takového však nehodlají policejní vyšetřovatelé v čele s "Majamim" (Piotr Stramowski) tolerovat a připravují velký zátah. Netuší ale, že proti nim pracují zkorumpovaní policisté a právníci placení "Cukrem". Na "Majamiho" hlavu je dokonce vypsaná odměna za likvidaci jednoho člena motorkářského gangu. (C0r0ner)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Oproti Novým poriadkom mi to pripadalo trochu menej ucelené, chaotické, ale aj tak pre mňa skvelá komédia. Najviac ma bavil stále sfetovaný typ zaháňajúci sa motorovou pílou, kradnúci gangstrom peniaze, robiaci si z väzenia súkromný tábor, a popri tom všetkom čítal a citoval Schopenhauera. Ak by ho čítal lepšie, dobrovoľne a cielene by sa prestal rozmnožovať. Kobiety neboli až tak nebezpečné, ale aj tak skvelý kúsok. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Úroveň neklasá, takže je vše v naprostým pořádku... Tentokrát se dostáváme pod kůži jednomu bláznoj, kterej ovšem neskutečně zbahatnul na obchodu s LTO (lehký topný oleje). Sem tam nějaká ta zkorumpovaná policajtka a její dobrej protějšek. Jako, tenhle rejža se mi fakt líbí, jeho moderní styl je fakt chytlavej. Ještě se chystám na zatím poslední pokračování, který ovšem nemá pod taktovkou tenhle, ale jinek, tak to snad dopjerdole nedojebe celý :o) ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Zase o něco lepší  Pitbull s opravdovým pitbulem jen v cameu.  Jak už název napovídá, tentokrát  půjde  hlavně o háravé feny... pardon, samozřejmě  o hádavé ženy.  Příběh je znovu spletitý, a to tentokrát až tak, že jsem jednu z hlavních postav chvíli považoval za dvě, ale ono to mám možná i správně.  "Cukr" byl totiž schizofrenik jak vyšitý a nejen díky jeho neproniknutelnému charakteru na mě Pitbull asi štěkal dosud v nejlepších tónech. Tentokrát  navíc už i zcela v erkově krvavém kabátku, kde se i před  otevřeným břichem či podříznutým hrdlem nikam neuhýbá.  Cynické, černočerné, vtipné (Strach se vrací!) a nemilosrdné. Poprvé za pět kulí. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Patryk Vega rulez again! Pitbull. Niebezpieczne kobiety je totiž opět skvěle načrtanou kriminální záležitostí se svižným scénářem a vrstevnatými postavami. Za zmínku zde také stojí syrově podávaná akční stránka, která celkový dojem ještě o pořádný kus umocňuje. Na závěr je dodám, že vážně upřímně doufám v další nekompromisní kriminálky od tohoto bezesporu talentovaného tvůrce. Skvělá práce! ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Patryk Vega uveril, že vie! A preto sa poriadne nadopoval pri písaní scenára, na pľaci v rámci réžie sa ešte vytuningoval nejaým kolumbijskym matrosom a vznikol z toho tento chaotický totálne absurdný klipový nudný (!) gýč, ktorý trvá snáď večnosť. Prvý diel túto zlátaninu jasne valcuje. Takto to dopadne keď chce byť niekto nasilu KURWA cool... ()

Galerie (67)

Zajímavosti (1)

  • Postava s přezdívkou „Cukr“ má autopark za desítky miliónů. Jedno z jeho aut – bílý Range Rover má českou registrační značku. (klukluka)

Reklama

Reklama